הי יאיר!

mirit

New member
הי יאיר!

מה שלומך? קודם כל חשוב לי לציין שאני מאוד נהנית לקרוא את התשובות שלך בפורום שהן מאוד אינטיליגנטיות לדעתי ויש בהן נסיון חיים לא מועט וחשיבה הגיונית משהו! יאיר, אשמח אם יש באפשרותך לענות על שאלתי זו: אני ילידת ירושלים, 23.2.1972 שעה 21:50 (כפי שכבר כתבתי ובלבלתי לך את המוח בעבר), ובזמנו עזרת לי למצוא את מזל האופק שלי - מאזניים, ושוב תודה על כך! האם למזל האופק יש השפעה רבה? משום שאני עוקבת אחר ההתכתבויות בפורום והבנתי שהם מה``מתלבטים`` הנצחיים. גם לי יש קושי ב-לקבל החלטה. ידוע לי שלא הכל תלוי באופק ובמזלות וישנם גורמי השפעה נוספים, אבל האם יש משמעות לאופק שלי (מאזניים) בכך? האם מזל הירח שלי הוא סרטן? כיצד הוא משפיע? תודות על הסבלות ועזרתך האדיבה כתמיד. מירית.

למירית - על השפעת האופק

כן, למזל האופק יש השפעה כמובן : הוא מייצג את הפרזנטציה שלך כלפי העולם. באופק מאזניים, העולם רואה בחורה מתוקה וחביבה, שקצת קשה לה לכעוס (כי זה יגרום אולי לעולם לא לאהוב אותה..) ולהגיד דברים לא נחמדים.. הססנות גם היא פועל יוצא מהעניין, אבל לפעמים ההססנות הזו באה כדי לא לעשות שגיאה ולאבד אהבה של אנשים אחרים במקביל.. מצד שני, אנשים מאוד אוהבים כאלה עם אופק מאזניים, כי בדרך כלל הם משקיעים באנשים אחרים על חשבונם, מפנימים רגשות קשים, ותמיד נשאר להם החיוך המאזנאי על השפתיים.. הירח בסרטן מביא איתו בנוסף גם צורך חזק מאוד בבית, במשפחה, ובנתינת חום טיפולי וביתי. הוא גם מביא רגישות יתר ופגיעות גדולה, אבל זה כבר סיפור אחר..

למעלה