הי יש לי תמיהה על העבר של רג'ינה

אביטל186

New member
הי יש לי תמיהה על העבר של רג'ינה

לפני שהעונה חוזרת, ואת אפחד לא יעניין מה היה בעונה 2:
בפרק בת הטוחן ראים שקורה התחתנה עם איזה נסיך וילדה את רג'ינה. (איפה שהיא מרימה אותה כמו סימבה ואומרת שהיא תהיה מלכה)
איפה ההמשך?
כאילו זה לא אותו אבא, קורה עדיין נואשת להיות מלכה או שהבת שלה תהיה, והסיפור עם אבא של שלגיה.
משהו יכול להסביר? כנראה שכחתי איזשהוא חלק, אפילו שראיתי את כל העונות המראשון לאחרון בעיקביות :)

niviri

New member
לא הבנתי לאיזה המשך את מצפה...

קורה התחתנה עם הנסיך הנרי- אבא של רג'ינה- ואז ילדה את רג'ינה. ואז הם חיו את החייהם, קורה חיכתה שרג'ינה תגדל מספיק כדי שתהיה מלכה ואז הפגישה אותה עם אבא של שלגיה. מה חסר פה?

אביטל186

New member
אבל הפרק שהיא התחתנה עם הנרי

(אגב זה בטוח הוא?) מופיע לפני זה שהיא ניסתה להתחתן עם אבא של סנואו. לא?
ולמה קורה לא נשארה במסלול שלה? הרי רג'ינה יום אחד היתה הופכת למלכה לא? אם אבא שלה באמת יורש העצר.

אביטל186

New member
ועוד משהו,

איך אבא של סנואו לא זכר את קורה??
אם הוא היה זוכר את קורה שכמעט התחתנה איתו היו צריכים להראות משהו,
וגם אני חושבת שהוא לא היה מתייחס אליה ככ חיוב ומשבח אותה.
או לפחות חושש שהיא לולה לתחמן אותו בשנית כמו שעשתה אז.

niviri

New member
שאלו את היוצרים לגבי זה אחרי ששדור הפרק

התשובה היתה שבסצינה מהעונה הראשונה כשלאופלד פוגש את קורה ורג'ינה ניתן לראות לפי התגובה שלו שהוא כבר ראה את קורה בעבר והיה שם איזשהו סיפור. די ברור שזה בולשיט שהם המציאו כדי לצאת מזה כי לא רואים שום דבר כזה, ואין מצב שבעונה הראשונה כשהם שידכו בין רג'ינה ללאופולד הם כבר תיכננו ליצור לו בהמשך עוד עבר רחוק עם קורה. ולדעתי גם כשהם חיברו בינו לקורה הם שכחו בכלל שבסופו של דבר הוא התחתן עם הבת שלה

&nbsp
בכל מקרה, אם מתעקשים למצוא תשובה, נראה לי יותר הגיוני להגיד שהוא לא זיהה את קורה אחרי כ"כ הרבה זמן (סה"כ רוז מקגוואן לא דומה יותר מדי לברברה הרשי) או שהוא העדיף להתעלם מזה מתוך הנחה שרג'ינה שונה. הרי כל מה שהוא רצה זה למצוא אמא טובה לבת שלו, ורג'ינה נראתה לו ראויה כי היא הצילה את חייה.

niviri

New member
כן, זה בטוח הוא

נכון שקודם שודר הפרק שקורה התחתנה עם הנרי ורק בהמשך הפרק על קורה ולאופולד, אבל קורה המון בסדרה שמראים לך בפרקים מאוחרים אירועים קומים יותר למה שכבר ראינו. לפי ציר הזמןו של הסדרה קודם קורה ניסתה להתחתן עם לאופולד (הרי אז היא היתה בהריון עם זלינה, שהיא יותר גדולה מרג'ינה) ואח"כ פגשה את הנרי ונישאה לו.
הנרי היה נסיך במובן של בן למשפחת מלוכה, לא בדיוק יורש העצר. כשקורה ורמפל מדברים על כמה שווה לה להתחתן עם הנרי, הם מזכירים משהו על זה שהוא לא במעמד גבוה בשושלת שלו והרבה אנשים צריכים למות בשביל שיגיע תורו למלוך.

למעלה