הי! חזרנו!

זאבית

New member
הי! חזרנו! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אתמול נחתנו והטיול היה פשוט ע-נ-ק!!!!!!!!!!! ספרד כ"כ יפה, היינו המון בטבע, בשקט, בנוף, בירוק המדהים הזה שלהם, היה ממש חלום. הרגשתי בריאה לחלוטין, טוב, כן כאב פה ושם אבל לא משהו יוצא דופן, הרגשתי חזקה כמו שור, עשינו מסלולים ולא האמנתי איזה יכולת יש לי! לא הרגשתי עייפה (כאשר במשך השנה כולה אני תמיד הרוסה תמידית מעייפות). אז המסקנה שלי היא שחופש זה הזדמנות להתנתקות מלחצים וממחוייבויות - והדרך הנכונה להבראה והחלמה. למרות שמאד קיוויתי שיהיה מרענן וכייף לחזור לשגרה אז הפעם טעיתי....קצת קשה לי לחזור.....הרגשת החופש הזאת שהייתה שם עם תחושה של בטחון ובלי שום פחד מכלום.....וחוזרים לכאן לתאונות דרכים, לפחד בנסיעות באוטובוס, להסתכל כל הזמן לצדדים במקומות הומים.....קשה.....רק ככה, בהשוואה לחופש והבטחון הזה שיש להם שם באירופה, אני רואה עד כמה קשה באמת ומסוכנת המציאות הישראלית. התגעגעתי ממש, ובטח הפסדתי מליון שיחות כייפיות....... אז מה שלום כולם? שירי? ריטה? כוכי? גאיה? מרואן? קטיפה? יואב? (המאוהב....)ויוי? בטוח שכחתי כמה שמות (מה שהחופש עושה לאנשים...), מתכוננים לכנס? יש התרגשות? סקרנית לשמוע אם הכל טוב אצל כולם. אז בינתיים נשיקות וחיבוקים מירושלים. (פתאום גם העיר הזאת שאני כ"כ אוהבת נראית לי חונקת ומתוחה כ"כ......צריך לקוות לטוב... .)

gaia20

New member
הי!! איזה כיף שחזרת!!

התגעגעתי אליך מאוד מאוד, וממש שמחה לשמוע שנהנת ויצאת קצת מהשגרה, מקווה שחזרת אלינו בכוחות מחודשים..... יש תמונות? רוצים לראות!! עוד דבר שרציתי לציין הוא שאני מסכימה איתך במאה אחוז כשאת אומרת שהדרך להבראה היא התנתקות מלחצים וממחוייבויות, זה כל כך נכון, ואני רואה את זה גם אצלי. אומנם זו לא אותה דוגמא, אבל זה בערך אותה התחושה. הרי בשנה האחרונה היתי בלי עבודה ונושא הכספים מאוד הלחיץ אותי, כי אני בדרך כלל משלמת על טיפולים ותרופות לי ולכלבה שלי, דבר שיוצא סכום מכובד. בקיצור מאוד היתי מוטרדת מאיפה אני אשיג כסף, במיוחד בשבילה- וטרינרים בארץ ממש סחטנים.... אבל ברגע שמצאתי עבודה (למען האמת החל מהראשון לספטמבר, תהיינה לי שתי עבודות) נהייתי ממש רגועה.... פתאום יש לי מסגרת ללכת אליה, שתי עבודות מסודרות עם משכורות מסודרות... בקיצור, גם אני כמעט כמוך (קצת קשה להגיד שזה אותו הדבר אבל הבנת את מה שרציתי להגיד, נכון
) בכל מקרה, חוץ מזה, הכל בסדר אצלי, אני מרגישה ממש טוב, חוץ ממטר יתושים שתוקף אותי בימים האחרונים, כולי מתגרדת, למישהו יש פיתרון חוץ מלגרד את הגוף עם נייר זכוכית?
אני מאוד מתרגשת לקראת הכנס, כבר מעכשיו מתכננת מה ללבוש..... ........................ טוב, אז הולכת לישון ,עובדים מחר... (איזה כיף להגיד את זה!!) בההההה ביי......

ritosh

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifברןכים השבים!

גם אני התגעגתי אליך ויופי שנסעת ומילאת מצברים! למרות שמאד קשה לחזור למציאות שלנו...אין כמו הארץ.אני שמחה לשמוע שהרגשת יותר טוב בחו´ל ונסי לדמיין בכל השגרה היומיומית שחזרת אליה שאת עדיין שם..... מחכה בקוצר רוח לכנס,
ריטה

ל3

New member
לגיאוש

בקשר ליתושים. יש חומר כזה שמחברים לשקע והוא הורג את היחתושים. הוא לא מפיץ ריח רע והוא יעיל מאוד. אני לא יודעת את השם אבל תלכי לכל סופר- פארםותבקשי משהו שמחברים לשקע נגד יתושים ויתנו לך. אם את רוצה למרוח משהו על הגוף שלך אז יש את הסנו די שהוא גם עוזר אבל פחות. ואחרי העקיצות את יכולה למרוח פנסטיל גיל- הוא מרגיע. אני מבינה לליבך כי אני אלרגית ליתושים ופעם עקץ אותי יתוש בלילה על השפה בדיוק ולמחרת קמתי ללכת לעבודה עם שפה בגודל פי חמש מהשפה שלי. לא נעים. אם המצב נוראי כדאי שתתקשרו גם למוקד העירוני לבקש ייבוש של כל אותם מקורות מיים עליהם היתושים חוגגים. מקווה שעזרתי. אוהבת, שירי

gaia20

New member
שירוש, תודה רבה

כבר התייעצתי עם קובי בעיניין והוא המליץ לי על אותה משחה שאת אמרת- היום אני הולכת לקנות אותה. בנוסף הרופאה שלי גם המליצה לי על המתקן הזה שמחברים לשקע- גם זה יגיע לחדר שלי עוד היום... תודה על העזרה

קטיפה

New member
זאביתו´שית!!!

ברוכה הבאה ל-
נו הקט שמחה שנהנת הללואי עלי חופשה כזאתי
גדול גדול ממני Shirley

ל3

New member
הי זאביתוש´

קודם כל ברוכה הבאה ואנחנו מאוד שמחים שחזרת אלינו. אני מאושרת בשבילך על שהייתה לך חופשה כל כך מדהימה- זה מגיע לך! אם יש תמונות תראי בכנס טוב? זה נכון שארצנו שונה מאחרים ברמת המתח והצרות שהיא כוללת בתוכה, אבל יחד עם זאת ישנם צדדים כה יפים בארצנו שאין בשום מקום אחר וכשקצת מדכא כדאי להיזכר בהם. ארצנו באה עם עסקת חבילה של אנשים חמים ותומכים שאין דומה להם. אני אתן לך דוגמה, אם תלכי ברחוב בנוי- יורק תראי שגם אם ישכב בנאדם פצוע על הרצפה אף אחד לא יגש לעזור לו מחשש לתביעה. איפה תראי דבר כזה בארץ? גם הכנות של האנשים פה היא מדהימה אם כי לעיתים קצת פוגעת. בנוסף ישנ ם הריחות של א"י ובמיוחד ירושליים, הנופים וכו´. אין לנו ארץ אחרת( אמלה, איזה פטריוטיות) אבל תמיד נחמד לקפוץ ולבקר גם מקומות אחרים ואפילו רצוי בשביל הנשמה. זאבית, קחי לך את הזמן להתאקלם מחדש. אנחנו שמחים לראות אותך שוב איתנו שלך, שירי

maruan

New member
לזאבית האישה הכי הכי הכי הכי הכי ה

ברוכה הבאה לירושלים היית חסרה לנו מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד כייף לראות אותך כאן איתנו וטוב לשמוע ממך מאחל לך שנה טובה שנה מתוקה והמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון בריאות אושר ועושר ושתגשימי את כול חלומותייך ומשאלותייך אינשאללה בע"ה בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה מרואן

למעלה