הי כולם...יש לי סיפור מעניין

הי כולם...יש לי סיפור מעניין

למען האמת אני מניחה שמכמעט לכל מקום יש את הסיפור שלו בסיגנון אחר. זה הסיפור ש המושב שאני גרה בו. במושב יש בית אחת, לא רחוק מהבית שלי, שמאז ומעולם נודע בשם "בית המכשפות" (
). לבית הזה יש שתי קומות, הקומה הראשונה מתפקדת כדירת מגורים לכל דבר וכל פעם באה לשם משפחה אחרת, חילוף המשפחות בדירה הזו, קורה די בתדירות (אמממ....). עכשיו, החלק מהעניין הוא בהקשר לקומה השניה, לא יודע אדם שברשותו המפתח לקומה השניהף אלי האפשר להגיע רק בעזרת מדרות הנמצאות במוץ לבית, בתוך הדירה בקומה הראשונה אין גישה לקומה השניה. מספרים כי מעולם לא סיימו לבנות את הקומה השניה (מבפנים), לכן היא ננעלה והכניסה אליה אסורה. סיפור נוסף מספר כי גרה שם אישה שלא היה לה כל קשר עם אנשים אחרים במושב, מספרים כי היא נשארה שם עד שהיא מתה, הדלת נעולה ואף אחד לא נכנס להוציא את הגופה.
|

HoNeY14

New member
יפה אבל...../images/Emo118.gif

אם היא מתה לא הריחו ריח של גוויה?

ואם בסיפורי מכשפות עסקינן...

....אז תשמעו.... בתור ילדה קטנה הייתי מעין טומבוי, מנהיגה של כל הבנים בשכונה ואני הבת היחידה. לקראת ל"ג בעומר אחד אספנו קרשים ואחרי מריבה למי יש יותר קרשים למדורה, התפצלנו לשתי קבוצות. הקטע הוא שאת כל הקרשים שאספנו ביחד לפני המדורה שמנו באיזה חצר של בית נטוש, ואני הרעה, לא רציתי שיקחו את הקרשים, אז המצאתי להם סיפור שגרה שם מכשפה שאוכלת בנים ורק לי היא מרשה להיכנס לשם, הם התחילו לחקור מי ומה, אז המצאתי על המקום שקוראים לה "גרי גרי"...... בל"ג בעומר הייתה לי המדורה הכי גדולה. לפני כמה זמן פגשתי את החבר´ה האלה, שהיום הם כבר הורים לילדים, ומסתבר שזו הפכה (בזכותי) לאגדה, וילדי השכונה עד היום בטוחים שגרה שם מכשפה בשם גרי גרי (כשרק אני יודעת בעצם שזה היה הבית של המכורים לסמים (נרקומ...........)

ועוד משהו....

שבטח כולם מכירים (או שלא
) נהג מונית נוסע באיזור בית קברות בלילה גשום וקר ואוסף שם בחורה לבושה בשמלה קצרה ודקה בצבע לבן... היא מאוד חיוורת, כמעט שקופה, והנהג שמרחם עליה נותן לה את מעילו. הוא מוריד אותה בפתח בית באיזו שכונה דרום תל אביבית וממשיך הביתה. למחרת הוא נזכר שלא לקח ממנה את המעיל. הוא חוזר לאותו בית ודופק על הדלת. פותחת לו אישה מבוגרת שנראית בדיוק כמו אותה בחורה רק שהתבגרה בכמה שנים במהלך הלילה. הוא מנסה להזכיר לה את המעיל ואז האשה אומרת לו שהיא אמה של הבחורה ושהיא נהרגה לפני כמה שנים באיזור בית הקברות ההוא אחרי שחזרה ממסיבה. היא מראה לו תמונה של הבחורה והוא אפילו הולך לקבר שלה ושם הוא מוצא על המצבה את המעיל שלו מונח על הקבר............ תגידו אם אתם רוצים עוד יש לי מלא סיפורים כאלה..........

Idan91

New member
אהבתי לאללה!

טוב נו.. גם אני נזכרתי במשהו.. *** אויש נו... התחלתי לכתוב ... ואז הבנתי שאני פשוט אהרוס אם אספר לכם לפי זכרוני... בקיצור.. אחפש איפה קראתי את זה ואכתוב מאוחר יותר... ועכשיו הטפשות צריכה לכאוב לי..

Idan91

New member
מצאתי:

איש אחד נסע בבוקר לעבודה, כאשר עצר אותו אדם קירח בערך בן 40, שנראה די מוזר, וביקש טרמפ. האיש סרב להסיע את אותו אדם והמשיך לנסוע, אך כעבור כמה מטרים המכונית נעצרה והמנוע סירב לפעול. האיש התכוון לצאת מהאוטו ולבדוק מה קרה, כשפתאום עמד לידו אותו אדם קירח שנראה עוד יותר חיוור ואמר לו: "כדאי שתסיע אותי כי אחרת יהיה עוד יותר גרוע." האיש לא הבין למה הכוונה והסביר לקירח שאי אפשר להתניע את המכונית. האיש הקירח השיב שהיא כן מותנעת ובאמת המנוע פתאום החל לפעול. כאשר האדם שנסע באוטו הגיע לתחנת דלק אף אחד לא הבין עם מי הוא מדבר כי מסתבר שרק הוא ראה את הקירח. אותם אנשים הזמינו משטרה והאיש המשיך לטעון כי אכן ראה את הקירח ואפילו דיבר איתו. בהמשך החקירה גילו כי אותו קירח שתיאר האיש שאסף אותו, מת שנתיים לפני המקרה שאנחנו מספרים עליו. זה קרה כאשר האיש הקירח רצה לתפוס טרמפ כדי להגיע הביתה ומכונית דרסה אותו בדיוק באותו מקום שאסף אותו האיש השני.

למעלה