הי, יש למישהו המלצהעל מורה נהיגה?

TM29

New member
הי, יש למישהו המלצהעל מורה נהיגה?

אנחנו באזור קופילד (אורמונד) ומחפשים מורה נהיגה ע"מ שנוכל לקבל רישיון מקומי,
תודה לעונים!

TM29

New member
כן במלבורן, אפשר לקבל את פרטי המורה?

תודה רבה!

TM29

New member
Thanks, i'll wait

serial

New member
very bad!!!

הוא הגיע עם אוטו מאפן ואוטומטי!!!!!!!
ויתרתי על השיעור וזה עולה לי 30$ לשנות תאריך לטסט

Mum of 3

New member
אצלינו ב NSW כל מה שאת צריכה לעשות זה לעבור

את המבחן בכתב. כל השאלות מופיעות אונליין ואם עברת אותו אז קובעים לך תאריך למבחן מעשי. את לא צריכה שיעורים עם מורה נהיגה בכלל.

הנה הקישור לאתרים בויקטוריה:

http://webapps.vicroads.vic.gov.au/vrne/vrlpq.nsf/practice?OpenForm

http://www.vicroads.vic.gov.au/Home/Licences/NewToVictoria/
OverseasDriversLicences.htm

iLoopo

New member
ממליץ לקחת מורה

שלום,

בויקטורה כפי המתואר יש שני מבחנים ממוחשבים ( באתר ניתן להוריד את כל החומר ).
מבחן ראשון - עיוני ממוחשב
מבחן שני - סרטוני וידאוף עיוני ממוחשב

לאחר שעוברים את שניהם אז ניתן לגשת למבחן המעשי.
אם הולכים לבד ללא מורה אזי כדאי לבדוק עם VIC Roads לגבי תקינות הצגת מד הספידומטר לבוחן שיושב לצד הנהג ( הרכב שלי למשל לא התאים, לא ניתן לראות את הקוים בשנתות כך שלא ניתן היה לראות בברור למשל 45 קמ"ש.
משמועות של אחרים, יש סיכוי שהבוחנים מתיחסים לנהגים מחו"ל, שמגיעים לבד, בצורה לא אוביקטיבית ויש סברה שמכשילים על יהירות... לא מוכח, אבל לא יודע אם שווה לקחת את הסיכון.

בנוסף ממליץ לקחת טסט לא בשעות העומס ולא בשעות בתי הספר.
סביבות 12:00 - 13:30שעות טובות.

ממליץ מאוד על עומר, המורה שלי, 0402336474 .

אלון

ארף

New member
לא ממליץ

אם לא עוברים את מבחן הנהיגה, זה יכול להיות לא נעים - זה שולל את האפשרות להמשיך לנהוג עם הרשיון הישראלי.
חוץ מכישורי הנהיגה עצמם, שלא צריכים להיות בעייה לנהג מנוסה, יש המון דגשים אחרים שבודקים במבחן, ושהנהג הטיפוסי כנראה לא מכיר/זוכר אותם. כמו: לאותת לפחות 5 שניות לפני שיוצאים מהחנייה, לא להתחיל לסובב את ההגה בפנייה לפני שממש מתחילים לנסוע, לסובב את הראש לפני מעבר נתיב ועוד.
לדעתי שיעור רענון של שעה או שעתיים עם מורה נהיגה בשביל לקבל את הדגשים האלה עדיף על פני עוגמת הנפש של אובדן רשיון, גם אם אין חובה לעשות שיעורי נהיגה כאלה.

oriyahoo

New member
בעקרון אתה צודק, אבל..

מי שרק עכשיו עשה את התאוריה (וזה לרוב המקרה אצל כל מי שעכשיו רוצה להוציא רישויון מקומי) אמור לדעת את**כל** הנואנסים האלה !
ההמלצה הכי טובה למי שכבר נוהג כאן עם רשיון ישראלי ומרגיש נוח מבחינת הנסיעה בכיוןן ההפוך ובו' היא פשוטה באמת לקרוא את כל חומר התאוריה, יש שם את *כל* התשובות.

אה, ואסור לעשות פרסה ברמזור
...(כן, גם זה כתוב שם..., אבל אחרי כמה שנים מי זוכר
)

Mum of 3

New member
אני מסכימה עם אורי. זה בכלל לא מסובך...

מספיק שלומדים את חוקי התעבורה ועוברים על החוברת שצירפתי כאן, ואם יש קצת ניסיון בנהיגה בצד ההפוך וקצ ביטחון אפשר לעבור את הטסט בלי בעיה.
http://www.rta.nsw.gov.au/licensing/downloads/guide_driving_test.pdf
בכל מקרה אם נכשלים אפשר לקבוע טסט חדש בשבוע שאחר כך בכל סניף בעיר. אם אתה חושב שהבוחן הכשיל אותך במכוון, אפשר לערער בסוף הטסט לאחראי על הבוחן. אם נכשלתם מותר לכם לנהוג רק אם מישהו שיש לו רישיון בתוקף יושב לידכם בזמן שאתם נוהגים. ולמבחן הבא אתם חייבים להגיע עם מי שליווה אתכם.

זה לא קשה. אפשר להסתדר גם בלי שיעורי נהיגה.

serial

New member
how do you know if u are failing

if you're failing the test they take away your ability to drive with the israeli???
haven't seen that in the VicRoad website
happened to anyone?

Mum of 3

New member
זה קרה למישהי שאני מכירה לפני שלושה שבועות.

היא לקחה שיעורי נהיגה, בערך חמישה, ונכשלה בטסט. אבל האמת היא שהיא ממש איבדה את הביטחון שלה כשהיא הגיעה לכאן. הבוחן אמר לה שירדו לה 11 נקודות (עד 10עוברים). היא טענה שהוא הכשיל אותה בכוונה. הוא טען שהיא לא בדקה מראות כשהיא נכנסה לאוטו ושלא הסתכלה במראות מספיק כשנהגה. היא הייתה על L plate פחות משבוע ואז נגשה למבחן חוזר ועברה.

serial

New member
I checked this morning: not in victoria

if you fail in VIC, you still can drive up to 6 month
you just need to succeed once within the six months

ארף

New member
זה המצב ב-NSW

באתר שלהם כתוב
If you fail the driving test, your visiting driving privileges will be withdrawn. To continue to drive in NSW you must then get a learner licence that will allow you to drive and attempt another driving test.

אני מודה שלא בדקתי מה קורה בויקטוריה.
לגבי מורה לא מורה, שכל אחד יעשה את השיקול שלו. לדעתי לקרוא בחוברת של התיאוריה על כל הניואנסים, לעומת זה שמורה "תופס" אותך ומעיר ספציפית ותוך כדי נהיגה על מה שיכול להכשיל בטסט, זה לא אותו דבר. ולהיתקע שבוע או יותר בלי רשיון בשלב שאתה עדיין בסידורים של ההתחלה (מה שהיה אצלנו לפחות), נראה לי משהו שעדיף להימנע ממנו אם אפשר.

breezee

New member
התכוונתי ל....

שי 0408511109
עם אבי לא עשיתי שיעורים, רק עם שי :)
ותודה לאישתי על התיקון, אוהב אותך הכי הכי.

למעלה