הי כולם, אני חדש כאן

Mist2

New member
הי כולם, אני חדש כאן

אני מעוניין לפתוח חנות או אפילו 2 חנויות ב - Etsy.
התעניינתי בקורס ״במעוף״ ונאמר לי שיש קורס - 7 מפגשים בעלות 840 ש״ח.
מה שאני לא בטוח (ותסלחו לי אם השאלה שלי לא מתאימה לפורום) ואשמח לקבל מכם תגובות, זה בעניין המוצרים שאני רוצה למכור שם, לא בטוח שהם מתאימים ל - Etsy.

המוצר הראשון - חפיסת קלפי טארות שיצרתי, הציור היה ידני אבל אחרי כן עבר עיבוד במחשב והודפס בצורה מקצועית.
יחד עם החפיסה אני רוצה למכור גם פוסטרים של הקלפים בעיצוב שונה.

מוצר שני - חולצות טי, שאני מדפיס עליהן בעצמי את העיצובים שלי - דפוס משי.

בדקתי באתר עצמו, לא יודע לומר בבטחון שהמוצרים מתאימים ל - Etsy, אשמח לקרוא מה יש לכם לומר....

AmorArt

New member
המוצרים האלו בסדר גמור מבחינת אטסי

הקורס נשמע טוב, לדעתי שווה לקחת
&nbsp
בהצלחה

נשמע מתאים מאוד

הייתי מפרידה לשתי חנויות נפרדות אולי...

חשוב להתחיל את יצירת החנות מלינק של מישהו כדי לקבל 40 ליסטים חינם

אם תרצה להשתמש בלינק שלי אשמח :)

http://etsy.me/2h5XRAs

שיהיה המון בהצלחה!

Mist2

New member
תודה רבה

לא יודע האם להמתין לקורס ולפתוח חנות אחרי הקורס או לפתוח כבר עכשיו ואז לתקן.
אם אפתח כבר עכשיו אני אשמח להשתמש בלינק שלך!
יש בפורום אולי פוסט כללי בנושא פתיחת חנות, שניתן ללמוד איך לעשות את הדברים נכון?

כתבת שהיית מפרידה? בין מה למה?
את החולצות אני רוצה למכור בחנות נפרדת, אבל את הקלפים והפוסטרים באותה חונות.

תראה...

תחילה לגבי עניין הקורס - תראה גם כמה שרשורים קודם שיש דיון לגבי קורס
זה תלוי באיזה בן אדם אתה - אני אוהבת ללמוד בעצמי ולראות קודם איך הדברים מתנהלים וללמוד מהטעויות שלי, אני לא יודעת אם הייתי מלכתחילה עושה קורס אם זה היה בכלל מועיל לי בלי שהתנסיתי בעצמי. אולי מישהו שעשה קורס יכול יותר להמליץ. גם באטסי עצמה אגב יש אנשים שמוכרים קורסים אונליין לSEO של אטסי

הייתי מפרידה שכל חנות יהיה לה איזה נושא על שמייחד אותה - כמו שרשמת חולצות וקלפי טארוט זה לא ממש שייך לאותה הקטגוריה
ככל שהחנות יותר ממוקדת לקהל יעד, שימוש המוצר וכו' ככה יגיע קהל יותר איכותי שממש רוצה לקנות את המוצרים הספציפיים המופיעים בחנות
אפשר גם לעשות חנות שיש בה לדוגמא דברים לתינוקות ומכילה מוביילים, צעצועים וכו אבל הכל לתינוקות

אם הייתי במקומך הייתי פותחת חנות אחת רואה את השוק רואה איך הולך לי מנסה ללמוד מהאנטרנט אם זה נראה יותר מידי ולא עובד הולכת לקורס ואז בעזרת הקורס משפרת את החנות הראשונה ופותחת שנייה
אבל אשוב זה תלוי באופי שלך ובדחיפות שבה אתה מעוניין שזה כבר ירוץ

צריך הרבה סבלנות בשביל זה - גם אם עושים קורס צריך להבין שאין קסם ושזה הרבה עבודה

יש בפורום למעלה כלים ומידע ושם יש כל מיני קישורים ועוד ששמה מנהלת הפורום
יש פורומים בתוך האטסי, מדריכים של האטסי ועוד ים ידע באנטרנט

בכיף

למעלה