הי יאיר והחברי הפורום,שאלה כללית-שעת לידה

כוכב87

New member
הי יאיר והחברי הפורום,שאלה כללית-שעת לידה

אני רוצה לשאול בקשר לשעת לידה.
כש אני שואלת את האימא שלי מתי בדיוק נולדתי? ושאלתי מספר פעמים,המסקנה הסופית:
14:30-15:00 ע"פ נתון זה ניתן לבנות מפה?
נולדתי לא בישראל ואין לי אפשרות לבדוק..
מצפה לעצתך.תודה.

מתלמד8

New member
דיוק בשעת לידה

טווח של של חצי שעה יכול להיות די מדוייק,אבל להגיע לשעה המדויקת,יש אסטרולוגים מקצועיים שיודעים לעשות את זה(או ששולחים אותך לאנשים שעובדים איתם ועושים את זה),

האסטרולוג מקבל ממך בנוסף לתאריך,מקום ושעת הלידה תאריכים של ארועים חשובים בחיים(חיובים ושלילים),בעזרת התאריכים ומעברי הכוכבים במפתך הם קובעים את שעת הלידה,

אני ידעתי מהורי וקרובי משפחה שנולדתי בצהרים,אסטרולוגית אחת קבעה לי שעת לידה-12.25 בצהריים,אסטרולוגית שניה(בלי קשר לראשונה)קבעה אחרי מס' שנים שעת לידה-12.31 ,רוב באירועים התאימו לשעה 12.31,כך שזה די מדויק.

אפשרות שניה-קראתי בפורומי אסטרולוגיה שונים שאפשר להתקשר לבית החולים ותמורת תשלום לקבל מהם תאריך לידה לפי רישומי ביה"ח.

לך על שעת האמצע - יענו ארבע ורבע

לגבי השיטות של לחזות לפי אירועים בחיים את שעת הלידה-מצטער לאכזב, זה לא יעיל ולא עובד. גם לא יעבוד, אגב, כי רוב האירועים בחיים קשורים לתהליכים, ואלה שמוצאים תאריכים שלהם לא מאפשרים למצוא לפיהם את האופק. אחרי הכל, אירוע יכול להיות מצוין על ידי קרבה של כוכב ללא זוית, זוית מדויקת שלא עושה שום אירוע, וכו - יש ויכוח בעניין, ואחרי כמעט ארבעים שנה של עבודה בתחום ובדיוקת אינסופיות אני מצטער, אבל.. אין מצב. שעת לידה מדויקת ככל האפשר היא מסט, אם לא דרך ההורים דרך בתי החולים, אבל אם אין אותה עדיף ללכת לשיטות אחרות.

דעתי ונסיוני.

למעלה