הי יש לי מתכון אך חסר לי פרטי זמני האפייה ואנ

הי יש לי מתכון אך חסר לי פרטי זמני האפייה ואנ

ואני לא מאלו שיכולים להכין מאכל "לפי העין".

אני חייבת שיהיה לי לפחות הערכה כלשהי כמובן שאציץ ואבדוק אבל חייבת שיהיה לי זמן בסיסי.


מצרפת את המתכון:

סהרוני בצק מלוחים עם גבינה / מיכל

לבצק:

1/2 2 כוסות קמח
200 ג' מחמאה
1 גביע קוט'ג
1/2 כפית מלח
1 כף שמנת חמוצה

• ללוש לבצק ולחלק ל - 2.
כדאי לקרר קצת במקרר. (הבצק יהיה נוח יותר...)


מלית

200 ג' גבינה בולגרית
100 ג' גבינה צהובה
2 כפות זיתים שחורים


הברשה

1 חלבון
1 כף שמן
שומשום

* ללוש לצורת עיגול לחתוך למשולשים (כמו פיצה) לשים מהמילוי בצד הרחב של המשולש ולגלגל...

____________________

אפייה בחום בינוני עד שמזהיב.
 

22BB

New member
תסתכלי אחרי 20 דקות

תלוי באיזה גודל את עושה אתהסהרונים ותלוי בתנור שלך.
גם כשכתוב כמה זמן זה יכול להיותפחות ויכול להיות יותר.
אני משערת שסביב החצי שעה יהיה זהוב.
 
למעלה