הי כולם

הי כולם ../images/Emo24.gif

כבר המון זמן שלא כתבתי כאן ובכלל אני מרגיש כמו......................... אולי כמו עכבר מעבדה
שמנסים עליו כל מני תרופות לטיפול בלחץ דם גבוה. כל שבוע אני מנסה משהו אחר וחוץ מבחילה/סחרחורת/כאבי ראש לא קורה כלום!!!!!!!!!!!!!!! הכדורים האלה לא מורידים את לחץ הדם ולו במ"מ כספית אחד!!!!!! נמאס לי מזה אני מתגעגע לימים שיכולתי לרוץ מכאן לקרית שמונה כשרק החלטתי שיכולתי לעשות כל מה שרציתי כמעט מבחינת כושר. עכשיו אני כמו מדוזה. אין לי הגדרה אחרת. צר לי לשתף אתכם דווקא בדבר כזה ולא בחדשות שמחות אולי יבוא יום וזה יסתדר (ואולי כדי להוריד את לחץ הדם צריך להגר למיקרונזיה?) אני נכנס לכאן וקורא מדי פעם, לומד ומקבל מכל אחד מכם דבר קטן או שניים ומקווה שיבוא יום שבוא אוכל לחזור לכאן בצורה יותר משמעותית.

יורם היקר!

גם אני מקווה בשבילך שתרגיש יותר טוב בקרוב ובכלל, הרבה הרבה בריאות. אם אתה צריך הפסקה כדי לנוח, קח אותה. כאן בפורום סהר-תמיכה לא בורחים לשום מקום וכשתחזור, כמו תמיד נקבל אותך בזרועות פתוחות.
שלך בידידות, נטע

agness_666

New member
היי איש

ברוך שובך, טוב לשמוע ממך. מקווה שלחץ הדם שלך יסתדר בסופו של דבר (מה עם טבעונות/צמחונות??? אולי זה יכול לעזור?) טוב אין פה אייקון של חסה
אז...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מקווה שתימצא התרופה המתאימה

והבריאות שלך תשוב אליך, תוכל לתפקד בצורה שתרגיש בה לא מוגבל, שולט בחייך ועושה דברים שאתה אוהב לעשות.

ליורם-היקר

סתם מסיפור אישי אני רוצה לספר לך, שרק בעקבות כנס בינלאומי ראשון שנעשה ב1996, גילו באופן רשמי את הצופעה שאני חיה איתה תסמונת דום נשימה-הפרעות נשימה בשינה, ולהרבה אנשים יש בדרגה מסוימת הם פשוט לא מודעים לזה, כל עוד זה לא מחריף, שאחת החולות הרעות שלה , היא גרימת יתר לחץ דם, לכאורה ללא שום הסבר רפואי ולכאורה הרבה תרופות לטיפול ביתר לחץ דם, לא מי יודע מה עוזרות, כי הפסקות נשימה גורמות לשינויים בלחץ הדם בצורה חריפה. מנסיון של אמא שלי אני יכולה לאמר לך, שהיא סובלת שנים מיתר לחץ דם, שבעקבות התאונה שלי ומצבי החרדה שאני חיה בהם והיא איתי הדבר רק מחריף ומכעט כל התרופות נכשלו בלעזור לה, רק שינוי אורח חיים, הרבה אמוד להקפיד על פעילות גופנית, תזונה נכונה, מתן שתן עם או בלי תרופות לפי הצורך, ועבודה על עצמך מבחינה נפשית חשוב מאוד מאוד להיות רגוע גם כאשר בעיית יתר לחץ הדם היא פיזיולוגית..המצב הנפשי מוסיף...ומפריע לתרופות לעזור. אני מצרפת לך קישור שאולי יעזור לך במשהו, כדאי לקרוא, מקווה שתרגיש טוב יותר מהר ותמצא כבר התרופה שתתאים לך לאיזון לחץ הדם. רחל-נשמה

למעלה