הי,טורצ'ווד "מאמצים" שחקנים שוליים מדוקטור הו

kinging123

New member
הי,טורצ'ווד "מאמצים" שחקנים שוליים מדוקטור הו

רק עכשיו שמתי לב שגוונת' (המשרתת) בפרק השלישי של העונה הראשונה היא בעצם איב מיילס, גוון קופר מטורצ'ווד. וגם פיטר קפלדי שיחק בדוקטור הו בתפקיד של פרק אחד - ואחר כך נכנס לעונה השלישית של טורצ'ווד, גם הוא בתפקיד חשוב יחסית. אז טורצ'ווד מאמצים שחקנים מדוקטור הו

AvivZ41

New member
גם טושיקו שיחקה בעונה הראשונה

בפרק עם הסלית׳ין היא הייתה הרופאה שבדקה את החזיר המהלך.
ספוילרים לסוף עונה 2 של טורצ׳ווד וסוף עונה 4 של דוקטור הו למטה!
בנוגע לגוון וטושיקו הם כבר טיפלו בזה - גוונת׳ היא סבתא של סבתא של גוון או משהו כזה (הדוקטור ורוז אמרו את זה בstolen earth או בjourney's end כשהם דיברו שם כולם בועידת וידאו כזאת והבחינו בגוון)
וטושיקו בסוף עונה 2 כשהיא ואוון גססו, היא הזכירה לו את הפעם ההיא שהוא לא יכל לבוא לעבודה אז היא העמידה פנים שהיא רופאה והחליפה אותו, ודווקא ביום שהיא החליפה אותו הכל השתבש.
ד"א זה מזכרון מאוד מעורפל, בטח יש כאן המון פרטים לא נכונים, אבל בגדול זה ההסבר.

kinging123

New member
נכון! ידעתי שהיא היתה מוכרת לי!!!

אני לא מאמין שפספסתי את זה. בדיוק ראיתי את הפרקים הראשונים אתמול כחלק מהאתגר שלי וכמובן ששמתי לב שהרופאה נראתה לי מוכר. בנוגע לפיתרונות - לא זוכר את זה. אני זוכר את הוועידה עם הדוקטור אבל לא את ההערה הזו וגם ממש לא את הקטע עם אוון(אולי ראיתי את זה מזמן ולא הבנתי על מה מדובר)

BloodyRose

New member
לא סבתא, קרובת משפחה

אבוי, אם היו לה ילדים, זה היה משנה את כל הפרק (הדוקטור היה נותן לאמא צעירה להקריב את עצמה, כמו שהיא עשתה בפרק הזה? מופאט - הנה רעיון לפרק הבא, רוץ עם זה)

AvivZ41

New member
חחח כן הגיוני שלא היו לה ילדים

אני אחפש מחר את הביטוי המדויק שהם השתמשו בו, משהו כמו העתק גנטי או לא יודע מה

frizzly

New member
תזכיר לי מה קפלדי שיחק בטורצ'ווד?

ראיתי טורצ' מזמן יחסית ואני לא זוכרת אותו שם

מוגלי7

New member
זה למשל לא יפה חחח

אפילו שסביר להניח שכולם ראו זה הספוילר הכי בוטה בעולם חחח

ailag

New member
לא סביר להניח שכולם ראו, זה ספוילר מכוער

אנשים ניגשים לתוכנית הזאת בכל מיני תזמונים. אני ראיתי COE לפני חצי שנה למשל, ועד אז ספיילרו לי - לא את זה אבל מלא דברים אחרים. וזה הרס את הצפיה.
לא חייבים לשים ספוילר כזה חזק בכותרת אם יש סיכוי שהרבה לא ראו... גם אם זה שודר לפני כמה זמן וגם אם זה חוקי לפי חוקי הפורום.

Oukami Kun

New member
לא אכנס לדיון הזה שוב

ספוילר זה לגבי משהו שלא שודר, או שודר רק לאחרונה במדיה מסוימת. COE שודר לפני שנים, שודר גם ביס ואאל"ט גם בBBC Entertainment, היו מספיק הזדמנויות לצפות בו.
זה פורום לדון בדוקטור הו וטורצ'ווד, סביר להניח שיהיו בו דיונים על פרקים ששודרו בעבר הרחוק, ולא יהיו מסומני ספוילר. אחרת נתבקש לסמן ספוילר על כל דבר וזה מיותר ומוגזם. לא ראית? תזהר לאן אתה נכנס.

ailag

New member
שוב, חוקים מול תכל'ס.

לפי החוקים היבשים זה לא ספוילר ובעיה של מי שקורא.

בתכל'ס, יש סיכוי גבוה שזה קלקל למישהו.

ואני לא מדברת על ספוילר לכל דבר, אני מדברת על ספוילר לסצנה חשובה ועיקרית בעונה של תוכנית שהרבה אנשים עלולים להכנס לפה ולא לראות אותה עדיין, כאשר מאוד קל להמנע מהספוילר על ידי לדוגמה לכתוב בכותרת "הוא זה מעונה 3 ש.." ובגוף ההודעה להמשיך. זה אפילו לא סימון ספוילר, אבל זה נותן לאנשים מרווח כלשהו, במקום לדחוף להם ספוילר לפרצוף ולטעון "לא ראית? [את כל דוקטור הו וכל טורצ'ווד] תזהר לאן אתה נכנס."

אותו כנ"ל, אגב, לדברים קריטיים מהסדרה הישנה לדעתי. אם דמות מתה לפני 30 שנה זה לא אומר שכולם ראו, ולכן - שוב, זה לא שזה "לא חוקי" . אתה מדבר בתגובה שלך על חוק יבש. אבל מבחינת להיות נחמדים לאנשים אחרים, לא צריך לדחוף את זה בכותרות.

גם אם לא יבוא שוטר ויעצור אותך על מה שכתבת.

Oukami Kun

New member
לא מדבר רק על החוק היבש,

אבל באמת שאני שונא את הדיון הזה ובפעם הקודמת שהנושא עלה שקלתי ברצינות לעזוב את הפורום.
אז בואי נסכים לא להסכים ונעזוב את זה כאן.

למעלה