הי כולם

tamar112

New member
הי כולם

אני לא מאמינה...כתבתי הודעה ארוכה וענקית ואו שתפוז לא שלח או שמישהו מחק אותה...אוףףף בכל מקרה..זו היה יכול להתפתח לשירשור חשוב ורציני...אז ככה אני ניסיתי כבר כמה פעמים להחיות קצת את הפורום...אבל משום מה אין יותר מידי משובלמה שאני (וגם אחרות) עושה.. כדאי לשמור על פעילות שוטפת של הפורום, לא? בשביל זה, ואולי אם באופן מלאכותי, כדאי שכל אחת תתנדב להפעיל אחת לשבוע פינה כל שהיא. הפינות שעולות לי עכשיו לראש הן: *התמונה הכי יפה *התמונה הכי מכוערת *משטרת האופנה *אני מבקש...(מישהו מבקש תמונה הבא אחריו נותן את התמונה ומבקש תמונה אחרת) *פפראצי זה מה שעולה לי כרגע. למי שיש עוד רעיונות...שתגיד. אני מתנדבת להפעיל את "משטרת האופנה".

tamar112

New member
סבבה תודה

אז אילו מהפינות תרצי להפעיל? *התמונה הכי יפה *התמונה הכי מכוערת
*משטרת האופנה *אני מבקש *פפראצי (המסומן בתלתן - תפוס) יש עוד מתנדבים?

tamar112

New member
יופי../images/Emo13.gif

כן..נניח את מבקשת תמונה של "אשלי עם קוקו" ומי ששמה את התמונה הכי יפה לדעתך...מנצחת ומתחילהשרשור חדש (או סתם זוכה לתואר אם את רוצה להפעיל את הפינה).

shira the star

New member
מה זה "אני מבקש"? ואני רוצה להפעיל

את התמונה הכי מכוערת ( סורי ) ורק מתחילים בשרשור של תמונות לא הכי יפות ומי שאני חושבת שהיא יותר מתאימה היא מנצחת והיא ממשיכה , נכון שככה עושים ???(כי אני לא זוכרת )

tamar112

New member
אמממ

"אני מבקש" (סתם המצאתי את השם..חח) זה שאת נניח מבקשת תמונה של מרי קייט עם גי'נס...ומישהו נותן את התמונה ומבקש למשל תמונה של אשלי עם לא יודעת מה...וככה זה ממשיך..

tamar112

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

מתי שבא...! תודה לכולם.. מקווה שנצליח להחיות את הפורום. בהצלחה!

mk and ash1

New member
טוב מי רוצה לפתוח את מה שהיא בחרה

ראשונה? אני פשוט לא רוצה שיהייה מצב שנעלה את הכל מיחד... שיהייה הדרגתי! מבינים\ות?

למעלה