הי יש לי שאלה

TALLY10

New member
הי יש לי שאלה

השאלה כבר מופיעה בפורום אבל רציתי שתגיע לכולם... גיליתי את מכושפות רק לפני 4 חודשים בערך כשהתחילו לשדר אותם בהוט VOD- מה שאומר שאני כרגע בעונה 5. ממה שאני מבינה כולכם מכירים את כל הפרקים בע"פ. אני מתה לדעת מה קורה בפרק האחרון של העונה השמינית. ניסיתי לבדוק בכל אתר שיש ודוקא הפרק הזה כל הזמן חסר. אם מישהו יכול לעזור לי??????? בבקשה- אל תגידו שאתם לא רוצים להרוס לי... המתח הורג אותי ואני רק מנסה להגיע לסוף וכלום לא מענין אותי אז בבקשה- איזשהו קישור לפרק האחרון (לצפיה) מאו לחילופין תקציר שלו... בבקשה...

CharmedRulez

New member
פעם הבאה לנצל"ש...

יכולת להגיב לנו בחזרה פשוט... לא ברור מה התשובה שאת מחפשת כי את יודעת.... מדובר בעלילות אחרות ודמויות חדשות ואחרות גם כן... אם בכל זאת את בטוחה אז....
הסוף טוב והן חיו באושר ועושר אם זה מה שמעניין אותך....

TALLY10

New member
../images/Emo140.gif

קודם כל תודה. שנית- ברור לי לחלוטין שהן חיו באושר ועושר , ואני יודעת שפיבי עם קופ. מה שיותר מענין אותי זה מה עם פייפר וליאו? מה קורה על פייג'? האם הן ממשיכות להילחם בשדים לנצח? אם יש אפשרות לספר לי או לחילופין - לשלוח לי קישור לפרקים (כי כבר הפכתי את גוגל)אני ממש אשמח....

TALLY10

New member
../images/Emo140.gif|../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

ועוד אלפי פרחים נשיקות וחיבקים!!!! איפה זה התחבא מפני עד היום??????????? אלפי ומליוני תודות.....

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifמי זה האדום הזהההה

הא.ני אנחנו חייבים להפגש זה לא הגיוני שאני נמצאת קרוב לבית שלך כל יום בערך ועוד לא ראיתי אותך מאז... מאז לפני חו"ל?!

CharmedRulez

New member
מנצל"ש לקצת דיבור...

איזה כיף זה החורף הפתאומי הזה! הייתי מעדיף קצת הדרגתיות אבל איזה כייףףףף!

always be me mc

New member
הגשם נחמד ביותר../images/Emo182.gif../images/Emo232.gif

והאמת שאני מסכימה איתך בקשר להדרגתיות, אבל אני לא הולכת ממש להתלונן על זה אלא בעיקר לשמוח שסופסוף יש גשם

TALLY10

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif../images/Emo183.gifמאושרת

לא הדרגתיות ולא נעליים. אם הייתי יכולה- הייתי מפטרת את השמש לנצח!!! אני חולה על החורף, ועל הקור... יחי החורף הגדול!!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifשונאת את החורף.

מזג אוויר מגעיל. יורד עלי טונה גשם בזמן שאני רצה להרצאה שאני גם ככה מאחרת אליה.. ולמה אני מאחרת??? כי בגלל הגשם כולם נוסעים לאט!!! ובגלל הגשם לא הייתה לי הרבה עבודה בעבודה, ולא עשיתי הרבה כסף וזה ביאס. והגשם הפריע לי לישון היום.. והגשם עשה הצפות בכל המדינה.. ואני לא אוהבת שקר לי... ובכלל לא מתאים לי כל מה שהולך לי בחיים עכשיו ואני מאשימה את החורף. חח

CharmedRulez

New member
איפה את עובדת הא.נינס? ומסכנה...

אבל חורף זה היה לי כיף עד עכשיו! חוץ מהשינה...

למעלה