הי! יש לי בעיה עם הבלוג...

מאיה123

New member
הי! יש לי בעיה עם הבלוג...

הבלוג שלי קצת השתגע- דבר ראשון הוא שכשאני כותבת "רשומה חדשה" הכתב הוא גדול מידי ואי אפשר לשנות אותו כי... -הוא שאני לוחצת על הסרגל של הסמיילים, או של הטקסט וכד' לא קורה כלום, יאני זה לא נלחץ עוד משו הוא שכשאני אני מסתכלת על רשומות שעשיתי הכתב הוא אותו הכתב כמו ברשומה חדשה- גדול, ויש בו כל מיני משפטים באנגלית באמצע אני לא יודעת ממש איך להסביר... בין המילים בעברית יש כל מיני שטויות באנגלית. חשוב להדגיש שזה רק אצלי כשאני מנסה לערוך רשומות שכבר עשיתי ולא בבלוג עצמו!! כאילו שאם תיכנסו עכשיו לבלוג הוא יראה רגיל... אני מקווה שהצלחתי קצת להסביר... וד"א גם כשאני כותבת הודעות בפורומים יש לי לפעמים קצת בעיה עם סמיילים הדגשות וכו', אולי זה קשור. תעזרו לי בבקשה!! כבר שבוע שלא כתבתי פוסט... :(

מאיה123

New member
../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif ../images/Emo101.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

עכשיו ראיתי שכשאני אני מנסה לכתוב רשומה חדשה ולוחצת עיל תצוגה מקדימה רואים רק את הכותרת... ואת מה שכתבתי לא רואים!!!
תוסיפו את זה לרשימת הבעיות שלי... כבר איזה שבועיים לא כתבתי בבלוג כלום... הוא משתגע!!
ואליך המנהל- לא הבנתי ממש מה אתה רוצה... אני לא מבינה כלום במחשבים ככה שאני לא יודעת את כל הקטע של הדפדפן וכו'. אבל אם כבר חושבים על זה... החלפתי לא מזמן לאנטרנט מהיר, מה שלא היה מקודם. יכול להיות שיש קשר??

De-Panther

New member
נמאס לי!! פשוט נמאס|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אולי תלמדו לחכות קצת??
לא עונה יותר על שאלות כאלה!! פעם אחרונה שאני עונה על השאלה הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבעיה היא שאת לא סבלנית מספיק כדי שכל הדף יטען ואת ישר מתחילה לכתוב ברגע שאת רואה שהלחצנים כבר עובדים!!!!!!! אז לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!! נכון יש את איפה שאת כותבת?? אז בהתחלה יש לו חצים כאלה בצד כשזה רק עולה מתי אפשר לכתוב שם והפוסט יעלה?? ברגע שהחצים בצד יעלמו!! והנה הפעם אני אתן גם תמונות מסך והסבר לכאלה שהם בכלל לא מבינים גם את התמונות מסך איפה שיש איקס אדום גדול זה אומר אם יש לכם מקרה כזה חכו קצת עוד אל תכתבו תנו לכל הדף לעלות ואז תגיעו למקרה האחר שבו אין איקס אדום וגדול ותוכלו לכתוב לדעתי תפוז צריכים לעשות כזה דבר שאומר שהדף טוען וברגע שכל הדף יטען אז זה יעלם ויוכלו לכתוב

De-Panther

New member
ואור תוסיף לפחות את|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

התמונה שצרפתי לטאגליין כדי שיבינו פעם אחת

מאיה123

New member
אממ ../images/Emo4.gif צריך לחכות יותר מרבע שעה../images/Emo35.gif

דבר ראשון אתה לא צריך לכעוס כל כך וזה שחלק מהאנשים לא מומחים במחשבים ולא מנחשים שהחיצים צריכים להיעלם <מה שגם לא הגיוני כי פעמים רבות כתבתי פוסטים כשבצד היו החיצים האלה> לא נותן לך סיבה להתרגז כל כך. דבר נוסף הוא שבחיים לא חיכיתי כל כך הרבה זמן בשביל שהדף יעלה מה גם שרק עכשיו החלפתי לאינטרנט מהיר מה שלא הגיוני... רק שתוסיף להשכלתך האישית
... הינה עברו עוד עשר דקות ולא קרה כלום אני מקווה שתוכלו לתת לי פתרון אמיתי לבעיה שלי כי לא נראה שזה הפתרון הנכון...
כמה זמן בעצם צריכים לחכות עד שהדף הזה יעלה??

De-Panther

New member
לא צריך להיות מומחה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כדי להבין את זה עובדה שאור בגלל שהוא לא כזה מבין גדול במחשב אפילו לא הבין את הבעיה שלך זה לא משנה אם יש לך אינטרנט מהיר או לא זה משנה אם כתבת הרבה פוסטים או לא ולחכות זה לא לגעת בשום דבר בעמוד בזמן שהוא עולה אם כתבת כבר כותרת לפעמים זה לא יעבוד לך אם לחצת כבר על איפה שכותבים לפני שהחצים ירדו זה לא יעבוד לך צריך לחכות איזה דקה שכל העמוד עם הפוסטים הקודמים שכתבת יעלה ואז תוכלי לעבוד בצורה נורמלית
חוצמזה תסתכלי בעמוד בכמה ימים האחרונים כולם שואלים את זה
והכי מעצבן זה שבהתחלה כולם מתנפלים עלי אחרי שאני עונה להם תשובה ואומרים שזה לא עובד ורק אחרי שהם באמת מנסים את מה שאמרתי הם פתאום קולטים שזה עובד

0r0r

New member
למה לערב אותי בכל דבר?

שכח מהשם שלי דיי להזכיר אותו בכל הודעה שניה שלך

מאיה123

New member
אתה לא מוכן להבין שיש לי באמת בעיה

אני תמיד מחכה שהעמוד ההוא יעלה!!! ועכשיו חיכיתי יותר משעה בשביל שהחיצים המפגרים האלו ירדו!! ותנחש מה... הם לא ירדו!!! אז אולי תבין כבר שיש לי בעיה ענקית?? ותצרף לזה את כל הבעיות שכתבתי בהודעה הראשונה... אני חושבת שאתה צריך לקחת אותי יותר ברצינות כי לא הייתי ישר באה אליך אם כל בעיה קטנה. ניסיתי כבר שבוע לפתור את זה לבד ולא הצלחתי, אז כתבתי את הבעיה שלי וציפיתי לתגובות רציניות חבל!!

מאיה123

New member
אה, ועוד משו

הסתכלתי ב3 עמודים האחרונים ולאף אחד לא היה את הבעיה שלי !!!

למעלה