הי, חזרתי!.. יש לי שאלה לגבי דביסי - "הים"

• פותח הנושא akw
  • פורסם בתאריך

akw

New member
הי, חזרתי!.. יש לי שאלה לגבי דביסי - "הים"../images/Emo13.gif

בפרק הראשון- אני לא מצליחה לפענח כמה נושאים יש? ומהם? ממש תודה, זה לעבודה ממש חשובה!!! לילה טוב

amitmis

New member
../images/Emo7.gif

לי יש עבודות על תרבות יהודי תוניסיה ב-1900, ולהם על "הים" של דביוסי...

akw

New member
הכי פשוט לעשות תואר במוסיקה.. ככה כל העבודות

כאלה..

נכון,זאת אחת האפשרויות

ואפשרות נוספת זה ללמוד מקצועות אחרים ואח"כ כשמסיימים את הלימודים ללמוד מוסיקה בזמן החופשי. כי לא תמיד יש פרנסה ממוסיקה.

L m a o

New member
גם אני מתכנן ללמוד מוסיקה לאחר שאסיים תואר

(לא מתכוון לעסוק בזה, להעשרה) אבל זה תלוי, אולי אני אמשיך לתואר שני או דוקטורט, ואז המוסיקה תחכה

../images/Emo50.gif

לי בכל אופן יש באמת כל מה שצריכה לעתיד התעסוקתי שלי. ביחד עם התואר למדתי לימודי תעודה שונים.תחשוב שהתואר לקח לי בסביבות 6-7 שנים כאשר ברובו שילבתי לימודי תעודה (וכל זה יחד עם עבודה) כך שבאמת אין לי כל צורך בלימודים נוספים.למקצוע שלי באמת שלא צריך דוקטורט.כל מה שצריכה יש לי. אני ממש לא מתכוונת להיות מרצה וחוקרת באוניברסיטה. אז באמת שאין לי מה לעשות עם דוקטורט.חבל על הזמן והכסף. כך שבאמת כשאסיים יהיה לי את הזמן ללמוד זאת להעשרה.

ItsikH

Member
זה לא פחות מעניין ולא פחות חשוב |מורתי| "לדבר על מוזיקה זה כמו לרקוד על ארכיטקטורה". אני דווקא לא חסיד של הביטוי הזה אבל כשמדובר בלימוד עיוני אין הרבה הבדל, בכל תחומי הידע יש ענין וחשיבות. יהודי תוניסיה ב-1900? לי זה נשמע מעניין דווקא. וד"א חפש "לילה בתוניסיה" בתור גיוון...

akw

New member
טוב אני אצמצם את שאלתי- ואשמח ממש לעזרה!!

אני צריכה עזרה רק בזיהוי שני נושאים מרכזיים: 1) הנושא לקרן מעומעמת ולחצוצרה 2) נושא הכוראל- לא מוצאת מתי הוא נכנס!! ממש תודה

akw

New member
אוי בבקשה! דרך אגב מותר לנו לקבל עזרה בכתיבת

העבודה אז זה כן הוגן!! לגבי מוטיב הקרן והחצוצרה יש לי השערה אבל אני צריכה לוודא שהיא נכונה (תיבות 12-16), ולגבי מוטיב הכוראל, יש לי כמה השערות (תיבות 84-87, או תיבות 122-125, או תיבות 135 עד הסוף)... ממש תודה רבה

למעלה