הי כולם... הגוף שלי משתגע

בוזיקית

New member
הי כולם... הגוף שלי משתגע ../images/Emo5.gif

מהבוקר חטפתי התקפה אלרגית שלא ידעתי כדוגמתה מאז שאני מאובחנת כלוקה באורטיקריה (סרפדת בעברית למי שמכיר). אני בטיפול כבר 12 שנים וכל הזמן משנים לי אותו כי הגוף מתרגל... והיום, אאוט אוף דה בלו, כל הגוף שלי מבעבע ומגרד שאני מטפסת על הקירות. התרופה הרגילה שלי לא עזרה, ופניתי לרופאה שלי וחיכיתי שעתיים בתור רק בשביל לקבל איזו תרופה אינסטנט שצריך לקחת לפני השינה, כי זה מפיל ומרדים. אז כנראה שאני אפרד מכם עוד מעט ואלך לישון סוף סוף כמו בן אדם פעם אחת... שלכם בגירוד מוטרף לגמרי...

motek89

New member
מוזר, גם אני היום נתקפתי בגרודים

מעצבנים בכל הגוף, מאתמול בלילה. כל הלילה גרדתי את עצמי ולא הצלחתי לישון. לילה טוב בוזיקית, תרגישי טוב

sh kk

New member
חלומות פז,

אולי לא סתם הגוף שלך מגרד הוא יודע שאת חייבת לישון קצת, סתם בצחוק. שיהיה לך באמת אחלה לילה ושינה מתוקה. אורטיקריה זו לא אלרגיה? מה זו סרפדת?

בוזיקית

New member
אורטיקריה היא סוג של אלרגיה

בעור, וסירפדת היא השם העברי שלה. זה מתבטא בשלפוחיות מבעבעות מורמות מהעור, בעלות צבע כתמתם - ורדרד. הן מתחילות קטנות כראש סיכה, וגדלות לשטחים שיכולים לכסות את כל הגוף ממש. לא תמיד זה קורה, אך גם כשהן קטנות זה יכול להעיר אותי מהשינה מרוב גירוד. בדרך כלל כשאני לוקחת תרופות (קבוע) זה לא קורה, אבל הנה, יש התקפה משולחת רסן, לא יכולה לשבת, לא יכולה לשכב, לא מוצאת לעצמי מנוח, ומרגישה גם כבדות (בדרך כלל זה בא ביחד עם תחושת כבדות). עוד מעט מקלחת, התרופה החזקה ולישוןןןןןןןןןן

למעלה