כן..
נכון.. לקח קצת זמן ומחשבה (אחרי הכל זה שיר ארוך ומסובך) והיה לי קצת משעמם (אבל זה היה מעניין) אז עשיתי מצווה ותירגמתי בשבילך (ובשביל הפורום) את שיר הנביא. מקווה שתהנה =] : הו הו אנשי האדמה הקשיבו לאזהרה לנבואה שהוא אומר השמרו מהסערות שמתאספות כאן הקשיבו לאיש הפקח חלמתי שראיתי על מדרגה מוארת באור הירח פורש את ידיו על ההמון שם אדם שבכה על אהבה שהלכה ונעפשה ולבבות קרים כקרח חשופים לנדבה ראיתי איך המבט של האדם הזקן התחלף בפחד תקוות של צעירים בקברים מוטרדים אני לא רואה יום, שמעתי אותו אומר כה אפורים הפנים של כל בני התמותה הו הו אנשים האדמה הרקיבו לאזהרה הנבואה שהוא אומר כי בקרוב הקר שבלילות ירד יקרא על ידכם שלכם הו הו ילדי הארץ מהרו אל החיים החדשים קחו את ידי הו עופו ומצאו את הענף הירוק החדש חזרו כמו יונה לבנה הוא סיפר על המוות כעצם מעורפלת לבנה מדבר על האובדן והתינוק הלא נאהב מאוחר, מאוחר מידי כל עלובי הנפש רצים מלכי הבהמות עכשיו סופרים את ימיהם מאהבת אם התנכר הבן התחתן עם ההישג של עצמו האדמה תרעד לשתיים תשבר ומוות מסביב יהיה ----- שלכם הו הו אנשי הארץ הקשיבו לאזהרה הנבואה שהוא אומר לאלו ששומעים ומציינים את מילותי הקשיבו לתוכנית הטובה הו הו הו הו - ושניים אחרי שניים גן החיות האנושי שלי הם יהיו רצים כדי לבוא רצים כדי לבוא מתוך הגשם הו. המלטו על חייכם מי שלא שם לב אלי, תנו לכל האוצרות שלכם ליצור אתכם הו. ראו לחייכם אתם לא מרמים אותי, אש הגהינום תקח אתכם המוות יחכה לכם {פה אני אכתוב פעם אחת כל משפט שהוא אומר} הו אנשים. האם אתם יכולים לשמוע אותי? ועכשיו אני יודע ועכשיו אני יודע שאתם יכולים לשמוע אותי האדמה תרעד לשתיים תשבר ספק בכל מקום ואו הקשיבו לאדם הפקח לה לה לה לה בואו לפה אני מורה עליכם לבוא לפה הקשיבו למטורף הקשיבו לאדם המטורף האל נתן לכם חסד לטהר את המקום הזה ושלום סביב אפשר ויהיה גורלכם הו הו ילדי הארץ אהבה היא עדיין התשובה, קחו את ידי החזון דעך, קול שאני שומע "הקשיבו לאדם המטורף" הו. אך עדיין אני חושש ועדיין לא מעז לצחוק על האדם המטורף. אם טעיתי במשהו אני אשמח את תתקנו אותי.. היו קטעים מסובכים פה =/