הי. יש לי שאלה קטנה

הי. יש לי שאלה קטנה

בנגן MP3 של חברת i.mpman יש עברית? ועוד משו.. מה ההבדל בין MP1 לMP2 לMP3 וMP4? מה ההבדל בין WMA לWMV? מה הפורמט של שירים מדיסק? תודה!!!!

נדב8

New member
נשמח אם תשימי קישור לנגן שלך...

MP1 MP2 MP3 ן MP4 הם כולם פורמטים של קבצי מדיה... MP1 וMP2 כבר יותר מ9 שנים לא קיימים... MP3 את יודעת מזה... MP4 אם אני לא טועה זהו פורמט של קבצי וידאו... ההבדל בין wmv ן wma הוא שזה שמסתיים ב"וי" הוא קובץ של וידאו והשני הוא אודיו...הם כולם פורמטים של מיקרוסופט. בדיסק את תמצאי את השירים ב wav.

stardust19

New member
MP1 ו MP2 קיימים ועוד איך קיימים

פשוט כתוב כל הזמן MP3 אבל בעצם זה mp1,mp2 layer 3 כלומר הפורמט MP3 מכווץ בשכבה 3, ז"א פי 3

הנה תמונה

והדבר הכי חשוב- איך שמים בו מילים לשירים? המוכר בחנות אמר לי שאני צריכה להוריד את זה עם המילים (הא? מזאת אומרת?) תודה!!

אתם רואים את זה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1292&msgid=60298545 זה מאותה חברה של הנגן שלי, וככה נראה ה200 ומשו מגה בייט רק בכסוף. קניתי את זה עם קופון "מהקופון של המדינה" והתמונה ל"המחשה בלבד" הייתה של נגן כזה. ושוב, תודה!

יאיר B

New member
עברית אין - רק לנגנים של ארגוטק

מיבוא של טופ... בנוגע למילים לשירים - יש מאמר במאמרים שעוסק בנשוא.

nh5

New member
המוכר צדק

את צריכה להוריד קובץ שנקרא ליריקס (LRC) יש מאמר למעלה לגבי הליריקס איך מתקינים אותו ומאיפה אפשר להוריד. אגב- כרגע אין ליריקס בעברית, אז אל תפתחי ציפיות.

עוד משהו קטן-

ניסיתי לשנות את הששמות של השירים בעברית לאנגלית (למשל=lemashal) אבל ברוב השירים זה לא השתנה וזה עדיין היה ג'יבריש בMP3. אפשר לשנות את זה? תודה!!!!!!!!!!!!

למעלה