הי.. חדשה כאן

mcGooo

New member
הי.. חדשה כאן

שמעתי כמה שירים של גרין דיי אחלה להקה :) יש לי קצת שירים שלהם ורציתי לשמוע אותם עוד אפשר שמות של שירים שלהם שלדעתם שירים טובים? תודה

mayooosh

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo8.gif

הנה כמה...(אלו היותר מוכרים אבל בכל זאת
) Holiday American Idiot Basket Case Boulevard of Broken Dreams Nice Guys Finish Last She's a Rebel Time Of Your Life When I Come Around יום נעים

healing drug

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני שחר בת 14, שתהיה לך השתלבות מהירה... והנה כמה שירים טובים במיוחד שלהם:
מהדיסק: AMERICAN IDIOT: *give me novacaine * whatsername
מהדיסק :nimrod *time of your life *hitchen' w ride
מהדיסק :dookie *welcome to paradise *long view
מהדיסק :warning *waiting *minority
מהדיסק:Insomniac *Brain Stew *Jaded
מהדיסק:Shenanigans *i want to be on tv *sick of me
מהדיסק: 1039/Smoothed *dry ice *Don't Leave Me חחחח סורי על כל המגילה הבאתי לך שני שירים מכל דיסק (ההגזמות שלי) חוץ מהדיסק ה: Kerplunk! כי אין לי אותו אגב מישו יודע איפה אפשר לקנות אותו?

coullette

New member
מה עם באסקט קייס?../images/Emo10.gif

ותנסי אולי בטאוור רקורדס בראשון (קניון רוטשילד) משם קניתי את הדיסק הראשון (SMOTHED..) אז אולי יש להם את קרפלאנק

®NuLy®

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

את כבר השלישית או השנייה שאני כותבת לה היום חחח לא נורא... בכל מיקרה אני גל עוד חודש בת 15 מאזור ירושלים! רצית שנמליץ על שירים... בעיקרון ראיתי שהמליצו לך על אחלה שירים!! אבל יש אחד ממש ממש יפה Wake Me Up When Septeber Ends מאמריקן אידיוט!! שיר ממש ממש יפה וזה גם הסינגל הבא שיצא להם הכל מיקרה השתלבות נעימה

ואיי שתינו חדשות חח חדשות

חחחחח עזבו לא דיועת מה קרה לי היום אני מאושרת גל יש לך אייס?

®NuLy®

New member
אמ...

לצערי אני לא יכולה לדב איתך באיי סי כי זה היה הסכם עם ההורים שאני פותחת אייסי בתנאי שאני מדברת רק עם אנשים שאני מכירה.... אז סורי!! הם גם לא יודעים שאני בפורומים והכל... כל פעם אני מוחקת מההיסטורי חחחחחחחח בכל מיקרה אם בא לך את יכולה לדבר איתי בפורום או במסרים...

למעלה