הי חברים

יוהנה30

New member
הי חברים

רציתי לספר לכם שהכנתי היום בובת וודו יפיפיה של האקס שלי ושרפתי אותה , ובנתיים כלום לא קורה אני מניחה שאנחנו לא אמורים להיות ביחד למרות שאני מנסה גם השבוע איזה מחזיר אהבות

RainBird

New member
אני בטוח שאין שום קשר בין הבובה שהכנת לבין וודו. כמו שאין קשר בינך לבין כישוף.

יוהנה30

New member
תגובה

למה אתה מתנשא ..... למרבה הפלא גם אנשים רגילים יודעים לקרוא הוראות, ואפילו באנגלית ולבצע ..... לקחתי נר הרתחתי אותו מהשעווה הכנתי דמות מפוסלת די מדוייקת שמתי תמונה על הפרצוף וציפורן ושערה של האקס בקיצור יצאה בובה די יפה שהיה לי חבל לשרוף אותה . ובכלל זה לא פייר היחס הזה שלך אני מנסה ללמוד ואני קוראת ובמקום לעודד ולהבין שזאת הצורה שלי להרגיש שאני עושה משהו אתה רק לועג מי שם אותך שופט????

gwizard

New member
הדברים שלא כתובים בספרים

אז לקחת חפץ ושרפת אותו - זה רק מוכיח שאת יודעת לשרוף דברים, אך הקשר בין הפעולה לבין מאגיה רחוק מאוד. אני אסביר. הפעולות שאנו עושים בכישוף הן רק חיזוק חיצוני לעבודה הפנימית שמתרחשת ברמה אחרת לגמרי מהפיסי. יש עבודה אנרגטית, יש תיאוריה מבוססת והדבר הכי חשוב - יש כוונה מאחורי המעשה. הכישוף בעצם הוא יציקת הכוונה לתוך התיאוריה אשר ביטוייה הן האנרגטיקה והפעולה הפיסית. שורה תחתונה: מה שעשית אין לו שום משמעות ושום כוח. אי אפשר להסביר ממש בשני מילים איך מאגיה עובדת כי זה תהליך נפשי ופיסי שלוקח שנים. אם את רצינית בנוגע לרצון שלך ללמוד אז אני מציע שתחשבי על כל הדברים שתצתרכי לוותר עליהם למען הלמידה ותפנימי שמקריאה בגוגל הוראות להכנת כישוף, טוב ככל שיהיה, לא יצליח לך שום דבר.

RainBird

New member
נתחיל מהסוף: מי שם אותי שופט???? הנהלת הפורומים. הוחלט שאני מבין בנושא מספיק כדי לנהל פורום, עבור חלק אולי זה לא מספיק, אבל עבורך זה צריך. לקחתי נר, הכנת בובה יפה- אפילו האנרגיה שרוקמת את הלחש? איפה תהליך שליחת האנרגיה וניתוק מחייך לאחר השליחה? את לא רוצה ללמוד. את רוצה את המאהב שלך בחזרה- אחד השיעורים החשובים במאגיה הינו זיקוק הרצון האמיתי להבין את עצמך ולפיכך את הדבר שאת רוצה באמת. אני מתנשא כן, לועג לא.

Bastat

New member
עם כל העצות וכל השירשורים על אהבות

נכזבות בכלל ושלך בפרט... אף אחד לא מתנשא אבל כמה פעמים את יכולה לשאול ולשמוע את אותו הדבר..... מאגיה היא לא ממש לקרוא הוראות (אפילו באנגלית) ולבצע על "רטוב" יש קצת מעבר..... אם מחר יודיעו לך שחבר שלך לשעבר נפגע או לחלופין נשרף אך תרגישי עם עצמך ועם מה שאת יודעת שעשית ? ותעני לי בכנות או שבכלל לא. ומה שפייר ולא פייר נשאיר לגחמות של הגיל המתאים לכך.... ולא ארדן הוא לא שופט...אבל הוא מנהל הפורום מותק..

amphioxus

New member
ארמ...

כישוף* = שינוי מנטליות שריפת בובה = תרגיל בפירוטכניקה מאכזב, נכון? גם אותי זה איכזב. * הכוונה לכישוף שעליו מדובר בדר"כ בפורום.

nepthys

New member
אוף, די כבר עם הסרט הזה..

חשבתי שחשבת שהוא משעמם..

RainBird

New member
יש אפילו גירסא של 2006 כמדומני. לא מראה את הפאגנים באופן טוב, במיוחד לא עם "יד הזוהר". אני אהבתי את הסוף שהציתו את האיש ושרו שירי קוקיות מסביב לו.

amphioxus

New member
למעשה זה מפסטיבל Burning Man

מצאתי את התמונה בגוגל תמונות עם השאילתה "burning man" ללא צנזורה ובכל השפות. הדומיין burningman.com ויש גם מאמר בויקי

Swicca

New member
מה כבר אפשר להוסיף.. -.-

ארממ.. אני מבין שזה כואב והכל, אבל קיבלת את את אותה סטירה ששלחת וירטואלית. חוץ מכנות אף אחד לא צחק עלייך עד שלא ניסית בכוח לנסות לשנות את דעתם בצורה די מעצבנת. להבא, אם את כל כך בטוחה בעצמך אז אין סיבה לבוא לפורום.. לרשום משהו.. אם את לא רוצה לשמוע את התשובה. אני לא חושב שציפית ליותר מזה כשרשמת את זה.. למרות שאני בטוח שדי קיוית איפשהו עמוק לתפיחה על השכם שלא ממש הגיעה. בכל אופן.. כמו שכבר רשמו לפני, מאגיה זה לא מעשה פיזי. רוב האנשים שעוסקים לא צריכים בכלל יותר מאשר מחשבה, למרות שהמעשה הפיזי מידי פעם הוא רק תוספת, כמו ציפוי לעוגה שטעימה גם בלי האפקט הזה שגורם לה להיראות טוב יותר. הסיבה היחידה שהציפוי שם הוא בשביל להכניס אותך לאותה צורת מחשבה, שהעוגה טעימה.זה הכל בשביל אוירה וריכוז. יותר אפקטיבי כבר היה לבוא אליו הבייתה ולבכות לו שיאהב אותך.. למרות ששנינו יודעים שגם לזה לא היה סיכוי הצלחה גבוה במיוחד. ;^^ בקיצור בהצלחה, במה שזה לא יהיה. במידה ואת רוצה ללמוד מאגיה, אז עדיף להתחיל משאלות על הנושא ובקשות לינקים.

למעלה