הי יאיר- מה ההתאמה בין דלי ואריה

oraor

New member
הי יאיר- מה ההתאמה בין דלי ואריה

האם נכון כי בבגרות מקבל אדם את השפעות האופק ? אם כך השאלה מה ההתאמה בין אריה אשה עם אופק עקרב לדלי גבר ? האם יש סיכוי ליחסים אלו שאינם בנויים על תלות ? האם אורנוס בנוי לנתק קשרים ? שמתי לב כי שני מזלות אלו למרות התאמה מסוימת בתכונות אריה ודלי אינם מדברים באותו מישור. בנוסף, האם נכון תאור דלי או כל מזל אחר כנפול או מזיק למזל מסוים. אשמח לפתרונך.

תשובות לשאלות מעניינות

1. לא שמעתי על הגירסה הזו - מאיפה הוצאת את הרעיון הזה ? פשוט לא נראה לי.. (לגבי האופק והבגרות) 2. קשה להתייחס לשאלה שלך, בלי לראות את כל המפות של שניכם. מה האופק שלו? ומה עושה אורנוס אצלו ? אורנוס אכן בנוי לנתק קשרים, אבל לא בהכרח.. מה שכן, הוא הופך אנשים למוגנים רגשית, כלומר לא ממש נגישים לאינטימיות, אבל גם זה לא אומר - פשוט צריך להתבונן במפות לעומק, לראות איזה מודלים של זוגיות כל אחד מכם נושא, ואיך הוא פוגש אותם אצל הזולת, ועוד. 3. התיאורים של כל מזל כ`נפול` או מזיק למזל אחר, קשורים לאסטרולוגיה האנאכרוניסטית של פעם. כל מזל הוא איכותי בפני עצמו, ויש לו את נקודות הכשל והפריצה שלו כלפי כל מזל אחר בצורה ייחודית.

oraor

New member
קצת סדר בהגדרות

ובכן, הנושא של לא נגישים לאינטימיות הוא אולי ענין משותף לשני אנשים בהפרש גילים של לא יותר מ3 שנים. אחרי שבדקתי את הנקודה הזאת אצלי, נכון ומתקרב. אך כל אחד בנוי מהחישובים של חיים קודמים שיש להם השלכה עליהם בהווה.האם יש רמז לכך שחישובים נוספים שיש להם משקל מעבר לכל הנאמר ? מחוץ לכך, איזה תפקיד יש לאופק באופי הנתון ?יש לי את מפת הלידה שלי שהוצאתי מתוכנה הודית. הנושא ברור לגבי עצמי, לרוב האנשים אין את שעת הלידה .גם פלוטו בנוי לניתוקים. כוכב זה יותר קרוב לאמת הבסיסית או לרגש מאורנוס. אשמח לשמוע כל הארה נוספת ממך. תודה עבור תשובתך

האם תוכלי להעלות את המפה כקובץ?

אם כן, אוכל להתייחס ביתר פירוט, כי חסרה לי אינפורמציה והרבה פרטים. מה אורנוס עושה במפה שלך ? האם את בדור של אורנוס באריה ? (אינטואיציה) והאם הוא עושה לך זויות פעולה חזקות לשמש ולאופק ? אם כן, חיפוש אותה הגנה מתחיל ממך דווקא. בכלל, אני מאמין שבכל זויות יש חיפוש סימטרי אחרי חוויות דומות, אולם התפקידים מתחלקים בצורה שונה. ואולי שאלת המפתח שלי אליך, כדי שנוכל להתקדם למקום יותר מעמיק : חשבי היטב, ונסי להגדיר לי מה ממך את פוגשת בקשר עם האיש, כלומר, עם איזה חלקים מעצמך את מנהלת דיאלוג דרכו. נכון, לשאלה כזו צריך הרבה מודעות, אבל נראה לי שאוכל לשאול אותך שאלה כמו : האם את מזהה את הפחדים שלו כמקום פנימי שלך, ומנהלת דיאלוג איתם דרכו ? ואם כן - איזה ? האם האלמנט האוראני חזק בפחדים האלה, כמו פחד נטישה למשל, או ניתוקים רבים ברגעי אינטימיות ? (אלה כמובן רק כמה). חשבי ועני לי, כדי שנוכל לנהל דיאלוג פורה. ולגבי פלוטו - אכן, המישור הפלוטוני קרוב יותר ל`אמת הבסיסית` כביכול יותר מאורנוס, אולם לכל כוכב אמת בסיסית משלו, עם הרבה מאוד ורסיות. מפה אוראנית תדגיש יותר את הפחדים והאספקטים האוראניים, וגם פלוטו יתפקד בהתאם, כלומר הצורך ב`חווית קישקעס` לא היה העיקר ברמה חיצונית, אלא יותר ברמה של מושגים פנימיים, אולם ביחסים עצמם ישפיע יותר אורנוס מבחינת האימפקט הפנימי מאשר פלוטו, בהיותו חוסם מגעים פלוטוניים (קרבה עלולה לאיים יותר מדי) והפיכתם לידידותיים ולא אינטימיים מדי ברמות שונות.

oraor

New member
מפת לידה

הי יאיר, היה לי יותר קל לשלוח את המפה דרך הדואר האלקטרוני אליך, מקווה שקיבלת. שאלותיך קצת מסובכות. אולי לא כתבתי לך שאני מציירת ואיש זה כמו שאתה קורא לו מפרגן ומוכן לעזור לי בהמשך דרכי להעלות תערוכה בטוח כמו שאני רואה את זה בעתיד הלא רחוק. כך שהעיסוק העיקר שלי בנוסף לעבודה ועוד לא מתמקד בפילוסופיה ONLY. בנוסף זוהי התקשרות שניה שלי למזל דלי. פעם ראשונה שנמשכה לסרוגין כמה שנים לא עלה יפה. איש זה בתכונותיו האישיות משופר לדעתי בהרבה מהפעם הקודמת (יצא לא מכוון) אך עם כיוונים אישיים שונים ותחומי עיסוק וענין משלו. אינני יודעת אם אכן יתנהל דיאלוג בעתיד. נכון כי הקשר מכוון בנוסף למישורים בעולם הזה עם החלק הפנימי שלי איתו אנהל דיאלוג גם בעתיד שהוא כמובן תעלומה. לא רק הקרבה, בחיים שניים של שני הצדדים לכל אחד יש חישובים נוספים איך להמשיך ולחיות בתוך הענינים שנמצאים בהם כבר . ידידות היא דבר טוב כי יש לה סיכויים להשרד יותר מאינטימיות על תהפוכותיה אבל אנשים משתנים.

oraor

New member
NICE TO HEAR FROM YOU

כמו שאמרתי, ANYWAY, יאיר. מצאתי בMSN הצעה של גיל לתוכנת ASTRODIEST אולי יענין גם אחרים שיש להם שאלות בתחום אישי - התוכנה מציעה פרוט יפה בעיני של הרבה גורמים לפי תאריך ושעה. וקיבלתי תשובות לשאלות שאף לא שאלתי.

אכן, תכנה נפלאה וגם אני משתמש בה

אני רק עוד לא מצליח להעלות את זה כדי שכולם יראו.. את יודעת איך ?

oraor

New member
פרטים

כדי לא להשאיר את הסקרנות באפלה..קצת פרטים מהמפה - אופק עקרב, שמש באריה, בבית העשירי. ירח בקשת בבית השני.ונוס בסרטן בבית התשיעי. מרס בדגים בבית החמישי. הציור נראה בערך ככה: יופיטר מקיף בריבוע את מרקורי. מקיף גם את מרס, סטורן מקיף את יופיטר.(פן של אחריות גם מעבר לחופש ולנדודים). זוהי התחזית לזמן הקרוב מהתוכנה הנ``ל ממנה קיבלתי הרבה תשובות. גם, קיבלתי רמזים כי אכן אופטימיות לא באה לבדה ותדרש השקעה לפחות לטווח הקרוב. השקעה בפרופורציה לא מפחידה אותי, הסקרנות היא לגבי התוצאה. וגם, יש לי בן במזל גדי עם אופק קשת, כך שהאוירה בבית משלימה.

oraor

New member
ועוד.. יאיר 8-(

WELL אם קלטתי נכון את האוירה מכיוונך, אתה גדי גבולי עם קשת. האם אני טועה ?

oraor

New member
אופס..

תיקון, התכוונתי לגדי גבולי עם דלי. בכל אופן, בגבול..

oraor

New member
NICE TO HEAR FROM YOU

כמו שאמרתי, ANYWAY, יאיר. מצאתי בMSN הצעה של גיל לתוכנת ASTRODIENST אולי יענין גם אחרים שיש להם שאלות בתחום אישי - התוכנה מציעה פרוט יפה בעיני של הרבה גורמים לפי תאריך ושעה. וקיבלתי תשובות לשאלות שאף לא שאלתי. וגם, מצאה חן בעיני ההתיחסות של טליה לדיוקים שמוצאים לפעמים בהשראה לגבי המציאות. בי

oraor

New member
תוכנת ASTRODIENST

התוכנה נמצאת בקהילה האסטרולוגית של MSN מתחת לשורת מדורים קבועים במקום רביעי - חישוב ושרטוט מפת הלידה. מומלץ.. אשמח אולי גם לשמוע תגובתך לאחר ניסיון ?

niki.cap

New member
שבי, זו לא תוכנה..

זה אתר שוויצרי שעובד להפליא...ומדייק כמו השעונים....עושה מפות ונותן הרבה אופציות לניתוח, בקיצור שווה. נכנסים אליו דרך astro.com . ואם כבר ``שווים`` עסקינן, אז האתר 3d עושה עבודה יותר מעניינת. ובלי קשר, שבי, מאד מעניין לקרוא את הגיגך ערב נעים!

niki.cap

New member
שבי, הכתובת המלאה...

astrology3d.com ואם תרצה גם adze.com מפות יפות יפות, הרבה דוחות וגם הומור, כנראה להנאת אסטרולוג האתר... ואם אלו לא ``קטנים`` עלייך אשמח לשמוע את דעתך...ניקי

קטנים עליי?! מה פתאום! ;-)

ובכן... הייתי באתרים האלה.. ואהבתי מאוד את העיצוב של ה- 3D באמת חמוד יותר מכל אתר שראיתי - והניתוח חינם כל כך מורחב - שאני אפילו לא רוצה לחשוב מזה הניתוח המלא!! הוא בהחלט אתר טוב ומומלץ בחום לכל ``תושבי`` הפורום... לגבי השני.. ובכן הוא גם ``חמוד``, אבל לא שונה בהרבה משאר אתרי האסטרולוגיה כמו... www.astro.com www.chartshop.com ואחרים... אולי זה רק המחשב שלי.. אבל הוא גם די איטי... ;-( הורדתי גם מה- 3D איזושהי תוכנה - עידכונים בהמשך :cool: ועד אז... להתראות, שבי

למעלה