הי, כתבתי סיקור קטן על Waku Waku 7

eyalgr

New member
הי, כתבתי סיקור קטן על Waku Waku 7

העלתי את זה לפורום של גיימר, ואין לי כוח לכתוב את זה גם פה אז פשוט תכנסו ל: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=351639 תהנו

AxBattler

New member
יפה מאד

הוספתי את הסיקור שלך על דעת עצמי למאמרי הפורום. אלא אם כן אתה מעוניין שאני אסיר אותו (הוא עדיין שיך לך...).

eyalgr

New member
אה... הוא לא מקצועי כל-כך...../images/Emo4.gif

אולי כדאי שתוריד את הפסקה של ה"זה משחק מגניב ומשגע", זה בדיחה פרטית של הפורום. תוריד גם את ההמלצה שלי בסוף, אם כבר.

eyalgr

New member
רגע, הולד-איט.

זה נראה בסדר, לא צריך לשנות שום דבר, אבל השאלה היא אם אנשים "רגילים" יבינו מה זה qcf+A+B. וחבל שלא צרפת תמונות...

ShotokanMaster

New member
בקשר לסיקור שלך, אחי!

לא קראתי את הסיקור במלואו, אלא עברתי עליו בעיון, נראה סיקור טוב, כל הכבוד על היוזמה! למה את הסיקור שעשיתי פעם על גארואו לא שמו במאמרים?
אתה יכול לתת לינק להורדה למשחק? כי אני מחפש, נשמע משחק טוב.... ד"א גילטי גיר יצא גם למחשב.... ושאלות: קוראים למשחק וואקו וואקו 7 בגלל שיש 7 כדורים יענו? חברת סאנסופט עשתה את המשחק לבדה, או שלאסאנקיי הייתה שותפות כלשהי בהכנת המשחק? יש משהו מיוחד במערכת המשחק של המשחק? המנוע הגרפי שלו נראה דומה לזה של ריל באוט פטאל פיורי, אבל זאת רק השערה, כי אין לי מושג יתר לגבי המשחק הזה..... אגב, זה אולי ישמע מטורף, אבל אני חושב שסאמי התרשמו במקצת גם ממשחקי דארסטאלקרס, כי ראיתי כמה מאפיינים דומים בין משחקי דארקסטאלקרס לגילטי גיר.....ל ובכלל ממשחקי קאפקום.... כמו הקרוס אוברס..... שאלה אחרונה - זוכר שרצית לשחק ברשת???? בו אלי לאייסיקיו ואני אשלח לך את התוכנה ליצירת שרתים ונשחק!!! (גארואו, קופ, סטריט פייטר, קרוס אוברס ומה שתרצה!)

eyalgr

New member
כמה דברים-

יש שבעה כדורי "ווקו ווקו", ומכאן השם. לינק חפש באימורוסיה. פיתוח- לפי מה שאני יודע- סאנסופט לבד. מנוע גרפי שונה לגמרי מריל באוט. דארקסטאלקרס- אין לי מושג על איזה מאפיינים אתה מדבר. את האייסי שלך תתןם לי בפרטי, רק תדע שני לא נכנס לאייסי הרבה. אה, ו- תודה
אני עדיין מחכה שמישהו יכתוב ביקורת על הביקורת שלי. אבל תשימו לב שכתבתי את הסיקור במקור לקהילה של שחקני מכות, לא "אספנים".

למעלה