הי כולם הערב ב21:00 נהיה באוהל על החוף בקיבוץ. כל מי שיכול לבוא מוזמן. יהיה נחמד (שרון הבטיח לי)
B blg New member 13/8/02 #1 הי כולם הערב ב21:00 נהיה באוהל על החוף בקיבוץ. כל מי שיכול לבוא מוזמן. יהיה נחמד (שרון הבטיח לי)
צ ציפורלילה New member 14/8/02 #3 לי היה ממש נחמד ../images/Emo79.gif אך אויה! קצר מדי!! תגידו מתי שוב. יום טוב גלי
ס ס ו ז נ ה New member 14/8/02 #5 ../images/Emo29.gif הרוח והחושך והמים ככה סתם באמצע שומקום בשעה לא-שעה (עבורי) ישבנו והכרנו ודיברנו והרגשתי כאילו אנחנו חברים כבר המון המון שנים היה ממש כיף תודה על ההזמנה ותודה שבאתם
../images/Emo29.gif הרוח והחושך והמים ככה סתם באמצע שומקום בשעה לא-שעה (עבורי) ישבנו והכרנו ודיברנו והרגשתי כאילו אנחנו חברים כבר המון המון שנים היה ממש כיף תודה על ההזמנה ותודה שבאתם
M MemphisRaines New member 14/8/02 #6 היהי מקסים ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif פגשתי אנשים מקסימים צחקנו דיברנו והכי חשוב נהניינו שרון הפעם הבאה בקרוב
היהי מקסים ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif פגשתי אנשים מקסימים צחקנו דיברנו והכי חשוב נהניינו שרון הפעם הבאה בקרוב
B blg New member 14/8/02 #7 מותר רק לצטט את שרון וסוזנה, וגלי ואיילת גם? היה כיף אמיתי. נעשה עוד כאלו. (אחרי שאמצע דירה סופסוף - חנוכת בית אצלי אני נוסעת, אולי אצליח להתחבר מחר / הלילה היו טובים ליהיא
מותר רק לצטט את שרון וסוזנה, וגלי ואיילת גם? היה כיף אמיתי. נעשה עוד כאלו. (אחרי שאמצע דירה סופסוף - חנוכת בית אצלי אני נוסעת, אולי אצליח להתחבר מחר / הלילה היו טובים ליהיא