הי חדשה עם שאלה

MOTEKULA

New member
הי חדשה עם שאלה

אז ככה חבר שלי מזה 6 שנים,לשנינו זה הקשר המשמעותי הראשון,זרק אותי.היו לנו פרידות פה ושם אבל עכשיו זה כמו רעם ביום בהיר,לא שהיו בעיות או ריבים.לטענתו הוא אוהב אותי אבל הוא רוצה להיות לבד ולמצא את עצמו,הוא אומר שהוא לא יודע מיהו ומהו ושאין לו אישיות נפרדת כי אנחנו ככ ביחד,גם כשאנחנו נפרדים לחודשיים -היתי בחול,הוא לא הצליח להשתחרר כי הוא התגעגע וכל הזמן אני מרחפת אצלו בראש.הוא אומר שאם הוא יהיה איתי זה לשקר לי ולהשלות אותי כי הוא לא שלם עם עצמו.מבחינתו הוא רוצה לחזור רק אם אחרי שנה הוא יבין שזה זה..מה אתם אומרים?יש דבר כזה?או שהוא כבר לא אוהב אותי וסתם ממציא תירוצים?חשוב לציין ששנינו בני 21,ועניין החתונה לא עומד בכלל על הפרק כך שקשה להסביר את התנהגותו בפחד ממחויבות וכאלה.מהי עצתכם?האם יש דרך להחזירו?תודה על תגובתכם!

אורזמן

New member
שימשיך לחפש את עצמו

ולא ישגע אותך. מה את רוצה להחזיר אותו? צריכה לומר, ברוך שפטרנו מעונשו של זה . תמצאי מישהו שיציב יותר.

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif בדיוק.

מה את צריכה להשתגע? את בת 21 את תכירי עוד הרבה אנשים. תהני מהחיים. מגיע לך יותר טוב. אל תרדפי אחריו.

נעמייה

New member
אחרי 6 שנים

דבר ראשון - את איתו כבר שש שנים... את צריכה להרגיש עמוק עמוק אצלך בפנים אם יש אהבה.. אם הוא ממציא תירוצים או אם בכלל הוא משקר או דובר אמת כשהוא מדבר איתך. לפי מה שאת מספרת, לדעתי הוא כן וישר איתך. אתם מגיל 15 ביחד...! לא את ולא הוא יודעים מה קורה שם בחוץ, לא התנסיתם, לא הכרתם אחרים... ובואי נגיד שאם שניכם הייתם בסבבה עם הרעיון הזה, אז ניחא. אבל הוא מאותת מצוקה ומדבר מצוקה. תקשיבי לו במקום לחשוב "איך להחזיר אותו" תני לו זמן ובעיקר - קחי לעצמך זמן. אם אחרי שתקחו לעצמכם זמן, תרצו לחזור זה לזו... ההרגשה תהיה נפלאה ושלמה, ומשם תמשיכו. בהצלחה!!

seeyou

New member
בני 21 ?

מזה 6 שנים,לשנינו זה הקשר המשמעותי הראשון? סליחה באיזה גיל התחלת את הקשרים הלא משמעותים?

MOTEKULA

New member
15 זה הקשר הראשון והמשמעותי

אתה צודק אולי מהניסוח השתמע משהו אחר,התכונתי שזה הקשר היחיד שהיה לשנינו..

tabali

New member
יש עוד דגים בים

היי יכול להיות שהעיצה שלי לא תראה לך ואולי אפילו תחשבי שצריך לב קר בשביל לכתוב הצעה שכזאת אבל הלב שלי הוא אחד החמים שיש. לפי מה שאת כותבת חבר שלך לא נראה לי מחובר לעצמו משום שאחד שרוצה לחכות שנה ואז להחליט זה גבר שמנסה להשאיר אותך על אש קטנה!!!! עצתי היא: תעזבי אותו תתחילי את החיים מחדש כי אם עד היום לא דיברתם על חתונה כבר לא תדברו עליה!!! אז את רק בת 21 והחיים היפים מאוד עוד לפנייך. מניסיון! ותמיד תזכרי "יש עוד מלאן דגים בים ואחד מהם הוא שלך" בהצלחה

skay5

New member
נכון../images/Emo45.gif יש דגים ודגות בים

רשמתי תשובה לעידוד למעלה

ebony

New member
אמא שלי אומרת שפסק זמן קונים במכולת

שחררי אותו שילך לחפש את עצמו בינתיים תחפשי את את עצמך. תבררי עם עצמך מה מתאים לך ואיך את רוצה להמשיך אם זה. יש לך כמה אופציות שאחת מהן זה להמשיך לחכות למר בחור שימצא את עצמו.
את צריכה להחליט את מה שהכי טוב בשבילך....

yairgeva

New member
מניסיון אישי עם מקרה זהה

בגלל שאני וחברה שלי (בני 21) 4 שנים ביחד והיו לנו כאלה מקרים וכאלה התלבטויות אני אגיד לך מה הדעה האישית שלי מתוך ניסיון. אני יכול להבין את הבחור ובדיוק את מה שהוא מרגיש הנושא המורכב הזה (6 שנים זה לא אפס) מתחלק לכמה מרכיבים קודם כל, לפי דעתי את צריכה להאמין לו שהוא אוהב אותך. אני הייתי באותה סיטואציה ואני לא בטוח אבל אני מאמין שהוא הרגיש מה שאני הרגשתי, אנחנו בני 21, כל החיים עוד לפנינו, כמה שנים במערכת יחסים טובה וקבועה ונעימה,אבל אנחנו מחפשים שינוי (פשוט זה טבע האדם בגילאים האלה). לאהוב את החברה ויחד עם זה לרצות להכיר בת זוג חדשה או סתם להיות לבד קצת אני חושב שזה יכול להיות הגיוני מערכת יחסים ארוכה היא לא דבר קל בכלל, וכאילו, גם ככה אנחנו רוצים כמה שיותר לנסות דברים חדשים ולראות דברים חדשים, ושוב להתרגש ושוב לחוות ולהכיר הרבה אנשים (גם בנים וגם בנות) אבל זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך,פשוט לפעמים אחרי כל כך הרבה זמן מרגישים שרוצים שינוי. אם תחזרו יום אחד לא בטוח שתרצי אותו וכאלה, אבל זה כבר הזמן יגיד...אני בעד לזרום, לא מתאים לו עכשיו, תני לו ללכת, אין טעם להאחז, תעשי דברים שיעסיקו אותך ואל תגידי לא לבחורים חדשים. הוא לא ממציא תירוצים והוא לא מפחד ממחוייבות (לא סתם הייתם 6 שנים), הוא פשוט רוצה משהו שונה (לאו דווקא מערכת יחסים חדשה, אולי רק להיות לבד) שיהיה רק בהצלחה, יאיר.

MOTEKULA

New member
יאיר ממש נחמד היה לקבל תגובה של

מישהו שהיה במצב כזה ויכול להבין את הבחור..אתה וחברה שלך עוד ביחד?אם כן מה מחזיק אותך,איך אתה משכנע את עצמיך שהאהבה שלך אליה חשובה יותר משינוי בחיים וכאלה?תודה על התגובה

yairgeva

New member
אם אנחנו עוד יחד....

אנחנו יחד, הפרידה האחרונה קרתה בדצמבר 2003, חזרנו אחרי חודשיים. נפרדנו בדיוק בגלל התחושות עליהן סיפרתי קודם.רציתי שינוי. תראי,במהלך הפרידה קרו כמה דברים שאם תרצי אספר לך עליהם באופן אישי. אבל בגללם הבנתי שהבחורה שהכי טוב לי איתה (בגלל סיבות שאני אפרט לך בצורה אישית) היא החברה. חודשיים אחרי הפרידה (לא דיברנו) התקשרתי אליה, וסתם אמרתי לה את האמת שאלה היו חודשיים עם נסיונות ועם הרבה מחשבות ושאלתי אם בא לה לשבת על כוס קפה, היא לא רצתה אבל אמרתי לה שתיתן לי צ'אנס, אנחנו הרי לא מכירים מאתמול, היא הסכימה, וזה התפתח ללילה נוסטלגי ויפה עם אהבה,סקס והבנה שלי שהיא באמת מתאימה והבנה שלה שהייתי צריך את זה כדי להבין (את הפרידה), מאז אנחנו עד היום ביחד וטוב לנו, ואנחנו פשוט זורמים עם החיים ועם הקשר, לא באופן לחוץ פשוט מה שיהיה יהיה, היא אמורה להתחיל ללמוד באוניברסיטת ת"א עוד חודש ויהיה לה ממש ממש מעט זמן לראות אותי (אנחנו גרים במרחק 80 ק"מ אחד מהשני) אבל אני זורם ונראה מה יהיה. אני לא שכנעתי את עצמי שהאהבה אליה יותר חשובה, עשיתי שינוי בחודשיים האלה, בעצמי, החודשיים האלה הספיקו לי כדי לשנות בעצמי כמה דברים בסיסיים, ואז הרגשתי שדווקא כן מתאים לי להיות איתה, זה שהסתדר שהיא גם הייתה בעניין של לחזור, היה בעיקר מזל שלי :) שיהיה רק בהצלחה, ושמרי על חיוך, כי שומדבר, אבל באמת שומדבר הוא לא כזה נורא :) יאיר.

MOTEKULA

New member
תודה תודה על העידוד,אני מאחלת לכם

את כל ההצלחה שבעולם..בקשר ללדבר איתך באופן אישי נראה לי קצת חטטני מצידי אבל תודה על ההצעה.חוץ מזה גם אני מתחילה ללמוד באת"א אז אולי עוד יצא לי לפגוש את החברה שלך,ושוב המון המון בהצלחה!

למעלה