הי חברים

שלגיה**

New member
הי חברים

אני לא נעלמתי אני כאן. נמצאת בתוך מערבולות של חוסר ריכוז ותסכול שאני לא מצליחה להקדיש אפילו 5 דקות מלאות לבחינה שיש לי בדיוק בעוד שבוע ! באותה שעה ! יש לי המון חומר,המון ספרים לקרוא ואני לא יודעת איך לחלק את הזמן ומוצאת כל דבר אחר הכי פשוט שאפשר כמפלט מהלימודים,העיקר לא ללמוד ! במשקל אני אותו הדבר ! הבוקר נשקלתי וגיליתי שאני שוב על אותו מספר .. יצאתי אתמול להליכה למרות שהייתי הרוגה ! וזה גרם לי לא להנות מההליכה בכלל ,כאילו לסמן וי ולסיים. להכין אוכל: אין לי כח וחשק אבל אני אעשה זאת הערב.חיבת להשקיע,חייבת לסדר את הלו"ז כדי לשבת וללמוד. בנתיים אני מעסיקה את עצמי בשטויות ובדברים חשובים אחרים (הטיפול באמא והדאגה הרצופה והבלתי פוסקת לה...) גם אמא אמרה לי שאני אקדיש זמן לימודים וכדי לשכנע אותי היא אמרה שאני אלמד בשבילה ! (ברור שהיא יודעת שאני לומדת בשבילי..). זהו. תסלחו לי על האפור. פשוט היום שלי אפור היום. אין לי כוחות לכלום. ובכל זאת אני מצרפת 3 מאמרים חשובים (שימו לב למאמר הראשון בנושא הפרעות אכילה-הוא מעניין וחשוב ) ממוסף הבריאות של הארץ המתפרסם מדי חודש והיום התפרסם המוסף של יוני. קריאה נעימה

שלגיה**

New member
אמרתי לכם שאני לא לומדת תרתי משמע

אז הנה עוד שני דברים מתוך מעריב :

firte

New member
תודה שלגיה

אני מכירה את התחושה.... לי זה קצת יותר קל-בגרויות ואני מחפשת כל הזמן לאן לברוח... עכשיו אני בורחת לחדר כושר בסוף הציון יברח לי
אין ברירה,חייבים להכריח את התחת להישאר במקומו. נסי להשתמש בחבל
בהצלחה מתוקה אפי

אלוניס

New member
היי היי היי../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

טוב לשמוע ממך בכל מקרה. אני יודעת כמה קשה להתרכז בלימודים עם כל הלחץ שסביבך. עושים מה שאפשר. אם היה לי בתקופה הקשה פורום כזה אני חושבת שהיה לי קל יותר. תמיד יש פלוס מתוקתי. תמיד. את על אותו משקל - יופי. זה אומר שלא עלית למרות כל החריגות והקשיים. וגם להיות עסוקה חשוב. כי זה עוזר נקודה. הרי לא תוכלי להרגיש בנוח אם לא תעזרי לאמך. זה ייקח ממך כוחות אחרים. אני יודעת שהמשקל הוא מדד בשבילנו להמון דברים. בעיקר ל"האם אני בסדר"? אז את בהחלט בסדר.יותר מזה את מתפקדת ברמות עצומות וכדי שתתני לעצמך קצת יותר קרדיט. הרי כבר הגעת למצב של שפעת חזקה כי לא הרשית לעצמך לאגור כוחות. תשמרי על עצמך יקירתי. אם לא תעשי את זה תהיה בכזה אוברדרפט פנימי שלא יהיה לך מה לתת לאמא או כל אדם אחר שאת אוהבת לתמוך בו. אני יודעת טוב מאוד עד כמה האפור מעצבן. אבל הוא אפור ולא שחור זפת. וזה כבר משהו שיש בו יותר אור.

שלגיה יקרה שלי../images/Emo23.gif

את יודעת מה היה מתאים לשלוח לך עכשו…… את אותה הודעה שכתבת בתפוז ששלחתי בוואלה ל….את יודעת מי. פשוט מתאים כפתור ופרח!! (אם את לא נזכרת תגידי לי….). הקטע הוא, שאת יודעת הכל. ואת במצב של לאגור כוחות עדיין ("למלא מים מהנהר") ועד שלא יהיה די אין לך חשק וגם לא ריכוז כל כך. המנועים שלך עובדים ב-slow motion… אז מה?? לא נורא. הרי זאת לא שלגיה "האמיתית" שמדברת עכשו מגרונך. שלגיה שלי, בגלל שאני יודעת מאיזה חומר קורצת, אני לא דואגת. בכלל לא דואגת!! חושבת שאת רק צריכה זמן, זה הכל. כי את יודעת להתגבר ולא להניח לעצמך לשקוע בחולות טובעניים עד צוואר, גם במצבים הכי קשים את לא בכיוון כזה. (אם הייתי צריכה להגיד בהפוך ממה שענקון תמיד אומר לך, אז היה יוצא מין משפט כזה: "זו לא את!!"
) יש בך שילוב כזה נדיר של תבונה אדירה וכזה רגש ואת יודעת מה לעשות כדי לנתב את הדרך שלך. (נדמה לי שפעם שמעתי מילה כזו: מאסטרו….
). בקיצור, בקיצור, את עכשו גוזל עם לב מלא עוצמה ובשלב של אגירת כוחות. (אני מוכנה לחמם אותך בכנפיי כל חיי שלגיה שלי)…. תנוחי עוד קצת, רק זמן את צריכה…בקצב שבא לך. (את בטח עברת ברמה אחרת מצבים כאלה, שאין חשק וכלום, אבל ביום אחד האופטימיות שהיא חלק טבעי ממך בסוף מגיעה בכזה וויש וכוח…וחלאס כל הבלגן). (= כלומר, זו את!). אוהבת המון, דליה.

שלגיה**

New member
אלוניס,דליה,אפי-המון תודה

אכן הבוקר אני יותר אופטימית... !
מתכוונת להעדר מהפורום לכמה זמן כדי להקדיש זמן לכל ערימות הספרים והחומר שיש לי לקרוא עד ליום שני הבא... ואח"כ תבוא המנוחה. תודה על העידוד,אין כמוכן ! יום נפלא ושוב תודה !
!
!

חן123

New member
אני חושבת שאת לא מסתכלת על זה נכון

את עושה המון פעילות, ובונה רקמת שריר, שכידוע שוקלת הרבה יותר משומן, לכן, אם לא עלית=שירדת! את חייבת להסתכל על הקפים, אני זוכרת תקופה שעשיתי המון ספורט, המשקל בקושי זז, והבגדים פשוט נפלו ממני מקווה שהתבהר אצלך בנתיים חן

למעלה