הי לך יאיר

cxczevik

New member
הי לך יאיר

הרבה זמן כן הרבה זמן שלא שיגעתי אותך, מה? טוה אז שוב שלום וחביב לחזור לכאן ולקרוא....וואלה איבדתי כיוון בחודשים האחרונים והשתגעתי....הקשר לשעבר,שלי שדי יצאתי ממנו, עדיין מטריד אותי קצת אבל....פפפ משתדלים לסחוב הלאה.. הייתי רוצה לדעת מה העתיד או מה קורה המזל הדי ``נאחס`` שלי... אני עדדין חייב לדעת דברים כללים לגבי לימודים וכסף...הבנתי שהשנה אמור להיות טוב לא? הצלחה וזכייה או משהו כזהה..אם כן עדכנני נא!...אני חייב לדעת לפני שאני עושה צעדים שגויים ומבלבל את עצמי בשטויות נוספות..לגבי הרומנטיקה..אם תוכ לראות או לנסות לרמוז על משהו חיובי אך בלי התחייבות זה יהי טוב גם כן... טוב תודה ושמחתי לחזור לפרום שלך CxCZeViK זאביק :>

כללית אתה בכוון טוב

אבל כדאי שתתרכז ולא תתן לעצמך בכל רגע לאבד את הצפון. היתה תקופה לא קלה, אבל מעכשיו יש לך יותר אנרגיה, וזה הזמן להתחיל לממש.

cxczevik

New member
הי לך

וואלה בחיאת יאיר...אני יודע שהכל קשה ומבוךלגאן אבל למה כל הנאחס הזנ ולמה אני כל הזמן חושב על דברים ולא שקול..למי שי לי מזל נעל..דפוק..למה נועדתי להיות מאזניין -> לעזור לכולם וללכת יחף..למה למה למה? הכל חרא אתה מבין חרא לי בנשמה יא בן אדם... ואני מרגיש שאני נדפק מיום ליום....אני לא שותה לא מעשן..לא מתנהג בגסות לאנשים נשים וטף..או משתדל אז למה? הרגתי מישהו..נתתי מעצמי להרבה דברים ומה אני מקבל...כלום גרוש...שחוא ביניים..אתה מבין אני כותב פה דברים מהלב..וכמעט בוכה...אתה מבין..כלום......כלום פשוט כלום!1 לא יודע למה לא יודע.....החברים שאני מסתןבב מפנים לי גב ועושים לי תרגילים..חברה..אין וזאת שהייתה שתמשיך להיות בחור שלה....משםפחה..טוב תומכים ומשתדךים לעזור אבל אני חנוק...ואני עם עצמי...כמה אפשר לחשוב ולחשוב.....כמה ???

י ש תקופות כאלה, זאביק..

לכולנו יש תקופות כאלה ששום דבר לא הולך, ולפעמים אפילו לי.. בכל אופן, אל תראה רק את השלילי, וכדאי גם שתבין שלא הכל בגלל הכוכבים.. אבל אני מקווה שבעוד כחודש, כשכל הבלגן ממזל עקרב ישתחרר סוף סוף, גם אתה תתחיל להרגיש יותר טוב.

cxczevik

New member
הי יאיר מה קורה..כן אני יודע

אבל...לא האשמתי רק את הכוכבים....אני לא יודע את מה להאשים ולא ידוע איך לצאת מסבך הבעיות שאני תקוע בהן..ולמען האמת הכל באמת החל מאותה חברה לשעבר בז מזל עקרב שכל קשר עימן (כלומר כל חברוציי בנות מזל זה) גרצו לי יסורים כלשהם וכעת של חודש העקר אכן משפיע וזה הורג אותי..כאילו והשיוניים על פני השמש משפיעים עליי ישירות -> כלומר כל שינוי אן כל החודש וחצי האחרונים גורמים לי רע בנשמה...ואני מאוד מקווה שהחודש הבא יהיה טוב יותר..יש לי מבחני סיכום ותאריכי יעד להגשת עבודות שונו..מקווה שבאמת ילך בצורה הטובה ביותר וןאכן אתליח להתגבר על מכשולים רבים..

vikidinar

New member
נראה שאתה ממש בבאסה

בונא זאביק , קראתי הרבה דברים שנכתבו מהלב , אבל כאלה . זה כנראה ממש בא לך מהדמעות. מה , החיים עד כדי כך קשים? בן כמה אתה שאתה לא רואה כל חיוב לגבי העתיד?

למעלה