הי כולם מה שלומכם

21עופרי

New member
הי כולם מה שלומכם

הי מה קורה,חבל לי שאין לי זמן לכתוב אבל בכל אופן עברתי לעבוד בקיבוץ בארי(באזור של עזה) ואני עובד 12 שעות ביום ואין כ"כ כוח לבוא לספריה פה ולהתחיל לכתוב ובכל אופן אני ינסה להגיד שלום מידי פעם וחוץ מזה שיהיה לכם אחלה יום

nawa

New member
מה אתה עובד שם ?

רגע, אדון עדן לא עובד גם בבארי ??!

Kremboim

New member
בכל אופן מה המצב?:)

הכי חשוב שאתה נהנה שם נישמע לי כייף..

falafel1

New member
מה אחי?

בדיוק כשבאתי למסור לכולם ד"ש ממך :) מה המצב חבר'ה?

מה חבר?

יופי יופי כולם כאן בריאים ושלמים ומחייכים:) תהנה בקיבוץ עופרי! יש שם המון הופעות טובות ד"א... פעם בשנה... אבל איכותי אפילו הייתי שם פעם אחת בהופעה של מישהו שאני לא רוצה לציין את שמו כי רבים יקפצו עלני אז תהנה!

Kremboim

New member
מה באמת.... כמה אתה כבר ..........

יכוללקבל מקיבוץ זה לא סכום סימלי כזה?

fleaboy

New member
בארי זה קיבוץ עשיררררר

יש להם את דפוס בארי... זה זה שעושה את רוב המעטפות בארץ חח והם ממש ממש עשירים :] אז יש מצב שזה הרבה כסף (אני יודע את כל זה כי יש לי שם משפחה)

21עופרי

New member
העניין הוא

שאני נקראה במב"ח(אל תשאלו אתי מה הרשי תיבות כי אני לא יודע)שבעקרון זה בן קיבוץ שעובד בקיבוץ אחר ומקבל כסף ובגלל שבארי זה קיבוץ עשירררר כ"כ אז הוא מרשה לעצמו להביא אנשים מבחוץ כמוני בשביל שנרוויח כסף בשכר מינימום בהרבה שעות וזה משתלם
חוץ מזה הם פשוט עושים כ"כ הרבה זבל שאתם יכולים לחפס בכל מעטפה של חשבון סלולרי ותחפסו את הכיתוב דפוס בארי ויש מלא מעטפות כאלה בבית אז תעשו 1+1 ותבינו את עשרו של הקיבוץ הזה.

falafel1

New member
ye!

אשכרה ישב מולי חשבון מסלקום ואני קולט בצד דפוס בארי. אבל למה שכר מינימום, לא אמרנו שאתה מרוויח יותר ממני? (עוד חודש אני אקבל העלאה, ye!)

למעלה