הי כולם.....שתי בדיחות מפורום אחר

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
הי כולם.....שתי בדיחות מפורום אחר

אל ספרו לאף אחד....גנבתי אותן והבאתי לפה.... לילה אחד חלם אדם חלום.. הוא חלם שהוא הולך על שפת הים, מטייל עם אלוהיו. מולו בשמיים הבזיקו תמונות מתוך חייו. בכל תמונה שהבזיקה בשמיים , הבחין בשני זוגות עקבות רגליים שהיו בחול: זוג אחד שלו, והשני של אלוהיו. כשהבזיקה תמונת חייו האחרונה מולו, הביט האדם לאחור על העקבות שבחול, וראה כי יש רק עקבות של זוג רגליים אחד. הוא הבחין, כי דווקא בתמונות האומללות והעצובות של חייו, נשנה הדבר. פנה האדם אל אלוהיו ושאל: "אלוהים, אתה אמרת לי, שכאשר אחליט ללכת אחריך תלך איתי כל הדרך, אך הבחנתי כי דווקא בתקופות הקשות ביותר של חיי, יש רק עקבות של זוג רגליים אחד. אינני מבין מדוע בזמנים שנזקקתי לך ביותר עזבת אותי". ענה לו אלוהים: "בני היקר, אוהב אני אותך ולעולם לא אעזבך. באותן התקופות שבהן רב היה סבלך, כשאתה רואה רק זוג אחד של עקבות, לא היו אלה עקבותיך. היו אלה עקבותי שלי, כשנשאתי אותך על כתפי"........ ############################################################# יהודי בא אל הרבי שלו ואמר: "רבי, כל ימי הייתי יהודי מאמין, חינכתי את בני על ברכי התורה והאמונה. כעת, משהגיע למצוות, הוא בא ואומר לי שהוא מתכוון להתנצר. אמור לי בבקשה, איפה טעיתי?" אומר לו הרבי: "מצחיק שאתה מספר את זה דווקא לי. גם אני, רב מכובד בקהילה, חינכתי את בני על ברכי התורה והאמונה. וגם הוא, כשהגיע למצוות, בא ואמר לי שהוא מתכוון להתנצר. " "נו, אז מה עשית?" שואל היהודי. "פניתי לאבינו שבשמיים ושטחתי בפניו את הבעיה." "ומה השיב לך אבינו שבשמיים?" שואל היהודי. "הוא אמר: מצחיק שאתה מספר את זה דווקא לי..." נו, באיזה פסטיבל הייתם היום???? מוסיקה, יין, גבינות, שירים, אבירים, אביב, סתיו, טבע, מיסטיקה, בריאות, דובדבנים, אמנות, אמו..................... זוכרים את השיר הידוע ......בעל המשפט הידוע.......שאומר.... וככל שפחות שמחים , כך יותר חוגגים..... אנחנו חוגגים,,,,,, לפני החגיגה הגדולה...... אבל הכיף הכי גדול שהיה לי היום.....זה לא לשמוע חדשות כל חצי שעה...... כבר היה שווה...... בפורום אחר ראיתי שכתבו לאנשים כברכת חג........אישפוז במקום אושפיז.... אז .....אישפוז נעים לכם......בסוכה..........

magy

New member
פוסטרים ישראלים מכל התקופות

בצד שמאל באתר.....הום גלרי......... לפי נושאים.........יופי של תמונות..........

למעלה