תשמעי, מאכילים אותך במידע לא נכון
ואת המידע הלא נכון לא קיבלת מאנונימוס, שם כל מילה נכונה (מלבד המלצתם להאכיל חתולים בדגים). באנונימוס הכל נכון, והמידע שלך לא משם, אז לא ראוי שתציגי את הידע המוטעה שלך כאילו והוא משם, עם כל הכבוד. אומגה 3, אולי את מתכוונת ל DHA ול-EPA, אז דעי לך שהם מומרים בגופך מהצומח, מ ALA. אומגה 3 הוא חומר צמחי, גם דגים אוכלים צמח בכדי שיהיה להם, וגם את יכולה. זה כן יעזור, לא גרגרים ולא בטיח, פשוט יש אותם ולך נותנים מידע שאינו נכון, בדיוק כמו תעשיות החלב שמספרות לציבור שהגוף חייב חלב, בדיוק כמו תעשיות הבש שמספרות לציבור שבבשר יש משהו שאנחנו חייבים ולא נשיג את זה אחרת (באופן כללי, כי כך גדלנו). אז יש אותם, ולא נכון ש"שום שמן או גרגירים לא יעזרו אם אין אותם" וחבל מאוד שאת מפיצה כזה מידע, בתור טבעונית ויותר גרוע שאת עושה את זה תחת הצהרה שבאנונימוס כתוב את זה, כי לא כתוב שם דברים שאת טוענת. צורם לי, מרגיז אותי, ובאמת חבל שאת לא בודקת לפני שאת מפיצה כאלה דברים. הנה, קצת הוכחות :
http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1618&msgid=125075139 בכל מקרה, שאלת על תוסף והבאתי לך את המידע (שבכלל לא קראת, כי שם כתובים החומרים שלא זכרת, בקישור) על V-PURE. אם את אוכלת המון עשבים למינהם, וזה לא עוזר, אז למה שתחשבי שתוסף יעזור ? אולי יש לך בעיה אחרת לגמרי, אולי רפואית, כדאי שתבדקי לעומק. נסית עשב חיטה ? נסית שמרי בירה ? את מפרידה מזון עם סידן ממזון עם ברזל ? צמחיה אכילה, את בודקת שמה שאת אוכלת לא עשיר בחומצה אוקסלית ובחומצה פטית שמעקבים ? את דואגת שיהיה לך ויטמין C ? ממעיטה במלח ? ממעיטה בקפה ובתה ? יש הרבה מה ליעל את הספיגה לפני שמצהירים שלכל הבנות יש בעיה, כי זה פשוט לא נכון, למרות המחזור. אולי יש נטיה לאיבוד ברזל, אבל כשקיימת בעיה זה לא מראה בריאות ואני מקווה שאת לא משווה לבחורה שאוכלת בשר, כי אז היא פשוט פוגעת בעצמה, אצלך זה אמור להיות שונה.