הי חברים !!!! שאלה/ בקשת עזרה קלה..

barlev1

New member
הי חברים !!!! שאלה/ בקשת עזרה קלה..

כמה זמן לא כתבתי... יש לי שאלה / בקשת עזרה: מישהו אולי יודע היכן אני יכולה להשיג כתובות מייל של חברות? האם יש איזשהו מאגר שאני לא יודעת עליו (פרט לדנסגייד וכאלה שעולים המון...) אני התחלתי ליישם רעיון שהועלה בפורום עסקים(נדמה לי שיעל העלתה אותו) ולהציע לחברות (היי טקיות וכאלה) הרצאה אחת חינם לעובדי החברה. יש היום משאבים כספיים מאד מצומצים למחלקות הרווחה על "ביזבוזים" שכאלה ואני מקווה שהם יתפסו את ההצעה בשתי ידיים.... אז... אם מישהו יודע היכן אני יכולה למצוא כתובות מייל שכאלה, (הכי טוב, כמובן, ישירות של מחלקות הרווחה)- אנא שתפו אותי במידע...! תודה ויום נפלא- מלא באור של חג החנוכה !!! אתי בר-לב.

י יעל י

New member
לפעמים הם מפרסמים בדפי זהב

את האימייל, רק במודעות הגדולות, אבל אותן הרי את מחפשת. (גם בדפי זהב באינטרנט) את גם יכולה להתקשר ולשאול, אבל אז זה יעלה לך גם שיחת טלפון. ואם את מוכנה לשלם - אז אפשר גם בדיוור ישיר. מקווה שעזרתי במשהו, ואם תמצאי בחיפושייך אחר מאגר מידע - אשמח אם תעדכני גם אותי. חג שמח, יעל

בקטלוג תערוכות הייטק בגני התערוכה

יש את פרטי המציגים כולל אימייל. אפשר גם לעבור במנועי חיפוש באינטרנט לפי נושאים , לראות את רשימת האתרים ושם יש גם את האימייל info בדרך כלל.

barlev1

New member
לחברות הגדולות התקשרתי באמת...

אבל נראה שיש התנגדות רצינית לתת מיילים, אני מניחה שפשוט נמאס להם מג'אנקים. הם מבקשים לשלוח לפקס, אבל אז מתפספס לי כל העניין של הייחודיות. הכנתי מודעה מאד מתוקה, שנראית טוב גראפית ומושכת לקרוא את הקבצים המצורפים. אני מאמינה שאם אשלח בפקס- כל העניין הזה יתפספס... בכל מקרה תודה על הרעיון של דפי זהב ו... בהחלט אשתף אותך אם אמצא מאגר כזה... נתראה בקרוב, אתי

barlev1

New member
תודה.

אבל עד כמה שאני קוראת, זה גם שם עולה כסף... ולא מעט... בכל אופן , תודה.

yair24

Member
את יכולה לעשות דבר כזה:

את יכולה ליצור לך מאגר אימיילים משלך, על ידי כניסה לאתר NOGADB ביצוע חיפוש מתקדם כניסה לכל חברה וחברה ואז לראות אם יש לחברה אתר אינטרנט, אם כן, את נכנסת לאתר ומחפשת שם את האימייל של החברה זה יכול להיות INFO או SALES או כל דבר כזה... תעשי לך רשימה תשלחי להם את האימיל. לפני שאת עושה את זה אני רק רוצה להזהיר אותך שזה עלול להרגיז אנשים מסוימים אני לא יודע אם זה ממש לא חוקי כי נראה לי שבארץ עדיין לא יצא חוק נגד SPAM. אבל זה עלול לעצבן... יאיר

למעלה