הי יונית זאת קרנובה

קרנובה

New member
הי יונית זאת קרנובה

יש חנות ברחובות בשם פיצילה והם מכרו עד לא מזמן בתים כאלה מקרטון גדולים למדי עם דלת וחלון,הילדים אמורים לצבוע ולקשט את הבית,אולי עוד נישאר להם אחד,אפשר לחבר ולפרק אותי,נשמע לי שזה מה שאת צריכה!בהצלחה.

הי קרונבה זה דודי

כבר זמן מה אני רוצה לדבר איתך או לפחות לכתוב לך כמה מילים ולא מגיע לזה
... פעם חליתי ואז הייתי לחוץ ועמוס ואז ההצגה החדשה ו...ו...ו.... אז עוד לפני שאני אדאג למצוא אותך בטל' במהלך השבוע היה חשוב לי לומר לך שמהרגע הראשון שהצטרפת אלינו הפכת לחברה פעילה שאני באופן אישי מאוד אוהב ונהנה לקרוא את הודעותיה שתמיד נושבת מהן רוח עליזה, חיובית, שמחה ואנרגטית בכל נושא שאת מעלה או מגיבה לו
זה גם המקום להודות לך על כך שאת תמיד מנסה ונכונה לעזור לאחרים, להציע רעיונות, ברכה או נחמה ולשתף בידע ובמקורות שלך שמח שאת איתנו
אחלה שבת

קרנובה

New member
דודי חמודי!

איזה כיף לי לקבל ממך כזאת הודעה, בעיצומו של סוף שבוע סוער!! שבו אני קורסת מעבודה, וכמעט שמצליחה לשכוח את המוטו שלי בחיים:לעבוד בשביל לחיות ולא לחיות בשביל לעבוד!אחרת איפה כול הפאן?במיוחד במקצוע כמו שלנו.. אני כול הזמן משויצה לסידי ושנצור שאני רואה אותך מידי ערב על המסך,אשמח למפגש פנים מול פנים איתך עם דבי עם חבובית עומרי אבישג וכול החבריה העליזים והמוכשרים!אם אפשר לראות אותך בהצגה מתישהו ואם אתה מגיע גם לשפלה ואני פנויה,,אשמח מאוד לראות אותך בפעולה! שיהיה שבת דבש וטוב שיש אנשים כמוך וכמו דבינקה שהקימו רשת תומכת ומחבקת כמו הפורום שלנו..שלך,קרנובה.

קרנובי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

לא ( תמיד ) קלה, היא לא ( תמיד ) קלה דרכנו... כולנו שוכחים או נאלצים לשכוח את המוטו והחוקים ולא פעם סוטים מהדרכים שהיצבנו לעצמנו לעיתים מרצון לעיתים מהסחפות ולפעמים כי פשוט חייבים. גם כשלא תמיד פאן אני מנסה להזכיר לעצמי שגם ביום רע עדיין ניתנה לנו הזכות לעבוד במשהו שאנחנו אוהבים, נהנים לעשות והוא חלק בילתי נפרד מנפשנו בניגוד לאנשים אחרים שנאלצים לקום כל בוקר או לילה כדי ללכת לעבודה שהם אף פעם לא אהבו או יאהבו...דווקא בגלל שהדבר הוא בנפשנו אנחנו לפעמים עוצמים עינים ולא מציבים את הגבולות הנכונים והמתאימים לנו אלא ממשיכים לדהור , להילחם ולהופיע הלאה...זה טוב, זה יפה וזה חשוב אבל חיבים לשים לב שעל הדרך אנחנו לא פוגעים או עושים נזק לעצמנו... התכוונתי לכל מילה שכתבתי ושמחתי לשמוע שזה בא לך בזמן
יופי שאת משוויצה בקשר שלנו ותגידי להם: אנחנו בקשר ואתתתתם ללאאאא נה נה נה נה נה
ברור שאזמין אותך וגם אני אשמח לראותך בפעולה וכמובן שגם במסגרת פגישה עם כל החבר'ה אני אצור איתך קשר בהמשך בשם דבי ובשמי תודה לך - זו היתה המטרה ואם את גם מרגישה כך הרי זה שכרנו שבוע נפלא ומוצלח שלך דוד

למעלה