הי, יש לי שאלה...

הי, יש לי שאלה...

אני צריכה מתכון לקרם סוכר בטעם מוקה בשביל לצפות עוגה (או קרם אחר אבל שנמרח יפה על עוגות, שיראה אסטטי)
 

bali

New member
מנהל
מה הכוונה בקרם סוכר? רויאל אייסינג?

ציפוי כזה שמתקשה? אם הכוונה לרויאל אייסינג מכינים אותו ככה: 200 גרם אבקת סוכר קנויה (זה קריטי כי האבקה הקנויה הרבה יותר דקה ויש בה גם קורנפלור) 1 חלבון ביצה 1-2 כפיות נוזל (בד"כ מיץ לימון אבל לקרם קפה - כפית גדושה של קפה נמס או מגורען שמומס במעט מים, לקחת ממנו 2 כפיות) טורפים קצת עם מזל את החלבון. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עד שהקרם חלק, מוסיפים את תמצית הקפה ומערבבים עד שהצבע אחיד. טועמים ואפשר להוסיף עוד קצת קפה אם הטעם לא מספיק דומיננטי.
 
למעלה