הי. יש כאן אמהות (או אבות) ברדינג במקרה? נעים להכיר :)
י יוקלילי New member 13/10/15 #2 הי, אנחנו דרומית אליכם ויש לנו שם חברים , אך הם מקומיים. עם זאת, החברה שלי סיפרה לי שהיא פגשה שם לאחרונה (ובמקרה) קבוצת אמהות ישראליות, אז כנראה שיש שם כמה חבר'ה.
הי, אנחנו דרומית אליכם ויש לנו שם חברים , אך הם מקומיים. עם זאת, החברה שלי סיפרה לי שהיא פגשה שם לאחרונה (ובמקרה) קבוצת אמהות ישראליות, אז כנראה שיש שם כמה חבר'ה.
נ ניריתסקוטלנד1 New member 13/10/15 #3 ברוכה הבאה לפורום אם אני זוכרת נכון, היית בפורום הזה לפני שנים. רוצה לספר לנו קצת עליך? על המשפחה שלך?
ברוכה הבאה לפורום אם אני זוכרת נכון, היית בפורום הזה לפני שנים. רוצה לספר לנו קצת עליך? על המשפחה שלך?
S shirshur19 New member 13/10/15 #4 בקטנה, בכמה מילים.. שלום. אנחנו די הרבה שנים מחוץ לישראל (חלק באנגליה, קפריסין) ועכשיו מתכננים חזרה לאנגליה. האזור יהיה מערבית ללונדון. היכן בדיוק..? לאלוהי האופסטד ורייטמוב הפתרונות . שמחה לראות שהפורום עוד חי וקיים ויש פה עוד כמה ניקים שזכורים לי
בקטנה, בכמה מילים.. שלום. אנחנו די הרבה שנים מחוץ לישראל (חלק באנגליה, קפריסין) ועכשיו מתכננים חזרה לאנגליה. האזור יהיה מערבית ללונדון. היכן בדיוק..? לאלוהי האופסטד ורייטמוב הפתרונות . שמחה לראות שהפורום עוד חי וקיים ויש פה עוד כמה ניקים שזכורים לי