הי יש לי בעייה ממש רצינית

avital24

New member
הי יש לי בעייה ממש רצינית../images/Emo53.gif../images/Emo23.gif

אני מרגישה בילבול עצום בפנים , היום עובר לי ואני בתוכי , אבל לא ממש בתוכי , אתמול היה לי חלום שאני נמצאת בתחנת אוטובוס ודיברתי עם מישהו והרגשתי שאני בתוך הגוף שלי אבל מסתתרת כאילו יש בקושי קשר ואני לא ממש חיה או בתוך הגוף ואז ראיתי מוצר של חברה שאני משתמשת בה ולקחתי אותו וזה החזיר אותי לעצמי מחדש אבל זה היה מאולץ ולא בא ממני ולא הייתי מוכנה לזה כאילו הייתי חצי מתה והמוצר אילץ אותי לחזור לחיים למרות שלא רציתי כי הייתי מאוד חלשה וכו..... אח"כ חזרתי בזמן לאחורנית וראיתי את החיים שלי והית שגרנו בו בחדרה והכול היה נטוש , אפל , בודד , ריקני ומבולגן והתחלתי להבין בחלום מאיפה הבלאגן והעייפות הנמטלית שיש לי היום וכשהתעוררתי היה לי ממש קשה - אני לא מסוגלת לחיות ככה אני כבר חושבת אולי עדיף לגמור עם הכול אני מרגישה לפעמים שאני חיה בתוך סיוט מוקפת בייאוש וכאב ואני כבר לא מסוגלת לחיות ככה אני לא מבינה מה מפריע לי ולא מודעת לזה זה בא בגלים בלי סיבה והסבר ובד"כ אחרי חלומות מוזרים שיש לי והם נעשים מתוסבכים יותר ויותר ואין שום שליטה על זה אני מרגישה שאני לא יכולה לחיות ככה אין בכלל למי לפנות . אני לא מבינה מה קורה סביבי , אין שום דבר שחודר כאילו אני מוקפת במשהו אפל , מעין הרגשה כזו... NEED HELP

לאביטל

את יכולה להצביע על הגורם שבגללו את מרגישה את ההרגשה הזו סיטואציה מסוימת ביום יום שגורמת לך להרגיש כך או משהו מהעבר שביום יום את לא שמה לב אליו והוא גורם לך להרגיש רע אם זה נכון יכול שזה יושב בתת מודע. בקטע של החלומות אל תתני לזה מקום חלומות שווא ידברו שתגידי כך בבוקר ולא תתני לזה חשיבות זה לא יפריע לך

avital24

New member
היי ../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif על התגובה

אני חושבת בעצם בטוחה שזה בעקבות העבר הקשה שהיה לי ובעקבות אישפוז שעברתי ששבר אותי פי מיליון יותר אבל בעיקר בגלל שנשאתי על עצמי משקל עצום מגיל קטן (שלא נתתי לו להשפיע עליי ביום יום ובפועל אבל כנראה שהוא יוצא עכשיו) שמתבטא עכשיו , אני גם כל הזמן רצה ממקום למקום בלי לעצור ולעשות משהו נעים כלומר אני אומנם לא עובדת אבל גם לא נחה כל הזמן יוצאת לריאיונות וסידורים , לומדת אולי זה גם מתיש אותי , הסביבה שלי היא גם קצת בעייתית אני גרה אם אמא גרושה וילד ואני שונאת כשהיא רבה איתו זה עושה לי הרגשה גרועה.... אני חושבת שהבעיה המרכזית היא שאני עושה הרבה דברים לא נחמדים + מטענים ומסרים מהעבר ואני במצב רגיש כרגע = בלאגן פנימי , באות לי תחושות בלי שום הסבר אני חושבת שזה גם נובע מהאובדן שלי ושל הדמות המוצלחת שהיתה לי בעבר זה בכל מקרה מה שנראה לי.

אור ה101

New member
אביטל

אם כך מה טיפ שאני יכול להביא לך אם את מרגישה עמוסה ריגשית ונפשית תורידי עול קצת מעצמך ותשאירי בשבילך מקום פנוי תצאי אפילו סתם בחוץ להתאוורר זה משחרר ומנקה במיוחד שאת מרגישה כעסים, תשמעי מוסיקה זה טוב זה מנקה את הראש ממחשבות לא רצויות. תהבי את עצמך פרגני לעצמך אפילו על דבר קטן זכרי את דמשפט אצלי הוא אימפרייה את "האש שאף אחד לא יוכל לכבות"

avital24

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gifאני אנסה..

יש לי ימים כאלה זה ממש בא בגלים בלי שאני יכולה לשלוט על זה , לא ידעתי שיש לך משפטים כאלה
טוב לדעת "האש שאף אחד לא יוכל לכבות" נחמד , תביא עוד משפטים...
אני מנסה לקבל שיחות ממרפאה שבאיזור מגוריי זה דפוק אבל אין לי יותר מדי ברירות אני אשכרא יש לי ימים שאני לא יודעת מה הולך סביבי חושך מוחלט.... אפילה....

seeyou

New member
אבל אין לי יותר מדי ברירות ?

יש אבל את לא כול כך רוצה לשנות את המצב שאת נמצאת את מפחדת משינוי זה דומה לאסיר שמעדיף לחזור לבית הסוהר-שם הוא "שולט" במצב בחוץ הוא "נשלט" תבחרי את הדרך קחי אחראיות על עצמך-ותצליחי לשנות מה שלא טוב לך.. זה תהליך לא קל לא ביום אחד תציבי לעצמך מטרה.... יוסי

אור ה101

New member
אביטל

אם כך מה טיפ שאני יכול להביא לך אם את מרגישה עמוסה ריגשית ונפשית תורידי עול קצת מעצמך ותשאירי בשבילך מקום פנוי תצאי אפילו סתם בחוץ להתאוורר זה משחרר ומנקה במיוחד שאת מרגישה כעסים, תשמעי מוסיקה זה טוב זה מנקה את הראש ממחשבות לא רצויות. תהבי את עצמך פרגני לעצמך אפילו על דבר קטן זכרי את דמשפט אצלי הוא אימפרייה את "האש שאף אחד לא יוכל לכבות"

למעלה