הי כולם!!

LiL FiZz

New member
הי כולם!!

אני לילך אני בת 14 מת"א אני מאווד מאווד אוהבת סרטי מתח למרות שלא יצא לי לראות שום דבר באמת מפחיד רק הצעקה ואני יודע מה עשית בקיץ האחרון!! פויה לי! אממ אתם יכולים להמליץ לי על איזה סרט אימה טוב? תודה רבה לילך

europe1990

New member
ברוכה הבאה-את צריכה לפרט יותר

מה הטעם של,איזה סוג של סרט אימה. לדעתי כדאי לך לעבור פה בהודעות שבף הזה כי יש פה המצלות ממש טובות!!!! סרט אימה טוב: THE RING FEARDOTCOM AX EM BLOODY MURDER FRIDAY THE 13TH HALOWEEN STIGMATA יש עוד מלא-אין טעם שאני אשרום עכשיו את כול הסרטים שאני מכיר-כי יש מלא!!!! אז תעשי סיבוב קטן בהודעות פה בפורם-ואת תמצאי מלא סרטים טובים!!!

LiL FiZz

New member
אמממ אני רוצה סרט שמממממממשש

יפחיד אותי נו אתה יודע כמו צעקה ואני יודע מה עשית בקיץ האחרון רק משו שבאמת מפחיד!!!

europe1990

New member
דבר ראשון צעקה הפחיד אותך=

אני בכלל לא מחשיב אותם כסרטי אימה-זה סתם סרטים!!! סרט שאותי הפחיד צאוד-זה המנסרים מטקסס-פשוט סרט מזעזע!!

europe1990

New member
חוזר מדברי!!!

שמתי לב שאת בת 13-ולכן אני לא ממליץ לך לראות את הסרט "המנסרים מטקסס" זה סרט שממש לא לגיל שלך-עד היום הסרט עושה לי סיוטים-סתםם בצחוק, אבל זה סרט קשההה מאוד!!!!

LiL FiZz

New member
לאא זה לא מה שהתכוונתי!!

א. צעקה מממשש לא הפחידה אותי ! ב. התכונתי משו בסגנון עם רוצח סידרתי דם חח וכאלה ג. אממ התחלתי לראות המנסרים מטקסס ובאמת זה היה מפחיד מידי

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gif...Come To Freddy

אני ממליצה לך להתחיל עם סיוט ברח' אלם... סרט מתאים וגם מפחיד... אחר כך תעברי לסרט שבתמונה
בהצלחה...

למעלה