הי כולם, אשמח לעזרה

michallev

New member
הי כולם, אשמח לעזרה

אני רוצה להכין קובץ שירכז לנו לינקים לפי נושאים כך שכולנו נוכל הלוריד אותו בבת אחת (לטובת מי שיש לה אינטרנט איטי), וגם זו תהיה הזדמנות לעדכן ולשכלל בבת אחת את "קישורים" שלנו. אז אתן מוזמנות לשלוח לי מסרים עם לינקים לאתרי תמונות, clip arts, סטנסילים, טכניקות וכו´. שנה טובה לכולן - מיכל (אם יותר נוח - אפשר לשלוח לי לeMail : [email protected] .)

av_i_va

New member
מאז שהוסיפו לנו לוח קישורים...../images/Emo140.gif

הכל מעודכן ומאוד קל ונח להתמצא בו הבעיה העיקרית זו הגלריה. חייבים למצוא פתרון הולם. שיחה עם הנהלת הפורומים לא עזרה במיוחד... ביקשתי בעבר להקצות לנו גלריה נוספת, בו נרכז את התמונות לפי היוצרים ואילו בגלריה הזו לפי טכניקות עבודה. אם יש למישהו רעיון נוסף או הצעה חילופית, אשמח. שבוע נהדר לכולנו

av_i_va

New member
ביקרתי בפורום מורים../images/Emo140.gif

לא ראיתי שם שום דבר מיוחד. על מה בדיוק רצית להמליץ?

2_be

New member
אני חושבת שהכוונה היא לזה...

כאן. מה שפורום מורים עשה זה להעלות קישורים וקבצים לשרת אחר (לא השרת של תפוז..).

av_i_va

New member
זה נראה מקסים!

נראה ממש מקסים. הגיעה תורי לשאול שאלות...
איך האתר מתקשר פורום? האם הכניסה מוגבלת לחברי הפורום בלבד? מי יהיה אחראי להעברת החומר והתחזוקה השוטפת? בטח יצוצו לי עוד מיני שאלות חכמות.

natali_rh

New member
אני מוכנה לעזור....

מאחר ואני גרפיקאית במקצועי, ובונה אתרים. אני מוכנה לעזור עם צריך משהו....

2_be

New member
קצת תשובות ממה שידוע לי...

1. בפורום יש קישור לאתר. 2. הכניסה פתוחה לכולם. 3. מי שאחראי לחומר ולתזוקה השותפת זה מישהו שיש לו ידע בבנית אתרים. ועכשיו הערות נוספות: לאחסון אתר- יש 2 אפשרויות : חינמי (עם פרסומות או הגבלה במקום וכדומה..) או תמורת תשלום. אם צריך עזרה - אשמח לעזור

av_i_va

New member
לדעתי שווה "חחכת על זה"../images/Emo26.gif

2 השאלות העיקריות שנשארות פתוחות: מי לוקח על עצמו את האחראיות להקמה ולתחזוקה שוטפת? (זה לא חייב להיות אדם אחד בלבד לדעתי). האם כל משתתפי הפורום יהיו מוכנים להציג את העבודות שלהם באתר פתוח? הכניסה לפורום והצגת העבודות במסגרת זו, היא בחירה על פי שיקול אישי של כל אחד מהמשתתפים, אולם יש הבדל בין לחשוף עבודות ורעיונות במסגרת פורום (שלמרות שלא קיבלנו אייקון של משקפיים ליד השם, אני בהחלט רואה אותו כפורום מקצועי) לבין חשיפה בפני קהל רחב. כאמור רעיון הקמת האתר נראה לי מאוד, אולם אני מציעה להעלות את הנושא לדיון פתוח בפורום בדיוק כמו שאנחנו עושים לגבי כל דבר שנוגע לכל המשתתפים.

av_i_va

New member
לדעתי שווה "ללכת על זה"../images/Emo26.gif

רק תיקון טעות הקלדה בכותרת. סליחה

av_i_va

New member
נו....???

נתקענו? יש הצעות? רעיונות? מישהו מתנדב? מישהו בודק? מעלים לדיון בפורום? מה עושים???

למעלה