הי , לא בטוח שזה הפורום הנכון , אך אשמח לעזרה

redheadDSP

New member
הי , לא בטוח שזה הפורום הנכון , אך אשמח לעזרה

שלום לכולם , כפי שציינתי בכותרת , אני לא בטוח שזה הפורום הנכון ,אך אשמח לכל רעיון או עזרה, וגם הפניה לפורום מתאים יותר תתקבל בברכה : - ) אז ככה בר המצווה של בני מתקרב והולך( יולי הקרוב ) , ואני מחפש מקומות נחמדים בהתאם לפרמטרים הבאים : 1. הארוע יכלול עד כמאה אנשים ( כולל ילדים ) 2. עדיף מקום באזור השרון אך אפשר גם ברדיוס של 30 דקות נסיעה לכל כיוון . 3. מחיר סביר במידת האפשר ( קיבלתי כבר 2 הצעות שבהן מנה עולה כ 160 ש"ח כולל מע"מ , וכשמוסיפים את שכר המלצרים+מנהל אירוע + ברמן +פה + שם , זה כבר עובר את ה 20 אלף ש"ח סכום שנראה לי קצת מוגזם ... ) 4. מקום עם גינה / חצר שבהם נוכל לשים הפעלות לילדים, היות וכנראה שנביא מישהו עם משחקי שולחן או WII וכדומ' ( גם בנושא זה אשמח לשמוע הצעות ורעיונות מעניינים). 5. מקום עם אוכל כשר. אשמח לשמוע על כל מקום שאתם מכירים או ששמעתם עליו המלצות תודה רבה מראש לכולם

מיכלג10

New member
מזל טוב ורק בשמחות

שלום רב,
יש מקום שלדעתי יכול לקלוע עבור התיאור , נמצא ברעננה (טרבין לשעבר)
למקום קוראים אם אני לא טועה אמיגו, עונה על התיאור.
אני מציעה לך לרשום בגוגל מקום לבר מצווה,
יפתחו לך לא מעט מקומות , כמו כן יש פורטל לבני מצווה , אתה מוזמן לפנות אליהם הם עושים עבודה לא רעה
בהצלחה והמון מזל טוב

redheadDSP

New member
תודה מיכל , אשמח אם תצייני איפה נמצא הפורטל

לבני מצווה ( אם תוכלי לשלוח לינק , זה יהיה מעולה ) . לגבי טראבין - אכן ראיתי מקום כזה ברעננה ואכן הוא נראה לי מעניין ( אני מניח שאת מתכוונת למקום הזה : http://www.rol.co.il/images/sites/tarabin-raanana/Index.html ) האם יצא לך להיות באירוע שנערך שם , או ששמעת חוות דעת טובות ?

מיכלג10

New member
תשובה ...

הלינק לבני מצווה www.bneimitzva.co.il לגבי שאלתך השניה, לא הייתי שם באירוע אתה בהחלט יכול לבקר שם בערב במידה ויש אירוע להכמס להתרשם ולשמוע חוויות ורשמים אין בעיה לדבר אח"כ עם בעלי השמחה וקבל חוו"ד ממקור ראשון בהצלחה :)

למעלה