הי כמה שאלות

the sleepy one

New member
הי כמה שאלות

1. כמה זמן אני יכולה לשהות בארצות הברית עם ויזה רגילה? (של תיירים) 2. מה דרוש כדי להיות זכאי לויזת סטודנט? 3. אם באמת אני נוסעת לתקופה לא מוגבלת עם ויזה רגילה אז מה הסיכויים שלי למצוא עבודה, דירה וכד', גם אם זה לכמה חודשים? תודה

the sleepy one

New member
עוד שאלה בבקשה תענו לי

יש אופציות יותר טובות לבעלי אזרחות אירופאית (צרפתית, בריטית) או לבעלי אזרחות ארגנטינאית?

davidz007

New member
תשובות

1. עד 6 חודשים, ברוב המקרים הרבה פחות. תלוי במצב הרוח של פקיד ההגירה בשדה התעופה. החותמת שהוא ישים על טופס הכניסה (I94) תקבע כמה זמן תוכלי לשהות. 2. לא בטוח חכי לתשובה נוספת. 3. לא ברור מה הכונה לתקופה לא מוגבלת עם ויזה רגילה למיטב ידיעתי אין חיה כזו. עם ויזה רגילה תוכלי למצוא רק עבודה לא חוקית (פחות או יותר מה שהעובדים הזרים עושים בישראל). לגבי דירה המצב דומה, אין סיכוי שמישהוא ישכיר לך דירה נורמלית אלא אם יש לך חברים שיאכסנו אותך אצלם או במלון, ממולץ לקרוא את הדפים האחרונים בפורום לקבלת אינפורמציה. אם לסכם במשפט אחד אז אף אחד לא מחכה לך ולא רוצה אותך בארצות הברית.

the sleepy one

New member
אני אחדד את השאלה, לדויד:

כמה זמן אני יכולה לשהות בארה"ב בתור תיירת, בהנחה ואני מגיעה עם כסף שמספיק לדירה, מחייה והכל? לכמה זמן תקפה הויזה?

davidz007

New member
ישנונית יקרה

אני חוזר שוב תלוי במצב הרוח של פקיד ההגירה בשדה התעופה. לפי מיטב זיכרוני מהימים שהייתי נכנס עם ויזה B1, אם תקבלי 3 חודשים תוכלי לראות עצמך ברת מזל. לכמות הכסף שאת מביאה איתך אין משמעות. דירה לא תוכלי לשכור. עבודה חוקית לא תוכלי למצוא

the sleepy one

New member
ההורים שלי קיבלו ויזה לכמה שנים

ואני בגיל 12 קיבלתי ל6 שנים, אני שואלת אם בזמן הזה אני יכולה להישאר שם, או שאני צריכה לחזור לארץ ולטוס שוב

davidz007

New member
אין קשר

בין תוקף הויזה שקיבלת בשגרירות שהיא אשרת כניסה לארצות הברית, לבין אשרת השהיה אותה תקבלי בשדה התעופה. אשרת השהיה תהיה לכשלושה חודשים שבסיומם תאלצי לחזור לישראל ולנסוע שוב.

למעלה