הי חברים

Old Girl

New member
הי חברים

בן זוגי ואני התאהבנו בסדרה. למה הפורום כל כך שקט? אין לסדרה מספיק מעריצים? היא פשוט נהדרת. בכל אופן, אני רוצה לשאול אתכם שאלה: האם יש לדעתכם בסדרה ליהוקים גרועים? לדעתי, כל הילדים בסדרה (חוץ מאשר אולי הבן הקטן של מנשה נוי) הם ליהוקים גרועים, המשחק פרווה במקרה הטוב ומזויף במקרה הרע, הטקסטים הבוגרים שהם לועסים אינם מתאימים - הקיצר לא אוהבת את ילדי הסדרה. מה דעתכם?

galgaluna123

New member
שלוםם

קודם כל הסדרה באמת מעולה !! אני דווקא לא חושבת שהליהוק של השחקנים גרוע... הם דיי בסדר... חוץ ממיכאל מושנוב שיש בו משהו שממש מציק לי, אבל בעקרון הם דיי טובים... ובאמת חייבים לכתוב בפורום...חשוב שהסדרה תצליח כי היא באמת מצויינת ! ונשארו עוד איזה 4 פרקים, וזה ממש עצוב...:( אז זהו... ביי ביי :)

tamar112

New member
שלום

אח של נעמה (איך קוראים לו?) שחקן פשוט נוראאאאאא נעמה גם-לא ליהוק מבריק אבל בסדר... אמנם יש רק 12 פרקים אבל יש תקווה לעוד עונה

Old Girl

New member
מה? 12 פרקים?

זה נורא מעט, האקשן בקושי התחיל... חבל. נעמה ומושונוב הרגו אותי עם הפרידה שלהם - נפרדתם פעם מבני הזוג? זה היה נראה כל כך מעושה, כל כך לא טבעי, כל כך אפאתי. אפשר בכלל להשוות בין כאילו - כעס של מושונוב הצעיר לבין התפרצות הזעם של שאול (בויכוח בינו להגר), של יונתן (כשהגר ושאול באים להתנצל), של אליה? מה, אין לנו ילדים שיודעים לשחק בצורה יותר אמינה, יותר נוגעת ללב? שמושונוב הצעיר יקח כמה שיעורים מהאבא...

tamar112

New member
זה היה ממש מצחיק

הוא תקע בה מבט כועס של ילד קטן...אבל שלי ואני לא הפסקנו לגחח...

noa951

New member
נכון.. הבן שלהם הוא השחקן הכי טוב

בסדרה לפי דעתי..:$

לא מסכים איתך בנוגע לשחקנים

אני חושב שמיכאל מושונוב מתגלה כשחקן נהדר בסדרה הזאת הוא מעביר דמות מצוינת ששונה משאר הדמיות בסדרה היא פשוט בסרט אחר לגמרי וזה כיף לראות את זה בסדרה מלא בדמויות . ובקשר לפרידה בים נעמה לאסף זה באמת היה קצת מוזר אבל אני חושב שהוא פשוט לא האמין לה וזה הפך את לשונה . בין הילדים שיר ברגר הכי טובה!!111 חוץ מזה אני מאד מקווה שיהיה עוד עונה .. יש כל כך הרבה מקום להתפתחות .

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif.

הציגי את עצמך
. אני כרמית. אני קצת מותשת מהליהוק הקבוע של קרן מור-מנשה נוי-יובל סגל. התפלאתי שלא ליהקו גם את ליאור אשכנזי ואיילת זורר. קצת נמאס לראות על המסך כל הזמן את אותם ליהוקים.. דווקא לא מסכימה איתך, הליהוק של הילדים מצויין. ליר כץ מדהימה אותי כל פעם מחדש. כשחקנית היא בוגרת מאוד בעלת בטחון והיא ילדה קטנה וזה מה שמדהים אותי. לעומת זאת הליהוק של מור [מה שם משפחה?
] לא טוב לדעתי אבל רק ככה לומדים לשחק באמת. מיכאל מושונוב מעולה, אין תלונות
. בקיצור, ילדים לא נולדים עם כישרון ברמת המבוגרים וזה דבר שנבנה, אם לא ניתן להם הזדמנות הם לא ילמדו.

Old Girl

New member
להציג את עצמי:

בת 34, סטטיסטיקאית עצמאית, ילידת צ'כיה, חיה בר"ג עם בן זוג + ילד. לגבי הילדה שיר - אני חושבת שמי שכתב לה את הטקסטים קצת הגזים עם רמת הבגרות שמתאימה לגיל הזה, אני לא מכירה ילדים כל כך נבונים... היא נשמעת לפעמים כל כך בוגרת שהיא כמעט ישישה מנטלית.

tamar112

New member
ישישה מנטלית ../images/Emo6.gif.

אני לא מתה עליה...(על ליר...לא על שיר) למרות העובדה שהיא ישישה מנטלית...

נעים מאוד../images/Emo9.gif.

נראה לי את הכי גדולה כאן
. האמת שהטקסטים לא כאלה בוגרים אלא הצורת משחק שלה. למען האמת היא התארחה לא מזמן אצל יצפאן וגם שם גילתה בגרות
. תתפלאי אבל דווקא בשנים האחרונות הילדים הרבה יותר בוגרים משנדמה לנו.

כנסי לVOD

אני חושבת שזה מחולק לפי כותרות של מי התארח. אם אני לא טועה זה היה כשרבקה מיכאלי התארחה, לא בטוחה.

tamar112

New member
אוקי...תודה. אתם יודעים שקרן ומנשה

התארחו אצל יצפאן גם?! בכל מקרה תראו בVOD...כתוב קרן מור ומנשה נוי ב-25.1... כרמית...אם זה לא באירוח של רבקה מיכאלי זה בסביבה?

למעלה