הי חבר'לך

הי חבר'לך

סתם רציתי לשתף:
לפני חודש עברתי מתל השומר לאיכילוב. הרופאה החדשה שלי היתה צריכה להחליף לי טיפול כיוון שהכימו שקיבלתי עד כה (כמעט שנתיים!) כבר לא עובד על הקרציה, ראו שינויים בסיטי וגם מגמת עליה קלה בתפקודי כבד ומרקרים. היא הציעה במקום ישר לעבור לכימו אחר לנסות קודם טיפול אנטי הורמונלי כיוון שהסרטן שלי רגיש להורמונים, בשילוב עם התרופה הביולוגית שאני ממשיכה לקבל. כל זה תוך מעקב צמוד של בדיקות דם כמובן וסיטי רבעוני כרגיל.
אז אתמול היא ראתה את בדיקות הדם שלי לאחר חודש מתחילת הטיפול החדש ואמרה שהן נראות בסדר גמור ואפשר להמשיך

זה עשה לי את היום! אני מאד עם היד על הדופק לגביי השינויים במחלה שלי כיוון שהקרציה יודע לבצע מוטציות ולהתגבר על תרופות ואם נותנים לו זמן הוא רק צובר כח.
בפרט הייתי בלחץ בעקבות מותה של אחותי התאומה לולו הקטנה לפני חודשיים, הריי אנחנו היינו תאומות זהות והכרתי את מהלך המחלה אצלה...
אבל אתמול התשובה של הרופאה כאמור עודדה אותי ונתנה לי כוחות.
עם כל החרא שבמחלה המזופתת הזו, צריך לזכור שהכל יחסי ולראות את נקודות האור.
רציתי לשתף אתכם

rubber duck

New member
הודעה שעושה לי שמח על הבוקר

ולא שחסורת לי סיבות לשמוח היום
ובכל זאת , זה הביא אותי לחייך

פשיו
את ענקית
וכיף לקרוא הודעות אופטימיות

שרון

kmiki

New member
איזה כיף לקרוא

האמתש אני חושבת עליך לא מעט, יש לי אפילו איזו דימוי לאיך את נראית, משהו כתיבה שלך תמיד סקרן אותי לגביך. תוהה אם יצא לנו לנכוח בארוע משותף (עזר מציון למשל).
ממש שמחה לשמוע, תמשיכי עם העבודה הטובה. דרך אגב, האם פעם ניסית להשתמש בדימיון מודרך כדי לשפר ספירות או נגד הגידול? זה משהו שמדבר אליך?

תודה

אם את סקרנית תסתכלי בכרטיס שלי, אני די בלתי אנונימית

מאד יכול להיות שנפגשנו באירועים של עזר מציון, הייתי השנה ובשנה שעברה ביום כיף לנשים במלון לאונרדו בר"ג.
דמיון מודרך לא ממש ניסיתי, אין לי הכי סבלנות לזה, יותר מדי אנרגיה ותזזית בגוף

kmiki

New member
איזו חמודה את...

לא יודעת כמה התמונה עדכנית, ותארתי אותך אחרת לגמרי, אבל את קורנת ומקסימה.

תודה מתוקה!

האמת שאני משתנה מיום ליום; מאז התמונה הזו שצולמה די בתחילת הקיץ, הבלורית שלי גדלה
עד הקיץ הבא יהיה לי קארה תלתלים ב"ה

ואגב...צחוק בצד עכשיו

עד לפני שנתיים באמת נראיתי אחרת, היה לי שיער ארוך מתולתל, הייתי רזה יותר, כאלה...המחלה המזופתת הזו שינתה אותי אבל למדתי לאהוב את מה שאני רואה במראה ולהבין שלא הכל בשליטתי. אני בשאיפה לחזור לאט לאט למה שהייתי

למעלה