הי כולם

שושה11

New member
הי כולם

אז זהו.. הניתוח עבר. עברתי בוולפסון אצל פרופ´ חרוזי. קראתי את ההודעות בפורום ואני חושבת שראיתי כמה מהבנות ביום ד´ במחלקה בדרך לניפוח. איך קינאתי... נראיתן כולכן כל כך יפות, מאושרות, מחייכות כל הכבוד לכן. רציתי לשאול מתי כדאי להתחיל עם פעילות גופנית. אני מה-זה פוחדת מהעור המדולדל... (אינשאללה שרק יהיה כבר .. סימן שבאמת רזיתי).. ובכלל, שלל עצות איך למזער נזקים בקשר לזה יתקבלו ב
עוד שאלה לי - האם טבעי שבאזור הניתוח כואב? מן כאב חד כמו דקירת סכין.. לפעמים נשמתי נעתקת מזה... בעיקר כשאני קמה משכיבה דרך הצד השמאלי של הגוף
סה"כ ההרגשה נהדרת, וכבר יש הרגשה שקילו ירד.. מיום שלישי עד חמישי לא אכלתי ומאז רק שתיה ומעדנים דיאטטיים (אני לא נוגעת בגבינה). שבוע טוב לכולם

RomiVais

New member
היי שושה - מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

אני שמחה שהניתוח מאחוריך - מקווה שאת מרגישה טוב ומתאוששת לך בהצלחה רבה!!
אני בהחלט הייתי בוולפסון ביום רביעי, חבל שלא ידעתי שאת שם - הייתי באה לבקר אותך. למרות שאם את אומרת "יפות ומאושרות" זו בטח לא הייתי אני
(צוחקת...
) בכל מקרה, אם ראית בחורות יפות שבאו לניפוח, אין לך על מה לקנא כי אני בטוחה שאת כבר יפה ואת אוטוטו תרדי במשקל ותהיי עוד יותר יפה - רק תאמיני כי זה באמת בדרך אליך!!!
אני כמעט בטוחה שהתחלתי ללכת משהו כמו שבועיים שלושה אחרי הניתוח. באופן כללי, כשתרגישי מספיק חזקה, את יכולה להתחיל לצאת להליכות קצרות ולבדוק איך את מרגישה. אבל לא משהו שמצריך מאמץ גדול יותר מהליכה!!!! בטח לא בהתחלה. מה שאת מתארת נשמע לי מוכר בהחלט. בצד השמאלי של הבטן ממוקם הפורט ועל כן רגיש שם וכואב. זה נורמלי לחלוטין אבל יעבור עם הזמן. אצלי הכאבים חלפו לחלוטין שבועיים אחרי הניתוח, ואף ישנתי כבר על הבטן, אבל כל יום שעבר אחרי הניתוח הרגשתי הרבה יותר טוב!!! מקווה שביקרת אצל הדיאטנית ושהיא נתנה לך את כל ההוראות הנחוצות!!! אני מאחלת לך החלמה מהירה ואת כל ההצלחה שבעולם, מכל הלב, רומי

באיה

New member
הי שושה בוכה הבאה מהנתוח../images/Emo39.gif

נכון שזה לא היה כל כך נורא? מה שהסבירה לך רומי הכל נכון, וכעבור שבועים כבר לא תרגישי שום כאבים.
לך בהמשך הדרך וירידה נעימה במשקל.
באיה

SARA120

New member
הי שושה../images/Emo98.gif

כבר לשכב על צד שמאל?באיזה צד הכפתור?רק אחרי שבועיים הצלחתי..

mikie

New member
היי שושה, ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

איזה כיף להיות כבר אחרי, נכון? קודם כל בהצלחה בהמשך ואני מקווה שבקרוב מאוד יגמרו הכאבים. אין לי הרבה מה להוסיף לדברים שכתבה רומי, רק שאצלי הכל היה יותר איטי. אצלי הכאבים נעלמו לאחר כ-3 שבועות והליכה ושכיבה על הבטן הצלחתי לבצע רק לאחר כחודש (יכול להיות שהייתי מצליחה עוד קודם אך פחדתי לנסות). לידיעתך, ירדת כבר יותר מק"ג אחד, אז תשמחי כי עכשיו הם ימשיכו לנשור ובקצב. הכי הכי הכי הכי חשוב - לשמוע בקול הדיאטנית. לא להזדרז ולנסות דברים שאסור (אני ניסיתי וזה כאב). חוץ מזה אל תתבישי לשאול, יש כאן צוות מיומן שיודע הכל על הכל (בנוגע לניתוח כמובן). מיקי

סיסה

New member
היי שושה ברוכה

בוקר טוב לך שושה מזל טוב תרגישי טוב במידה ויש לך שאלות את מוזמנת לשאול. בהצלחה

ורד *

New member
ברוכה השבה ../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

למעלה