הי יש לי שאלה בפנים...חשובה

הי יש לי שאלה בפנים...חשובה

שבוע טוב יש לי שאלה אשמח אם מישהו יוכל לענות. אתמול בשיחה עם חבר שרואה ומתקשר לפי מה שנראה הוא דיבר איתי בפתיחות היה משהו בשיחה שהפריע לי אני לא יודע אם לשתף אתכם או לא כי אני לא יודע אם הוא נמצא כאן בפורום הזה בכל מקרה אחרי השיחה אני הבנתי שהוא נמצא במקום אחר לגמרי ממה שחשבתי ויסלח לי אני ארשום הוא טוען שהמלאכים הגדולים באים ללמוד ממנו ואחר כך הם הולכים ללמד אותנו ואת כל המתקשרים או מי שרואה אולי אני מגזים קצת אך זה מאוד הציק לי כל השבת מה דעתכם כיצד עליי לנהוג כלפיו? בברכה אופיר

אופיר ידידי- ברוך הבא לפורום שלנו

לצערי יש כל מיני כאלה שקוראים לעצמם מתקשרים- מעניין עם איזה אנרגיות או ישויות הם מתקשרים- לא תמיד מהאור לצערי- לא כולם אך אלה כמו שאתה מספר ניראים לי מתנשאים ומסוכנים אני אישית הייתי עושה אחורה פנה ובריצה צא לדרך אחרת- אם אותת לך מבפנים שמשהו לא בסדר- תאמין לקולך הפנימי- ואפילו שזה חבר- זה שלו ולא שלך- עזוב- תן לו לגלות בדרכו את השעור שלו שיהיה לך המשך מאושר ומואר אביגיל

אביגייל...

הי אביגיל תודה אני לא מצליח להתנתק ממנו אני מרגיש כל הזמן שאם אני לא אהיה איתו בקשר מדי פעם הוא יגיע למקומות אחרים אני רוצה להניח לו באהבה אין לי כעס כלפיו פשוט בשבת אני הרגשתי ירידה במצב הרוח אני לא כל כך מצליח להבין איך מנתקים מישהו מהחוטים אם את מבינה אותי אשמח אם תראי לי כיוון מסוים אופיר

yog 10

New member
שלום ואור לך אופיר

עצתי לך להיתרחק מאנשים כאלה אני מאוד מבין את הקושי זה מחויב

yog 10

New member
המשך...המציאות אם דרגשתך לא טובה

הקשב לקול הפנימי שלך וסמוך עליו עם כל הקושי שבזה ברכת אור והצלח

למעלה