הי חברי פורום יקרים , אני סטודנטית לאופנה

tuli3000

New member
הי חברי פורום יקרים , אני סטודנטית לאופנה

בשנקר ועושה פרוייקט אופנה שהוא חיבור בין הFאנק של הסבנטיז (בהקשר במיוחד של סרטי בלקספלויטיישן) להיפ הופ . אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לספר על החיבור הזה , על הפסקולים של הבלקספלוטיישן או אפילו מישהו אולי שמחובר להקשר האופנתי של כל העניין. כל מה שתוכלו לספר יעזור לי - תודה תודה

OldSkooler

New member
חיבור אחד שאני יודע עליו...

קודם כל, מוזיקלית ההיפ הופ הוא אחת ההתפתחויות של הפאנק (וניתן לראות את זה יותר בבירור באולד סקול היפ הופ וכל מה שקשור אליו). חברי הפורום יוכלו בטח להעיד על זה יותר טוב. אני אישית הגעתי לפאנק מתוך אהבה לאולד סקול היפ הופ ובעיקר מהברייקדאנס. ברייקדאנס בעיקר רוקדים על אולד סקול היפ הופ ופאנק, גם מבחינת אופנה אפשר לראות את החיבור (יש לי תמונות מסשנים וכאלה שרואים אנשים פאנקייייים נותנים בראש על הרחבה)... בלקספלוטיישן - אין לי מושג מה זה אומר...

Funky Giraffe

New member
יש מלא שירים שדגמו את השירים של הבלקספלוטיישן

למשל אחד השירים שיותר מזוהים עם הבלקספלוטיישן - Shaft של אייזק הייז, נדגם בהרבה שירי היפ הופ. לצערי אני לא יכול לעזור לך עם שמות , אולי ערן פארנר יביא לך כמה, אבל תחפשי בגוגל בנתיים...

dweck2k

New member
הסיפור הוא כזה

בשנות ה-70 לא היה קולנוע שחור, כשיצאו סרטי הבלקספלוטיישן הם נחשבו לשחרור של האדם השחור מהעוולות של האדם הלבן. סוף סוף כושי דופק את הלבנבנים, יורה בהם, הורג אותם ומגן על הגאווה של האומה השחורה. כפועל יוצא מכך קמה זהות שלמה שמתנגדת לאופנה של האדם הלבן, הכוכבים השחורים ניסו להבדיל את עצמם מהלבנים באמצעות סגנון לבוש ססגוני יותר. ההיפ הופ הוא המשך ישיר של הפ'אנק והתנועות הללו מבחינות רבות. וזה הקשר. דוויק

tuli3000

New member
הפסקולים של סרטי הבלקספלוטיישן זה פאנק טהור ?

זה מה שנקרא פאנקי סול ?

CAB2

New member
|כ|| בהחלט בחירה מעניינת

בכל מקרה, Rare Groove, להסבירך בפשטות עומרי- כמו שאנשים פונים אלייך עם הבקשה "אני רוצה המלצה לג'אז קלאסי", הכוונה לטענתם היא שילוב של צ'ארלי פארקר ומוצארט, אבל בסופו של דבר התכוונו ללואי ארמסטרונג, לפיכך, Rare Groove זה סוג של שם כללי ולא מדויק להרבה סגנונות אשר לא קשורים בשום דרך לאותו שם ובעצם סתם לקחו כמה סגנונות טובים שאין באמת קשר בינם וקראו להם בשם אחד. סתם טעות נגררת.

grillo1

New member
טוב,לא חשוב... תראו איך הבן *&^%$ זז !

http://www.youtube.com/watch?v=Zdz88MBWomo&feature=related

למעלה