הבטחתי ולכן הקיים : 2 דרכים להכנת ס
סבונים ולהלן המתכונים: מה שפרינסס מייאו נתן זה נכון אבל אני אייפה את המציאות : במקום להשתמש בשומן מהחי נשתמש בשמנים צמחיים: שמן קוקוס 300 גרם שמן דקל 300 גרם שמן זית 250 גרם סודה קאוסטית 115 גרם מים מזוקקים 320 גרם לתוספות של שמנים אתרים ,צמחי מרפא וכו... עד 6% לקילוסבון אופן ההכנה: את שמני הבסיב שופכים בכלי אחר מערבבים ואח"כ מוסיפים לקערת זכוכית עם המים והסודה. - אסור מגע של אלומיניום עם הסבון. - חשוב להקפיד על הריכוז כפי שצויין. - לאחר הכנת הסבון יש לשפוך לתוך תבנית ולשים במקום מוצל כחודש ימים כדי שהסבון יתבשל הייטה . סבון הוא כמו יין הוא רק משתבך עם הזמן. לצבעים אני משתמשת עם צבעי מאכל אבקה. באופן אישי אני לא ממליצה לעשות את הבון. והכי חשוב כשמכינים את הסבון יש להיזהר מהאדים שנפלטים מהסודה לכן להיזהר ממגע ילדים, בע"ח והכי חשוב העיניים. שיטה נוספת בריאה וטיבעית והכי חשוב קלה להכנה: בסיר מים חמים שמים סיר נוסף או קופסת שימורים ע על אש נמוכה שמים בסיר השני גלצרין שיימס מהאדים. לכל 1 ק"ג גליצרין יש לתת עד 6% חומר נלווה שזה: שמנים אתרים וצמחי מרפא אפשר גם שום דבר צובעים עם אבקת צבע מאכל מאוד בזהירות ומעט. יוצקים לתבנית ניתן להשתמש מיד אך עדיף להשביחו ע"י הזמן.... צבעים נוספים: כורכום - צהוב וגם משמש כיוד טבעי לפצעים פתוחים. פפריקה אדומה - אדום וזהירות לא להשתמש בחריפה. וכו הלאה והלאה.... שאלות נוספות אפשר דרך האימייל או להתקשר אליי ל 055221334 בהצלחה שלי