הי כולם

מיליתו

New member
הי כולם

נעדרתי כמה זמן מהפורום כי טבעתי בעבודות לאוניברסיטה ובמבחנים. אתמול ניגשתי למבחן האחרון והגשתי את כל העבודות, ועכשיו אני פחות או יותר בחופש עד 17 באוקטובר, שאז אני מתחילה תואר שני עמוס למדי. עכשיו כשיש לי יותר זמן לחשוב, אני נהיית די מודאגת שלא קיבלתי מחזור, ושהפרופיל ההורמונאלי שלי לא משהו, ויש לי קצת גלי חום (נדמה לי, או שפשוט חם). זה נורא מטריד אותי. אני יודעת שיש כמה שהצליחו להרות אחרי השתלה (כולל אותי), אבל האם יש כאלה שהרו אחרי 2 השתלות? אני ממש לא רוצה בלות בגיל 25 (אתמול יום הולדת)? זה ממש מדכא אותי - כל הנושא. מה עושים?

העדרות טובה

איזה כיף לשמוע שאת לא פה בגלל עבודות ומבחנים. לדעתי זו סיבה מצויינת לא להיות פה. איך הצלחת לסגור את הפערים בלימודים? הסתדרת עם כל השעורים שפספסת? אני לא יודעת כמה זמן לוקח עד שהמחזור חוזר, לא זוכרת כמה זמן זה לקח אצלי, אולי משהו כמו 3 חודשים. ובאמת יש קצת תחושות של גיל הבלות עד שזה מסתדר. אולי הרופא שלך יודע כמה זמן זה לוקח אצל מטופלות אחרות שלו. מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך יותר, יותר להרגיע אותך. אני מקווה שהכל יסתדר אצלך. אולי כי זה יהיה ילד מאד מאושר. :)

דגנילי

New member
../images/Emo49.gif מיליתו

אני מאחלת לך בריאות נפשית ופיזית
אני מאחלת לך אושר
אני מאחלת לך הצלחה בלימודים
אני מאחלת לך אהבה
אני מאחלת לך כיף וצחוק
שתהיה לך שנה נהדרת.

גוהנה

New member
למיליתו היקרה

כמי שחלתה בסרטן "נשי" בגיל מאוד צעיר אני חייבת לומר לך שאף אחד, אבל אף אחד!!! לא ימנע ממך להיות אימא מקסימה ואוהבת כמו שאת חולמת להיות. אין לך שום אפשרות לדעת מה יהיה....יש נשים שבלי שום קשר לטיפולים והשתלות לא מצליחות להרות ולעומתן ישנן נשים בנות 50 שללא שום הגיון רפואי יולדות את ילדן הראשון. בגיל 25 עם שאיפות כשלך, אין שום סיבה שלא תכבשי את העולם (ביחד עם תינוק מקסים חבוק בזרועותייך)

למעלה