הי יש לי שאה לגבי

WanderGirl

New member
הי יש לי שאה לגבי

מותגים פופולרים אני מגיעה לביקור בארץ ואני רוצה להביא לגיסתי בת ה-16 את הג'ינס הכי פצצתי שאפשר. מה הולך היום? מה מקובל? תודה על העזרה. דרך אגב אני מגיעה מקנדה.

No BoDy1

New member
ת'אמת שאנלא כזה מבין באופנה היום

פשוט, אין לי חברות ג'ינסים של חברות וכאלה... נראה לי פשוט דיזל, לי קופר, קרוקר.. =)

LipStiK

New member
אני מאמינה שהיא תאהב לי קופר...

למרות שהג'ינסים שלהם מזוהים לאחרונה עם זן הפאקצות הם הכי נוחים, איכותיים ויפים שיש... תנסי גם בקרוקר, אבל הם יותר יקרים..

קים NY

New member
את מתכוונת להביא לה מקנדה ג'ינס,

או לקנות לה פה? לא הבנתי.. אם את רוצה להביא לה מקנדה, הכל הולך, פשוט מאוד. תביאי לה משהו מגאפ או מאולד נייבי, ואם זה לא משהו שכולם פה הולכים איתו, עוד יותר טוב. ככה כולם ישאלו אותה מאיפה הג'ינס. אם את מתכוונת לקנות לה פה.. אז אולי פשוט תלכי איתה ותקני לה מה שהיא בוחרת.

קים NY

New member
נכנסתי לאתר של אולד נייבי, והתאהבתי

בזה
... אבל זה מאוד תלוי בסגנון שלה.. מה היא אוהבת ללבוש? ברמת העיקרון מה שהולך שם הולך כאן..

נ"ש איך עושים

באמת קרעים בג'ינס???? כאילו אני רוצה רק בברך אבל לא מצאתי שום ג'ינס כזה שקונים אז מישהו יכול להגיד לי למי שלו הבין למה התכוונתי אז הנה תמונה תודה מראש מתוקים ...

No BoDy1

New member
אממ

לא לאורך, לרוחב... ותנסי לעשות פס אחד... כי הרי ג'ינס מורכב מחוטים כחולים וחוטים לבנים.. את צריכה לחתוך חוט כחול ולאט ולאט לפרום... או פשוט אם את רוצה חור ולא שישארו החוטים הלבנים תחתכי רגיל

לא אני רוצה שהחוטים הלבנים ישארו

אבל לא הבנתי איך אני חותכת עם מה?????????? ומה זאת אומרת לחתוך את כחול?????????

No BoDy1

New member
הסבר קטן לגבי ג'ינס..

בג'ינס יש חוטים כחולים ולבנים... נכון? יופי.. חוטים כחולים הם לאורך וחוטים לבנים הם לרוחב.. יש מבינה? את צריכה לקחת סכין יפנית, לחתוך לרוחב... משמע, תחתכי חוטים כחולים... והלבנים ישארו שלמים... ולאט לאט תפרמי את הכחולים וככה ישארו רק לבנים =) מקווה שהבנת... בהצלחה.

תקשיבי

ותנסי להבין את ההסבר שלי. סכין יפני,תחתכי חתך לרוחב. אחר כך,עם הסכין "תגרדי"/"תשפשפי" את החתך. לאט לאט יצאו לך חוטים. אם לא הבנת, אז..

למעלה