הי לבנות הפורום, תגידו......

זאבית

New member
הי לבנות הפורום, תגידו......

האם גם אצלכן כאשר מגיע המחזור החודשי הגוף מזדעזע? אני לא מתכוונת לכאבי גב/בטן/רגליים רגילים, אלא לכאבי פרקים יותר מהרגיל, פריחה על הפנים, וכיו"ב. אני קצת מודאגת. בדר"כ כלל מתחזקים כאבי הפרקים שלי בזמן המחזור אבל הפעם אני ממש מרגישה דלקת. ומה שמשונה זה שזה רק בידיים. בכפות הידיים ובזרועות. הרגשה של "שורף" "דוקר" וקצת רדום, וכואב. גם בשרירם של הזרועות. מחר יש לי מעקב באשפוז יום ואני מתפללת שכמו שזה בא כך זה יעבור. שלא יעלו לי חס ושלום את מינון התרופות. אני מאוזנת כבר כמעט שנה.

gaia20

New member
הי זאבית

אכן הגוף שלי יותר רגיש להכל במשך המחזור, חוץ מפריחה על הפנים, דווקא במחזור אני די חיוורת בגלל איבוד הדם, אבל אני אסביר לך מה שהרופאה שלי הסבירה לי: הרי לחולות לופוס תמיד אומרים שאסור לקחת גלולות כי זה בעצם הורמונים. ובכן, במשך המחזור יש רמה יותר גבוהה של הורמונים, כאילו את לוקחת תוספת הורמונים. הגוף מגיב בהתאם, כאבי פרקים, פריחות וכו´... אני מקווה שהסברתי את זה נכון, אם למישהו יש משהו להוסיף להסבר- הוא מוזמן.

ל3

New member
זאבית היקרה

מקווה שרגישי יותר טוב ושהאישפוז יהיה קצר מחזיקה לך אצבעות, תעדכני אותנו

כן, עדית, מבינה מאוד לליבך......

הי עדית מבינה לליבך, למרות שזה כבר מאחורי, עברתי ניתוח לפני שש שנים שפתר את הבעייה באופן סופי. המצב שלי היה פשוט בלתי נסבל, בדיוק כמו שאת מתארת, בתוספת עוד כמה סימפטומים, שלא נעים לי לציין אותם כאן. בכל מקרה, אצלי הניתוח היה פתרון אקטואלי, כי הייתי כבר בת כמעט 47, ולא היו לי תוכניות להביא עוד ילדים לעולם........
בכל מקרה, כדאי להתייעץ עם הרופא שלך, במקביל להתעייצות גניקולוגית, אולי הם יכולים לעזור לך במשהו. החזיקי מעמד כוכי

זאבית

New member
כוכי הי,

תודה על תשובתך. מה הסיבה לתופעות הללו? נכון שכנראה שזאת דלקת? לפי דעתך זו דלקת פרקים רגילה או שזו בעיה במערכת העצבית? אני לא מרגישה שזו התלקחות של המחלה (לפחות לא בשלב זה, תודה לאל). תודה בינתיים ונראה מה יגידו לי מחר בבי"ח. לילה טוב, עדית.

למעלה