|הי כאן:) שאלה על הקיפוד בארץ הקודש

האפי לי

New member
|הי כאן:) שאלה על הקיפוד בארץ הקודש

נתקלתי בלוח הופעות של רוקפור בידיעה המדהימה שפורקיופיין טרי יחוממו ע"י רוקפור ב7.9 בבארבי החדש יש אמת בהודעה???????? פורקיופיין באים שוב (בשבילי..
) מישהו יודע משהו על הופעות/הופעה? אני אהיה הבתאדם הכי מאושרת בעולם אם השמועה נכונה..

PORCUPINE

New member
אני מאושר לענות לך על זה!

כן! כן! כן! הם באים - שוב! בתחילת ספטמבר. בינתיים סגורה הופעה אחת בבארבי עם רוקפור, אבל הם כנראה סוגרים אחת בסינרמה או באולם גדול אחר בת"א. (ויש לי הרגשה שיהיה גם איזה משהו בחיפה..) שוב, הכל בערבון מוגבל... את מכירה את ארצנו הקטנטונת, הכל משתנה פה בשניות... אני אשמח לשוחח איתך ב - ICQ...

polyethylene

New member
לא נראה לי שזה יהיה בסינרמה...../images/Emo10.gif

למרות שאני אמורה לקוות שכן, אני פשוט חוצה את הכביש ואני שם... כמה *%&#$ החליטו לסגור ולהרוס את הסינרמה ולשים במקום בניין עסקים (הזדמנות טובה למכתב מחאה תוקפני). מה שלא יהיה, לבארבי אני בטוח אגיע
רוקפור מדהימים בהופעות חיות, כבר ראיתי אותם בבארבי, פשוט תענוג... ולגבי porcupine tree... טוב, תמיד יש פעם ראשונה נכון
air - playground love

האפי לי

New member
אוקיי יש לך משימה

את הולכת לחנות דיסקים וקונה את UP THE DOWNSTAIRS. האמת שכולם מעולים לא יודעת למה אני הכי אוהבת אותו אבל את יכולה ליקנות גם אחר ואז ניראה אותך חושבת על רוקפור כשיש פורקיופיין בשטח..

האפי לי

New member
כן, איך אפשר לשכוח את השינויים כאן

בגללם הפסדתי את ההופעה לפני שנתיים!!!!!
המספא איי סי קיו שלי54733041 אתה מוזמן לכתוב :)

PORCUPINE

New member
אני מאמין שהם יופיעו עם אביב גפן

באחת ההופעות ובטח יבצעו כמה שירים מבלאקפילד...

ספיקינג אוף "בלאקפילד"...

לא הבנתי עדיין מה זה "בלאקפילד". זה ה"הרכב" החד פעמי (?) של סטיבן ווילסון ואביב גפן? באמת שמעתי על איזשהו שיתוף פעולה בין השניים. כשאביב היה בלונדון או משהו או שאני סתם מדמיינת. אני מניחה שאתם יודעים קצת יותר טוב ממני, אז- איך הם הכירו? מתי הופיעו יחד? יש תכנונים לעתיד? The Bicycle Thief סקרנית ונועזת (?!)

PORCUPINE

New member
לפי מה שאני יודע על בלאקפילד...

סטיבן ווילסון הקליט פה ובלונדון לחילופין עם אביב גפן, זה EP עם 6 שירים, שאמור לצאת מתישהו בארץ ובחו"ל. השירים, כמובן.. באנגלית. בלי שום קשר הבנתי שהם חברים ממש טובים, ואני זוכר שסטיבן הגיח ועלה להופיע עם גפן בהופעה שלו בת"א. ממה שהבנתי אביב גפן הכתיר את Signify של Porcupine Tree כאלבום שנתן לו את הכי הרבה השראה.

../images/Emo51.gif ד"א- ביטול ההופעה של פ"ט?

כשעברתי על כל ההודעות שהצטברו במשך היום (שלושה עמודים, גודאמיט!) הבחנתי באיזשהי הודעה שציינה ש"פורקיופיין טרי" לא מגיעים לארץ ושההופעה בוטלה. למקרה שכותב ההודעה פספס את הודעתו של פורקי (אפשר לקרוא לך ככה, כן?
)- אני חוזרת ושואלת- מאיפה שמעת שהם ביטלו את הגעתם לארץ? אשמח לקבל איזשהו לינק או משהו רשמי אחר. (איזה בעעעסה, כבר כל כך התלהבתי ורציתי שהם יגיעו!
)

PORCUPINE

New member
אני לא חושב שזה רשמי

שהם באים, אבל זה גם לא רשמי שהם לא באים... לא יודע. בארץ שלנו, למדתי לא לצפות לכלום. אבל מצד שני, למדתי גם לא להאמין לשמועות.

theriddler

New member
שלום לכולם

porcupine.....אחלה nick porcupine tree באמת באים? הייתי בהופעה שלהם....... הם ענקיים לצערי ההופעה (אם תהיה... )לא תהיה עם מייטלנד כידוע לכולם..

למעלה