הי :) חדשה בפורום הנ"ל וחשבתי לשתף ...

babe5

New member
הי :) חדשה בפורום הנ"ל וחשבתי לשתף ...

אהלן עד עכשיו הייתי די פסיבית בפורום, יותר קראתי...ורציתי לשאול אתכם היות ואני נמצאת בפורום שכולל בתוכו סינגלים (מן הסתם) אני עוברת תקופה לא פשוטה של התנסויות בדייטים לא כל כך מוצלחים. בחלק מהמקרים, אני זאת שחותכת ובחלק מהמקרים, זה נע בין שתי קצוות: או שיצאתי עם הבנאדם בפעם הראשונה ואמרתי לעצמי שאני לא סגורה עליו אבל שווה לתת עוד צ'אנס וכמה פעמים שבאמת רציתי להמשיך והבנאדם השני לא רצה. במשך רוב חיי הייתי במערכות יחסים ארוכות אבל בשנה וחצי, כמעט שנתיים האחרונות משום מה לא היה לי קשר משמעותי. אני אשמח לדעת אם יש עוד אנשים שחווים את התחושה הזו כמוני, כי כול החברים שלי - למעט אחת - נמצאים בזוגיות או נשואים, מה שמוביל אותי לשאול את עצמי שאלות בנוגע אליי ולחפור ולחפור ולחפור ואני רוצה לנסות ולהמנע מהחפירה הזו. חשבתי ללכת אולי לייעוץ כדי לבדוק אם יש דברים מסוימים שאני צריכה לעבוד עליהם. את כול בני הזוג שלי הכרתי בדרך טבעית ואני מציינת את זה כי חלק מהדייטים שלי הם בעצם "בליינד דייט" (ואת חלקם האחר הכרתי בברים וכ"ו) ואני מרגישה שאולי אני מעבירה לצד השני תמונה שלא ממש משקפת אותי. סה"כ אני בנאדם תקשורתי, פתוח, מתחברת בקלות ומאוד קל לי לצור קשרים. אני לא אדבר על שאר התכונות פנימיות וחיצוניות כי לא באתי לשווק את עצמי אבל מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים או מרגישים, אם אתם בעצמכם עוברים את זה או שאתם מכירים מישהו שעובר את זה בעצמו? אני אשמח לשמוע... :)

martini6

New member
בהחלט הרגשה מוכרת

גם אני בשנתיים האחרונות יצאתי לעשרות דייטים חסרי משמעות שלא הובילו לכלום חוץ מאשר אכזבות. את רוב הבחורים אני פסלתי מרצוני כי הרגשתי שאם אני נכנסת למערכת יחסים ארוכה ורצינית, פשוט אין טעם לכפות על עצמי את הקליק הנכסף. אין מה לחפור בזה- זה יגיע מתישהו. אז נכון, יש מן תקופת יובש כזאת אבל היא תעבור. את הרי מחפשת ויוזמת ולא יושבת לך בבית ומחכה שהאהבה תנחת עלייך משום מקום. תנסי באמת לתת צ'אנס גם לגברים שלא נראים לך ישר על ההתחלה, כי אינטואיציות זה לא מדע מדויק והשיפוט שלנו לעיתים מוטעה. גם תנסי להסתכל על הסביבה הקרובה שלך-מכרים וידידים, כי יש מקרים שהכל מונח לנו ממש מתחת לאף ואנחנו לא שמים לב והולכים רחוק מדי. בקיצור, אין מה להתבאס, לדאוג או לחפור. האהבה תבוא, וכשהיא תבוא זה יהיה כ"כ טוב ומדהים. את תראי.

magenta73

New member
לפעמים זה לא קשור אליך

לפחות לא רק אליך, כלומר לפעמים זה קשור לגורמים מבחוץ, ולא רק (אם בכלל) לגורמים פנימיים. כן, קשה היום למצוא זוגיות, כן, אנשים לא ממש סגורים על עצמם, כן, אנשים לא ממהרים להיכנס לזוגיות כ"כ מהר, כן, בליינדטים זה פיכס, כן, מכירה את זה.... ולא, זה לאו דווקא קשור אליך.

babe5

New member
תודה לכולם על התגובות

זה בהחלט מעודד, כי אני מרגישה שאני היחידה בערך שעוברת את זה. כול החברים שלי ובכלל הסביבה שלי מאוד *זוגית* (לא מזמן חברה שלי אמרה לי שהיא מעריכה את זה שאני לא מתרחקת מאנשים על רקע הזוגיות שלהם חח) זה נורא מצחיק אותי (או שבעצם לא) שכשהייתי בקשרים ארוכים חשבתי שזה נורא קל להכיר ולא מצריך יותר מדיי. כלומר, אם יש לך יכולות בינאישיות, מראה טוב+ וראש על הכתפיים, אין סיבה שזה לא יקרה. אבל פנטזיות לחוד ומציאות לחוד. מה שעוד מדהים אותי זה שאני לא לומדת מטעויות - כשאני כבר חושבת שפענחתי את כול השטיקים והמוזריות של אנשים, אני שוב נופלת על אדם שרצה ממני סקס נטו (ממש לפני יומיים) וזה משהו שצף עוד קודם לפגישה שלנו ופשוט טמנתי כנראה את הראש בחול אין ספק שיכול להיות שפסלתי אנשים שמתאימים לי. מצד שני, אני נתתי לא מעט צ'אנסים לאנשים שנדמה היה לי - כמעט ב-90% - שאין בנינו כימיה, רק בשביל התחושה שאני לא מפספסת. אם מישהו יכל לבוא ולהגיד לי מתי ואיך זה ייגמר, הייתי רגועה יותר מן הסתם. כרגע, התחושה שלי זה שאני נמצאת במרדף אחרי הזנב של עצמי. אני כמעט ולא רואה את החברים שלי בתדירויות גבוהות ואני מוצאת את עצמי מחפשת לי עיסוקים ולמלא את הזמן. ברור שלפעמים אני נהנית מהלבד ומהחופש אבל אני מרגישה שדי מיציתי את ההרגשה הזו וכל כך בא לי לתת מעצמי, אני מרגישה שאני פשוט בשלה שוב למקום הזוגי הזה - מה שנקרא "הפרי כבר הבשיל, צריך מישהו שיקטוף אותו..." מה אני אגיד לכם? היום אגב יצרתי קשר עם יועצת זוגית שהייתי אצלה בעבר (ועזרה לי להפיק מסקנות ממערכות יחסים קודמות שלי+מזו האחרונה) ואני מקווה לחזור לשם, למרות שהולך להיות לא קל...:(

cheshire9

New member
קודם כל

אל תזלזלי אף פעם בסקס נטו...... אבל ברצינות - יש פה בפורום כמה הוכחות שגם רווקים קשוחים ומנוסים (וקשוחות ומנוסות) לפתע פתאום מוצאים את עצמם בזוגיות..... ממש באופן בלתי צפוי. אל תאבדי תקווה

babe5

New member
לא מזלזלת חלילה:)

דווקא אוהבת סקס:) מאוד:) אבל הגעתי עם עצמי לתובנה שאני רוצה מין+אהבה במשולב, מה שנקרא את כול החבילה (באנגלית זה נשמע יותר טוב אבל אין לי כוח לתרגם את זה לאנגלית:) ). אף פעם לא הייתי ממש סטוציונרית והיום בטח ובטח שלא, עם כול ההורמונים שצצים להם ובמיוחד עם כאבי הבייציות שמקרים כאלו משאירים איתי (והם משאירים) ברגע שאני מתחרמנת עם מישהו בדייט ראשון, אני כנראה מאפשרת לעצמי כי אני יודעת שזה לא יוביל מבחינתי כנראה לשום מקום. במקרה הנ"ל, לא הייתי סגורה על עצמי אבל כנראה שהתת מודע שלי חזק ממני ו"דחף" אותי להינות מהרגע חח אני לא מאבדת תקווה. באמת. מנסה שלא. אבל זה לא קל, לא קל בכלל. במיוחד שהסביבה שלך מאוד מאוד זוגית ואתה מרגיש שונה, נבדל וכיוצ"ב. מעבר לזה שיש את הצורך הפנימי שלך...

cheshire9

New member
תקראי קצת בהסטוריה של הפורום

אם יש לך סבלנות........ ותגלי פה הרבה מקרים של אנשים שכמעט התייאשו - והנה הם במרכזה של זוגיות צמודה (ובלתי לחוצה !). אני אחד מהם. ומכיר את ההרגשה. מתערב איתך שיצאתי בשנתיים האחרונות (מאז גירושי) ליותר מדייטים שאת יצאת אליהם בכל מהלך חייך. והנה - גם אני מצאתי את החתולה שלי...

babe5

New member
רוצה להתערב../images/Emo3.gif

סתם... יצאתי בוא נגיד ללא מעט. לא ברמה של 50 או יותר אבל נראה לי סביב 20-30 (כשבאמצע חבר של שבעה חודשים) איך בסופו של דבר הכרת אותה, אם אפשר להתעניין? מה הוביל אותך להמשיך ולהאמין שזה יקרה - כי זה נורא קל להרים ידיים ולהגיד" זה קורה לאחרים. לי זה לא יקרה": אתמול למשל הייתי אצל חברה וראינו את סרט החתונה שלה וחשבתי לעצמי: וואו, פעם זה היה לי כול כך ברור ושקוף שאני אהיה במקום הזה, היום זה נראה לי באמת משהו שקורה לאחרים, לא יודעת להסביר למה. אני מרגישה שזה בלתי נשלט. אני מודעת לזה שיש, או לפחות במצב האופטימלי צריכה להיות לי שליטה בחיים שלי, אבל וואלה כמה שאני מנסה לעבוד על עצמי ולתת לעצמי להכיר באופן חלק, באיזה שהוא מקום הציניות מחלחלת לדייטים ואני מרגישה שאני מלאת מגננות. ואני לא בנאדם ממורמר. באמת. אנשים שיראו אותי מבחוץ, שעובדים איתי, תמיד אומרים לי שאני נראית הכי שמחה ומאושרת בחלקי. אבל בדייטים נתנו לי כמה אנשים (כולל האקס) משוב מאוד יפה בעייני: שהם חווים אותי כצינית וזה קצת נתן לי "בום": אני גם בהחלט מבינה, או מתחילה להבין באופן יישומי, את ההבדל בין ציניות לשנינות. ופה ועל זה אני רוצה לעבוד בטיפול... שמחה בשבילך מאוד

cheshire9

New member
הצחקת אותי

בקצב של 5-6 בשבוע שהיה לי בתקופות מסוימות - עברתי אותך תוך חודשיים...... תראי - אי אפשר למצוא מקבילות בין הדברים. אני לא מניח שהיית נשואה 17 שנים ו 3 ימים כמוני. מה שאני יודע שממש זמן קצר אחרי שאמרתי שנמאס לי מכל המשוגעות שעליהן נפלתי (יפות חכמות ומעניינות וגם משוגעות - זאת היתה ההתמחות שלי ) - ממש אחרי שהפסקתי לחפש - נפלתי על החתולה שלי........ אין חוקים ואין כללים וכל אחד בדרכו. פשוט המקרים פה בפורום מראים שיש תקווה. תאמיני ונדמה לי שאם חיפשת אוסף של כאלה שנוטים לשנינות מעורבת לציניות - הגעת למקום הנכון. ועובדה שלא הפריע להם למצוא זוגיות - עם צינים אחרים

magenta73

New member
יהיה בסדר ../images/Emo13.gif

וממש לא קל להכיר... זה ממש לא מסתכם ברק יכולות בינאישיות, מראה טוב+ וראש על הכתפיים... אבל שוין, בסוף יהיה בסדר. כל כלבה בא יומה. ווף.

babe5

New member
תודה:) אני חייבת להגיד שאני

תמיד נהנית לקרוא את הדברים שלך וכשאת אומרת שזה יהיה בסדר, למרות שאני לא מכירה אותך ואת לא מכירה אותי, אני מרגישה שאת באמת צודקת, לא יודעת להסביר למה... מיאו:) (גם חתולים בא יומם?)

magenta73

New member
אה, זה פשוט...

זה בגלל שאני באמת תמיד, אבל תמיד צודקת.
וכן, גם חתולים, אני לא מקפחת אף אחד.

ד נ י ת3

New member
4 שנים

מאז גירושי, לא הייתי בקשר משמעותי. סבלנות, אמונה. בסוף זה יקרה. <וסליחה על הקלישאות> אל תתיאשי. ואגב, שווה ללכת ליעוץ - אם את מרגישה שאת צריכה, זה בהחלט יכול להועיל. לפעמים יש בחורים שאת פוסלת ואלו היו יכולות להיות מערכות יחסים רציניות. <שוב, השאלה למה פוסלת וכו'> שווה.

באז באז

New member
לא יודע, אני הפוך כאן.

אני נהניתי מרוב הדייטים שהיו לי. רובם המשיכו לפחות קצת מעבר. מצד שני, כמעט שלא יצאתי לדייטים. אז גם שווה לשאול אם הסטטיסטיקה שלי היא לא מקרית...

צרוף מקרים

תוך כדי קריאה, חברה מתקשרת ומודיעה שהיא מתחתנת ב 15/4. 'עוד אחת הלכה...' דובדב ביום לא משהו

babe5

New member
זה בדיוק הקטע של הלחץ החברתי

אני מבינה אותך כלומר, אני מאוד מאוד שמחה עבור כול החברים שלי ואני יודעת שחלק מהם מאוד סבלו בעבר-בקשרים דפוקים וכדומה ובו זמנית, אני מרגישה שוואלה, למה כאן זה לא קורה? בה"כ כולנו מאותו הכפר...אנשים שונים אמנם אבל בכול זאת, u know what i mean ואם עוד פעם אני אשמע שזה עניין ה-סת-ברותי אני אתפוצץ...........חח

את תתפוצצי?!

אני יכולה לספור על יד אחת כמה חברים פנויים יש לי. ושניים מהם בכלל לא בארץ. בדד אלך רק תפילה (8)

Charlotte Chamb

New member
לצעיר מאוד מוכר

אני עוברת גם את מה שאת עוברת אני חושבת שיש בזה הרבה דברים שלא קשורים אלינו ישירות ויש דברים שכן קשורים אלינו. ובכל זאת ללכת לייעוץ לא יזיק.

למעלה