הי יש לי כמה דברים חדשים להראות

• פותח הנושא k.d.
  • פורסם בתאריך

k.d.

New member
כדאי לראות את הדברים בגדול במיוחד

את זה

chatenoire

New member
אם אפשר לבקש בקשה

לא קשורה לנושא ודי קטנונית, אני מקווה שתסלחי לי: החתימה שלך כוללת קו די ארוך של "=" שמקפיץ את ההודעה אל מחוץ לגבולות המסך (בעיקר אם היא כוללת תמונה) ולא מאפשר את סגירתה. אודה לך מאוד, בתור בחורה פדנטית עם בעיות נפשיות, אם תוכלי להוריד "=" או שניים כדי שהטראומה של להשאיר הודעה פתוחה בעמוד תחסך ממני. תודה מראש,

tomgavish

New member
יפה מאוד.....זה מדהים...חשבת לצייר

פעם למשחקי תפקידים...כי זה בדיוק הסגנון שלך

apathic

New member
בקשר להערות על "ליגת הצדק"..

הוק גירל היא מה-JSA ומי שמכיר קומיקס של דיסי צריך להכיר אותה. ההערה על גרין לאנטרן היא כבר ממש לא במקום... וסופר-מן חזק בדיוק כמו תמיד. וכן.. פלאש מתנהג מטומטם ולכן הקול של הג´וקר מתאים לו איכשהו.. וזה חבל. ורובין גם לא הופיע בקומיקס של JLA אף פעם... מוזר...

chatenoire

New member
תגובה

קודם כל והכי חשוב - מומלץ לקנות סקצ´בוק נחמד, או אפילו סתם מחברת עם דפים חלקים. באמת חבל על הציורים שלך עם כל השורות מאחור. בקשר לציורים עצמם: אם זכור לי נכון, השתפרת למדיי, בעיקר בתחום ההצללה - הציור הראשון מראה את זה טוב - אבל הדמויות שלך די קפואות, ולחלקן יש תנוחה לא טבעית כל כך. אני אעז להניח שאתה מדלג על שלב התכנון וה"קשקוש" הקריטיים ועובר ישר לציור הגמור, הפרטים וההצללה, וזה חבל. עד כמה שהציור יהיה מפורט ומושקע, אם הוא לא בנוי על בסיס טוב, יהיה חסר בו משהו: תנועה, יציבות, חיים, גמישות, מה שזה לא יהיה. כולם אוהבים לראות ציור מפורט, אבל אם הוא קפוא ולא נוח לעין הוא מפסיד הרבה מאוד מהפוטנציאל שלו. זה היה בכלליות, לכל הציורים יחד. עכשיו תן לי לעבור ציור ציור בהגדלה ולראות אם אני יכולה להוסיף משהו ספציפי יותר.

chatenoire

New member
תגובה ספציפית 1

העין יפהפיה, האף מצוין וגם הפה לא רע בכלל. בניגוד להם, האוזן קצת פחות מטובה - נראה שהשקעת בה פחות מאמץ בהצללה ויצירת אשליית התלת-מימד; אפשר להבין, כי התמקדת בפנים, אבל בציור טוב אין חשוב יותר וחשוב פחות מבחינת טכניקה. יש קצת בעיה עם הצורה של השיער: איפה שהוא מכסה את הפנים לא ברור אם שם נגמר הראש או שהציור נקטע. כדאי היה לשרטט את הפנים לפני הירידה לפרטים, אז אפשר היה לראות איפה בדיוק הם נגמרים ולצייר את השיער במקום הנכון. באותו נושא - יש בליטה בשיער למעלה, אבל היא לא מותאמת לקווי המתאר של הראש; אם השיער שלו זז או נח על משהו אז סבבה, אבל אם זו תוצאה של חוסר-תכנון, ראה הערה קודמת. סך הכל אני אוהבת את העבודה. יש בה הרבה הבעה והעין באמת יפהפיה.

k.d.

New member
ואוו תודה אני תמיד שמח לשמע

הערות ומחמאות אני אשמח אם תשלחו לי לאי מייל או לאי סי קיו כי אני לא אהיה בפורום אלא רק פעם בחודש בערך ככה שרק בעזרת האי סי קיו אני אוכל לענות לכם ק.ד. נ.ב. תודה לכולם על ההערות הנחמדות...

k.d.

New member
ואוו תודה אני תמיד שמח לשמע

הערות ומחמאות אני אשמח אם תשלחו לי לאי מייל או לאי סי קיו כי אני לא אהיה בפורום אלא רק פעם בחודש בערך ככה שרק בעזרת האי סי קיו אני אוכל לענות לכם ק.ד. נ.ב. תודה לכולם על ההערות הנחמדות... ויש לי ציורים הרבה הרבה יותר טובים ומושקעים שיש רק בעיה אחת כלפיהם ... הם נשלחו לאנשים שאני אוהב והם לא אצלי ק.ד.

The Crusader

New member
הציור הראשון והשני

יפים מאוד!! האחרים לא אהבתי תיקונים אין לי מה להוסיף חוץ מבעיות פרופורציה ברורות (כגון ראש בגודל הגוף וכדומה) סליחה על האדישות בתגובה אבל אין לי ממש כוח להרחיב כרגע בכל אופן ניכר שיפור אדיר קיצר אחלה בחלה בריבוע ^_^

למעלה