לידור והשלושה
New member
הי יש לי מתכון אך חסר לי פרטי זמני האפייה ואנ
ואני לא מאלו שיכולים להכין מאכל "לפי העין".
אני חייבת שיהיה לי לפחות הערכה כלשהי כמובן שאציץ ואבדוק אבל חייבת שיהיה לי זמן בסיסי.
מצרפת את המתכון:
סהרוני בצק מלוחים עם גבינה / מיכל
לבצק:
1/2 2 כוסות קמח
200 ג' מחמאה
1 גביע קוט'ג
1/2 כפית מלח
1 כף שמנת חמוצה
• ללוש לבצק ולחלק ל - 2.
כדאי לקרר קצת במקרר. (הבצק יהיה נוח יותר...)
מלית
200 ג' גבינה בולגרית
100 ג' גבינה צהובה
2 כפות זיתים שחורים
הברשה
1 חלבון
1 כף שמן
שומשום
* ללוש לצורת עיגול לחתוך למשולשים (כמו פיצה) לשים מהמילוי בצד הרחב של המשולש ולגלגל...
____________________
אפייה בחום בינוני עד שמזהיב.
ואני לא מאלו שיכולים להכין מאכל "לפי העין".
אני חייבת שיהיה לי לפחות הערכה כלשהי כמובן שאציץ ואבדוק אבל חייבת שיהיה לי זמן בסיסי.
מצרפת את המתכון:
סהרוני בצק מלוחים עם גבינה / מיכל
לבצק:
1/2 2 כוסות קמח
200 ג' מחמאה
1 גביע קוט'ג
1/2 כפית מלח
1 כף שמנת חמוצה
• ללוש לבצק ולחלק ל - 2.
כדאי לקרר קצת במקרר. (הבצק יהיה נוח יותר...)
מלית
200 ג' גבינה בולגרית
100 ג' גבינה צהובה
2 כפות זיתים שחורים
הברשה
1 חלבון
1 כף שמן
שומשום
* ללוש לצורת עיגול לחתוך למשולשים (כמו פיצה) לשים מהמילוי בצד הרחב של המשולש ולגלגל...
____________________
אפייה בחום בינוני עד שמזהיב.