הי כולם!5x13
סליחה על האיחור

אביטל186

New member
הי כולם!5x13
סליחה על האיחור

איחור מטורף
כן אני יודעת בושה וחרפה
אבל יש לי אירוע משפחתי היום ואני כותבת לכם ממש באמצע ההכנות.
אז לא צפיתי עדיין בפרק, רק שמעתי הדים והרבה ציפיות לפרק הבא..
מה איתכם? צפיתם?
ספרו לנו מה דעתכם על הפרק, ציון לפרק, מה אהבתם מה לא, למה אתם מצפים, או בקיצור תנו ביקורת משובחת

אשמח לקרוא אתכם!
אכתוב בהקדם האפשרי!!

513

העלילה בינתיים מעניינת, שונה מכל העלילות עד עכשיו.

פרק נטול עוצלי, זה טוב

הקולמוס נפטר
ויש לו עניינים בלתי פתורים...
טוב...

אמה לא תהיה רוצחת? למה, עכשיו היא כן?
ואם כן, שינוי התוצאה משנה את המעשה עצמו?
לכותבים יש חוש מוסר בעייתי.

עכשיו הנרי חייב לרפא את הקולמוס עליו השלום ולשלוח אותו לגן עדן, למקום שאליו כל מכשירי הכתיבה הטובים הולכים
אחרת גם הנרי רוצח קר לב

היידיס מסקרן ומטריד בו זמנית, שלגי הקטנה אמיצה (מדי), הרק חביב, והוק... הוק מצדי יכול להישאר אסיר עוד כמה פרקים.

האיום עם הקברים... בשביל הוק זה איום רציני אבל בשביל הצופים זה סתם איום חלול. לא התרגשתי.

ואחרון אחרון חביב! שלגי
!
מעונה 2 אני אומר שזה טיפשי שדיויד ורג'ינה שהכירו אותה שנים כשלגי קוראים לה מרי מרגרט בלנשרד... ביי ביי
שם מקולל!

igloo2

New member

מסכים לגבי קרואלה ואמה
לא נראה לי שבאמת מפריע לאמה עכשיו שהיא "רוצחת"

Y. Welis

New member
אגב הגילוי מפיה של קרואלה

(מעניין למה לא גילתה עד כה ומהיכן היא יודעת - נסיון מסויים בעבר עם ה'מחבר').
&nbsp
מזכיר לי את עונה 5 של 'באפי', שבה גם חפץ מכושף שנועד לשנות מציאות, התגלם בדמות אנושית (ה'אחות' שלה, שפתאום הופיעה - בום-טראח-טנברג).
&nbsp
רעיון מעניין. מקורי אבל לא.

igloo2

New member
אהבתי את הפרק

הדהים אותי כמה השחקנית של סנואו הצעירה הפכה להיות עוד יותר דומה לה!! רואים שהיא גם מקפידה (ומצליחה) לדבר ולעשות הבעות פנים עם כל המניירות של ג'יניפר.
היה כיף לראות אותה לשם שינוי בפלאשבק במקום ג'יניפר

קרואלה חזרה!
איך שהנרי נכנס למשרד של רג'י והמצלמה ראתה את הכרית הלבנה עם הכתמים השחורים, היתה לי הרגשה שנראה אותה...
"The music, the gin, the glamour,...the gin"
חייבים לחזור לקו העלילה ההוא עם הסופר והקולמוס?

לא כל כך אהבתי את השחקנית של מג.
ציפיתי שהיא תהיה קצת יותר צינית ומאגניבה כמו הדמות שלה בסרט. בפרק הזה היא היתה בכיינית וחוץ מלברוח ולפחד מהצל של עצמה היא לא עשתה כלום
אני מקווה שהיא עוד תחזור בהמשך ויתקנו את העוול שעשו לה.
אם היא והרק יחזרו אז יש לי הרגשה שכמו בסרט, נגלה שהיא עובדת בשביל האדס ושהיא בכוונה קירבה את קרברוס להרקולס כדי שהוא יגיע לאנדוורלד.

קרע אותי הדיאלוג של רג'ינה עם המכשפה של עמי ותמי (יש לה שם?)

סנואו נפטרת מהשם מרי מרגרט - הגיע הזמן. מהפרק הראשון זה היה נשמע לי שם טיפשי. זה כמו "אמי אמה", "הני הנרי" או "רג'י רגינה"

לא ראו את רמפל כל הפרק ואני לגמרי בסדר עם זה.
נמאס כבר ממיחזור העלילה שהוא רע אבל בשביל בל הוא נהיה טוב ואז שוב רע ואז שוב טוב וכו' וכו'
בינתיים האדס ממלא את תפקידו נאמנה.

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה והקרברוס

פרק מעולה. אהבתי כל רגע בו. מוזר לראות את הצד הערמומי של רג'ינה בעבר ובהווה (אני לא מאמין לרגע שהיא רואה בשלגיה חברה. בעלת ברית אבל חברה? איפה רג'ינה שקראה לה ולבעלה שני האידיוטים?) אבל טוב היו לה גם מזימות טובות. התחושה שקיבלתי היה שאפשר לוותר על מגארה. למה האדס החזיק אותה בשבי מכלתחילה? קרברוס רדף אחריה משום שהיא ברחה מהכלא בפעם הראשונה. אני מניח שזאוס רומם גם את מגארה לאלוהות כמו שהוא עשה לפסיכי אחרי המסע שלה. הרקולס היה בסדר אף על פי שבמיתוס המשימה שלו הייתה קשה יותר: הוא היה צריך להביא את קרברוס בחיים אל מלך מיקנה (ברשותו של האדס ורעייתו).
לגבי קרואלה דה ויל, התחושה שעברה לי היא שהנרי השתין במכנסיים במהלך השיחה איתה כפי שלא פחד מעולם במהלך שיחה עם אמו החורגת. כל העניין עם העט באמת אבל באמת מוזר.
האדס מבצע את עבודתו היטב. אני מניח שזלינה תתכבד בכך שתוציא אותם מהשאול לאחר שתשיב את נעלי האודם מדורותי. אחרת, אני מאמין שהאדס יזכה בנשמותיהם של דייויד ומרי מרגרט. מעניין אם נפגוש את מרלין בלימבו. יש לקוסם הזקן כמה וכמה עניינים לא גמורים.
לסיום, הסצנה בה אמה משגרת אותה ואת רג'ינה ומגארה בקסם הייתה מדהימה. לא הייתי בטוח שלאמה נותרו בכלל כוחות קסם, ואם כן, שהם בכלל יעבדו בשאול.

אם נבלים
יכולים להיות חברים,

גם אידיוטים
יכולים להיות חברים.
&nbsp
לא ברורה לי ההשוואה בין קרואלה
לרג'ינה... מתי הנרי הרגיש מאוים מרג'ינה?
הוא הרגיש כעס, תסכול, ריחוק, חוסר אמון... אבל פחד? אני לא חושב.
&nbsp
מרלין דמות חביבה, אבל הוא מהעונה הכי מבולגנת, אולי עדיף שישאירו אותו ואותה מאחור ויתקדמו הלאה.
&nbsp

הלדיל

New member
בעונה הראשונה הנרי מתעמת עם אמו החורגת בשיא כוחה

הוא אף פעם לא פחד מרג'ינה כמו שהוא מפחד מקרואלה באותו הרגע. ולגבי העונה הכי מבולגנת, חשבתי שהעונה השניה הייתה העונה הכי מבולגנת. לעומתה, החצי הראשון של העונה הזו הוא התגלמות הסדר והבהירות.

התעמת איתה, לא פחד ממנה.

אם כבר, אני חושב שהוא הרגיש מוגן וידע שהיא לא תפגע בו.
כאב לו שהיא ממשיכה לשקר לו ולפגוע באחרים.

נראה לי שעונה 2 נתפסה כמבולגנת בזמנו בהשוואה לעונה 1
ובהתאם לציפיות שהיו בתחילת עונה 2, אבל עם כל החצאי עונות מאז... עונה 2 כבר נראית סבירה.

Y. Welis

New member
בספרים הישנים אייתו 'צרברוס'... (כמו בגרמנית)

זה גם שם של פרוטקול אבטחה ברשת שהיה פעם (אולי עדיין).
&nbsp
התאכזבתי שלא היה מאיים יותר. היה צריך להשאיר אותו בצללים, בלתי ניתן לתיאור, ואת הקרב נגדו באפילה עם הבזקי אור. ככה נראה כמו כלב שעשועים מפוחלץ.

למעלה